Zobacz pełną wersję : Gra Przedmioty Kolekcjonerskie a Nagroda za odszukanie.
A ja bym prosił o adekwatną nagrodę za odszukanie wszystkich przedmiotów na wyspie, bo nic za to nie dostajemy !!! a pokazuje się okno " Nagrody" , więc myślę że Gwiezdne Monety dawane od ilości zebranych przedmiotów było by super, skoro za zadanie gildyjne wykonywanie wspólnie dostajemy Monety Gildyjne to Gwiezdne Monety w pojedynku "solo" z szukaniem było by ok.
za odnalezienie do 11 przedmiotów kolekcjonerskich dostaniemy 7 gwiezdnych monet.
za odnalezienie 12-18 przedmiotów kolekcjonerskich dostaniemy 9 gwiezdnych monet.
za odnalezienie 19 i więcej przedmiotów kolekcjonerskich dostaniemy 11 gwiezdnych monet.
Co wy na to?
11 sc dostajemy zamiast 1.1k exp to za duza nagroda za znalezienie kilku fantow. jakas nagroda powinna byc za komplet ale nie sc.
Tornados
05.10.2013, 15:38
Przeciez masz nagrode...
Im wiecej kolekcji zbiezesz ty szybciej i wiecej premii we wladyce zrobisz
anael6669
05.10.2013, 15:41
Totalnie bez sensu, dobij do 50ki i za przygody będziesz dostawać SC zamiast PD, a nagrodą za zadanie z kolekcji jest możliwość zrobienia sobie niby kosza egzo i lepszego zaciągu (skunksa).
Po prostu pazerność......
Galmachar
05.10.2013, 15:59
Zadanie w księdze jest w celu informacyjnym, pomysł jak dla mnie bez sensu.
A ja bym prosił o adekwatną nagrodę za odszukanie wszystkich przedmiotów na wyspie, bo nic za to nie dostajemy !!!
Jak nic nie dostajesz? A to co uzbierasz? A ja nie chciałbym SC tylko kupon rabatowy do "Żabki" na 50 Riel'ów (Kambodżańska waluta) i ptysia z kapustą kiszoną.
GrzechuGrek
06.10.2013, 05:26
Pomysł Beznadziejy!
anael6669
06.10.2013, 08:06
Ja tyż kce ptysiaaaaaaaa............
Duszysko40
06.10.2013, 13:48
absolutely not!
Logika powalajaca. Do niedawna w ogole nie bylo buffow x3. Dali nadgodziny. Teraz skunksy, czyli praktycznie darmowe nadgodziny. I ludzie chca dostawac nagrody za mozliwosc ich praktycznie darmowego zrobienia. Sprytne - nagrody za odebranie nagrody :)
Teraz czekac, az ktos zacznie marudzic, ze dropa to trzeba zaakceptowac, potem jeszcze do magazynu wrzucic... i wlasciwie jakas dodatkowa nagroda by sie przydala za to cale klikanie.
AlienRajder
06.10.2013, 16:06
Witam
Nagroda za odszukanie bonusu, jest zbędna, nawet jeśli miała by to być 1 deska z drewna iglastego.
Pozdrawiam
anael6669
06.10.2013, 16:09
Logika powalajaca.,, Teraz czekac, az ktos zacznie marudzic, ze dropa to trzeba zaakceptowac, potem jeszcze do magazynu wrzucic... tacy już są
a moze chcecie nagrode za kazde klikniecie w grze i nagrode za niewejscie go gry na jeden dzien ..
fenixpiotr
06.10.2013, 21:02
ja jestem zadanie iż to zbierania nie powinno być zadaniem tylko powinno się pojawiać kilka przedmiotów co jakiś czsa i zbierasz
max to 25 rzeczy na wyspie i co 1h się pojawiają - teraz jak siedzisz często to masz 2 razy dziennie to zadanie do zbierania rzeczy
jak będzie 25 przedmiotów przez 24h to i tak wychodzi na jedno ale nie powinno byc to zadanie - wtedy spontanicznie byś znajdował rzeczy a nie sięwpatrywał w mapę przez chwilę poz adaniu i na raz wszystkie wyłapywał - wtedy zachowujemy sytuacjię przygody w zieractwie...
pozdro............................. 8)
anael6669
06.10.2013, 21:19
ja jestem zadanie iż to zbierania nie powinno być zadaniem tylko powinno się pojawiać kilka przedmiotów co jakiś czsa i zbierasz
max to 25 rzeczy na wyspie i co 1h się pojawiają - teraz jak siedzisz często to masz 2 razy dziennie to zadanie do zbierania rzeczy
jak będzie 25 przedmiotów przez 24h to i tak wychodzi na jedno ale nie powinno byc to zadanie - wtedy spontanicznie byś znajdował rzeczy a nie sięwpatrywał w mapę przez chwilę poz adaniu i na raz wszystkie wyłapywał - wtedy zachowujemy sytuacjię przygody w zieractwie...
pozdro............................. 8) Bzdura jest dobrze jak jest kto by cały dzień i noc przy kompie siedział na kilka przedmiotów, nie wszyscy to nolaify.
Pozwolę sobie wtrącić iż ten Topic stracił jakikolwiek sens w momencie jego założenia, proponuję zamknąć ten Spambox ;)
A ja bym prosił o adekwatną nagrodę za odszukanie wszystkich przedmiotów na wyspie, bo nic za to nie dostajemy !!! a pokazuje się okno " Nagrody" , więc myślę że Gwiezdne Monety dawane od ilości zebranych przedmiotów było by super, skoro za zadanie gildyjne wykonywanie wspólnie dostajemy Monety Gildyjne to Gwiezdne Monety w pojedynku "solo" z szukaniem było by ok.
za odnalezienie do 11 przedmiotów kolekcjonerskich dostaniemy 7 gwiezdnych monet.
za odnalezienie 12-18 przedmiotów kolekcjonerskich dostaniemy 9 gwiezdnych monet.
za odnalezienie 19 i więcej przedmiotów kolekcjonerskich dostaniemy 11 gwiezdnych monet.
Co wy na to?
a jak mam 39 lvl?
po co mi gwiezdne?
Angelkaxd
29.03.2014, 11:05
a jak mam 39 lvl?
po co mi gwiezdne?
chyba kiedyś 50tke wbijesz, wtedy Ci się przydadzą.
Nagrodą za odnalezienie przedmiotów kolekcjonerskich są przedmioty kolekcjonerskie i możliwość wykorzystania ich do produkcji buffów.
Nie.
Co wy na to?
Nie, beznadziejny pomysł, za wszystko chcesz nagrodę? za przedmioty kolekcjonerskie z wyspy nagrodę masz w postaci buffów które sam wybierasz.
Daravahus
30.03.2014, 20:01
a ja jestem za tym żeby w ogóle zlikwidować te całe kolekcje. I tak tego badziewia nie zbieram nawet nie wiem jakie premie można robić ale jak widzę że komuś nie podoba się fakt że w ogóle dają nagrodę i żąda nagrody za odebranie nagrody to trzeba zrobić porządek w tym burdlu.
Logika powalajaca. Do niedawna w ogole nie bylo buffow x3. Dali nadgodziny. Teraz skunksy, czyli praktycznie darmowe nadgodziny. I ludzie chca dostawac nagrody za mozliwosc ich praktycznie darmowego zrobienia. Sprytne - nagrody za odebranie nagrody :)
Teraz czekac, az ktos zacznie marudzic, ze dropa to trzeba zaakceptowac, potem jeszcze do magazynu wrzucic... i wlasciwie jakas dodatkowa nagroda by sie przydala za to cale klikanie.
Bo naprawdę lądowanie dropa kolejno w trzech miejscach i przerzucanie kolejno z jednego w drugie nie ma żadnego sensu. Na poczcie to się jeszcze przydaje (bo możesz go poznać), ale etap gwiazdy jest bezsensowny (da się go wykorzystać, ale i tak bezsensowny).
I zadanie bez nagród też jest dziwne. Albo dajemy nagrodę, albo wywalamy z księgi i pokazujemy po prostu w innym miejscu ile (i dobrze by było też pokazać jakich) pokemonów kryje się na wyspie.
Po prostu może za zebranie całej kolekcji może wstawcie tekst typu: Wspaniale, a teraz w nagrodę zebrane przedmioty możesz wykorzystać do stworzenia ułatwień.
Po prostu może za zebranie całej kolekcji może wstawcie tekst typu: Wspaniale, a teraz w nagrodę zebrane przedmioty możesz wykorzystać do stworzenia ułatwień.
Wolałbym zbiorczą informację co zebrałem.
"Gratulujemy, zebrałeś wszystkie artefakty.
- 10 skór
- 6 strachów na wróble
- itd..."
- 10 skór
- 6 strachów na wróble
- itd..."
O albo i w ten sposób ;).
- 10 skór
- 6 strachów na wróble
- itd..."
Tę informację to bym chętnie widział _przed_ zebraniem.
Efekt uboczny: balansowanie ilości poszczególnych produktów (te niepotrzebne będą rzadziej szukane).
Uranos_old
11.02.2016, 21:33
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 28.05.2014 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos