PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Przedmioty Kolekcjonerskie a Nagroda za odszukanie.

emuq
05.10.2013, 13:48
A ja bym prosił o adekwatną nagrodę za odszukanie wszystkich przedmiotów na wyspie, bo nic za to nie dostajemy !!! a pokazuje się okno " Nagrody" , więc myślę że Gwiezdne Monety dawane od ilości zebranych przedmiotów było by super, skoro za zadanie gildyjne wykonywanie wspólnie dostajemy Monety Gildyjne to Gwiezdne Monety w pojedynku "solo" z szukaniem było by ok.

za odnalezienie do 11 przedmiotów kolekcjonerskich dostaniemy 7 gwiezdnych monet.
za odnalezienie 12-18 przedmiotów kolekcjonerskich dostaniemy 9 gwiezdnych monet.
za odnalezienie 19 i więcej przedmiotów kolekcjonerskich dostaniemy 11 gwiezdnych monet.

Co wy na to?

Moozle
05.10.2013, 14:04
11 sc dostajemy zamiast 1.1k exp to za duza nagroda za znalezienie kilku fantow. jakas nagroda powinna byc za komplet ale nie sc.

Tornados
05.10.2013, 15:38
Przeciez masz nagrode...
Im wiecej kolekcji zbiezesz ty szybciej i wiecej premii we wladyce zrobisz

anael6669
05.10.2013, 15:41
Totalnie bez sensu, dobij do 50ki i za przygody będziesz dostawać SC zamiast PD, a nagrodą za zadanie z kolekcji jest możliwość zrobienia sobie niby kosza egzo i lepszego zaciągu (skunksa).
Po prostu pazerność......

Galmachar
05.10.2013, 15:59
Zadanie w księdze jest w celu informacyjnym, pomysł jak dla mnie bez sensu.

Lipek
06.10.2013, 01:16
A ja bym prosił o adekwatną nagrodę za odszukanie wszystkich przedmiotów na wyspie, bo nic za to nie dostajemy !!!
Jak nic nie dostajesz? A to co uzbierasz? A ja nie chciałbym SC tylko kupon rabatowy do "Żabki" na 50 Riel'ów (Kambodżańska waluta) i ptysia z kapustą kiszoną.

GrzechuGrek
06.10.2013, 05:26
Pomysł Beznadziejy!

anael6669
06.10.2013, 08:06
Ja tyż kce ptysiaaaaaaaa............

Duszysko40
06.10.2013, 13:48
absolutely not!

TheMe
06.10.2013, 14:54
Logika powalajaca. Do niedawna w ogole nie bylo buffow x3. Dali nadgodziny. Teraz skunksy, czyli praktycznie darmowe nadgodziny. I ludzie chca dostawac nagrody za mozliwosc ich praktycznie darmowego zrobienia. Sprytne - nagrody za odebranie nagrody :)

Teraz czekac, az ktos zacznie marudzic, ze dropa to trzeba zaakceptowac, potem jeszcze do magazynu wrzucic... i wlasciwie jakas dodatkowa nagroda by sie przydala za to cale klikanie.

AlienRajder
06.10.2013, 16:06
Witam
Nagroda za odszukanie bonusu, jest zbędna, nawet jeśli miała by to być 1 deska z drewna iglastego.
Pozdrawiam

anael6669
06.10.2013, 16:09
Logika powalajaca.,, Teraz czekac, az ktos zacznie marudzic, ze dropa to trzeba zaakceptowac, potem jeszcze do magazynu wrzucic... tacy już są

okogi
06.10.2013, 18:41
a moze chcecie nagrode za kazde klikniecie w grze i nagrode za niewejscie go gry na jeden dzien ..

fenixpiotr
06.10.2013, 21:02
ja jestem zadanie iż to zbierania nie powinno być zadaniem tylko powinno się pojawiać kilka przedmiotów co jakiś czsa i zbierasz

max to 25 rzeczy na wyspie i co 1h się pojawiają - teraz jak siedzisz często to masz 2 razy dziennie to zadanie do zbierania rzeczy
jak będzie 25 przedmiotów przez 24h to i tak wychodzi na jedno ale nie powinno byc to zadanie - wtedy spontanicznie byś znajdował rzeczy a nie sięwpatrywał w mapę przez chwilę poz adaniu i na raz wszystkie wyłapywał - wtedy zachowujemy sytuacjię przygody w zieractwie...

pozdro............................. 8)

anael6669
06.10.2013, 21:19
ja jestem zadanie iż to zbierania nie powinno być zadaniem tylko powinno się pojawiać kilka przedmiotów co jakiś czsa i zbierasz

max to 25 rzeczy na wyspie i co 1h się pojawiają - teraz jak siedzisz często to masz 2 razy dziennie to zadanie do zbierania rzeczy
jak będzie 25 przedmiotów przez 24h to i tak wychodzi na jedno ale nie powinno byc to zadanie - wtedy spontanicznie byś znajdował rzeczy a nie sięwpatrywał w mapę przez chwilę poz adaniu i na raz wszystkie wyłapywał - wtedy zachowujemy sytuacjię przygody w zieractwie...

pozdro............................. 8) Bzdura jest dobrze jak jest kto by cały dzień i noc przy kompie siedział na kilka przedmiotów, nie wszyscy to nolaify.

Tenrai
28.03.2014, 23:54
Pozwolę sobie wtrącić iż ten Topic stracił jakikolwiek sens w momencie jego założenia, proponuję zamknąć ten Spambox ;)

TomIII
29.03.2014, 08:42
A ja bym prosił o adekwatną nagrodę za odszukanie wszystkich przedmiotów na wyspie, bo nic za to nie dostajemy !!! a pokazuje się okno " Nagrody" , więc myślę że Gwiezdne Monety dawane od ilości zebranych przedmiotów było by super, skoro za zadanie gildyjne wykonywanie wspólnie dostajemy Monety Gildyjne to Gwiezdne Monety w pojedynku "solo" z szukaniem było by ok.

za odnalezienie do 11 przedmiotów kolekcjonerskich dostaniemy 7 gwiezdnych monet.
za odnalezienie 12-18 przedmiotów kolekcjonerskich dostaniemy 9 gwiezdnych monet.
za odnalezienie 19 i więcej przedmiotów kolekcjonerskich dostaniemy 11 gwiezdnych monet.

Co wy na to?

a jak mam 39 lvl?
po co mi gwiezdne?

Angelkaxd
29.03.2014, 11:05
a jak mam 39 lvl?
po co mi gwiezdne?
chyba kiedyś 50tke wbijesz, wtedy Ci się przydadzą.

Larxand
29.03.2014, 12:11
Nagrodą za odnalezienie przedmiotów kolekcjonerskich są przedmioty kolekcjonerskie i możliwość wykorzystania ich do produkcji buffów.
Nie.

Myvu
30.03.2014, 12:25

Co wy na to?

Nie, beznadziejny pomysł, za wszystko chcesz nagrodę? za przedmioty kolekcjonerskie z wyspy nagrodę masz w postaci buffów które sam wybierasz.

Daravahus
30.03.2014, 20:01
a ja jestem za tym żeby w ogóle zlikwidować te całe kolekcje. I tak tego badziewia nie zbieram nawet nie wiem jakie premie można robić ale jak widzę że komuś nie podoba się fakt że w ogóle dają nagrodę i żąda nagrody za odebranie nagrody to trzeba zrobić porządek w tym burdlu.

Iphoris
01.04.2014, 10:17
Logika powalajaca. Do niedawna w ogole nie bylo buffow x3. Dali nadgodziny. Teraz skunksy, czyli praktycznie darmowe nadgodziny. I ludzie chca dostawac nagrody za mozliwosc ich praktycznie darmowego zrobienia. Sprytne - nagrody za odebranie nagrody :)

Teraz czekac, az ktos zacznie marudzic, ze dropa to trzeba zaakceptowac, potem jeszcze do magazynu wrzucic... i wlasciwie jakas dodatkowa nagroda by sie przydala za to cale klikanie.

Bo naprawdę lądowanie dropa kolejno w trzech miejscach i przerzucanie kolejno z jednego w drugie nie ma żadnego sensu. Na poczcie to się jeszcze przydaje (bo możesz go poznać), ale etap gwiazdy jest bezsensowny (da się go wykorzystać, ale i tak bezsensowny).

I zadanie bez nagród też jest dziwne. Albo dajemy nagrodę, albo wywalamy z księgi i pokazujemy po prostu w innym miejscu ile (i dobrze by było też pokazać jakich) pokemonów kryje się na wyspie.

MuSss
26.05.2014, 12:49
Po prostu może za zebranie całej kolekcji może wstawcie tekst typu: Wspaniale, a teraz w nagrodę zebrane przedmioty możesz wykorzystać do stworzenia ułatwień.

RedJul
26.05.2014, 13:55
Po prostu może za zebranie całej kolekcji może wstawcie tekst typu: Wspaniale, a teraz w nagrodę zebrane przedmioty możesz wykorzystać do stworzenia ułatwień.

Wolałbym zbiorczą informację co zebrałem.
"Gratulujemy, zebrałeś wszystkie artefakty.
- 10 skór
- 6 strachów na wróble
- itd..."

MuSss
26.05.2014, 15:29
- 10 skór
- 6 strachów na wróble
- itd..."

O albo i w ten sposób ;).

Iphoris
28.05.2014, 10:15
- 10 skór
- 6 strachów na wróble
- itd..."

Tę informację to bym chętnie widział _przed_ zebraniem.
Efekt uboczny: balansowanie ilości poszczególnych produktów (te niepotrzebne będą rzadziej szukane).

Uranos_old
11.02.2016, 21:33
Witam,

z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 28.05.2014 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.

Pozdrawiam,
MOD_Uranos