Zobacz pełną wersję : Zdrajcy - najbardziej skopana mapa przygody
KRUCAFUKS
02.10.2013, 21:11
Mam prośbę do BB. Weźcie się wreszcie do roboty. Skoro gra wyszła już z fazy "beta" to jak można takiego gniota jakim jest mapa przygody "Zdrajcy" dalej używać. Notorycznym na tej przygodzie są "skoki w czasie" zarówno do przodu jak i do tyłu, kłopoty z zatwierdzaniem składów armii (wiecznie wisząca klepsydra lub samoistne powroty do składu przed zmianami) o wyjściu ataku bez animacji marszu generała nie wspomnę. Robię sporo przygód, różnych, ale ta jest jedyną przed odpaleniem której włosy mi się jeżą ze strachu na myśl o czekających mnie "atrakcjach".
Bez wyrazu szacunku i sympatii
"Lekko" poirytowany gracz
Rademenesik
02.10.2013, 21:26
hmmm szczerze wiem ze tam sa rozne czary ale ta przygoda jest jedna z moich ulubionych potrafie ja 10razy dziennie zrobic od 48lv bardzo oplacalna i dobrze dropi w granit wiec bez sciemy powiem ze moze na 200razy ze 3 razy anulowalem przygode na bloku w G2 zeby wojska nie starcic wlasnie z powodu owych czarow, ale masz racje ona od dawien dawna albo i jeszcze dluzej jest skopana.
Pozdrawiam Rade
Kogucik1
02.10.2013, 21:34
krucafuks, a może ty zrób grę, udostępni na cały świat za darmo i czy będziesz wtedy taki mądry? sprawa jest prostą, jeśli płacisz za grę to żądaj odszkodowania jeśli nie to zgłoś błąd i na tym skończ wątek.
z wyrazami szacunku dla bb
Masz pretensje do przygody Zdrajcy o to, że doświadczasz lagów w grze, co efektuje tym samym na wszystkich przygodach.
Gratuluje myślenia i życze powodzenia w życiu z takim podejściem.
Tornados
11.10.2013, 22:08
Akurat tez mam problem na zdrajcach ze gienki rozne cuda czynia
I na ZADNEJ innej przygodzie nie mam takich lagow
Potwierdzam jest to fajna przygoda ale pod względem technicznym coś w niej jest skopane jakieś dziwne cofki typu przydzielę wojsko a nie przydzielone lub generałowie wysłani a tu jeden nie idzie są tam bardzo częste i nie ma to nic wspólnego z lagami tylko są tam jakieś błędy w samej przygodzie
hmmm szczerze wiem ze tam sa rozne czary ale ta przygoda jest jedna z moich ulubionych potrafie ja 10razy dziennie zrobic od 48lv bardzo oplacalna i dobrze dropi w granit wiec bez sciemy powiem ze moze na 200razy ze 3 razy anulowalem przygode na bloku w G2 zeby wojska nie starcic wlasnie z powodu owych czarow, ale masz racje ona od dawien dawna albo i jeszcze dluzej jest skopana.
Pozdrawiam Rade
dzieki. nie wpadlem na to zeby anulowac jak blok nie idzie jak trzeba. w czasie walki tez dziala?
Mam prośbę do BB. Weźcie się wreszcie do roboty. Skoro gra wyszła już z fazy "beta" to jak można takiego gniota jakim jest mapa przygody "Zdrajcy" dalej używać. Notorycznym na tej przygodzie są "skoki w czasie" zarówno do przodu jak i do tyłu, kłopoty z zatwierdzaniem składów armii (wiecznie wisząca klepsydra lub samoistne powroty do składu przed zmianami) o wyjściu ataku bez animacji marszu generała nie wspomnę. Robię sporo przygód, różnych, ale ta jest jedyną przed odpaleniem której włosy mi się jeżą ze strachu na myśl o czekających mnie "atrakcjach".
Bez wyrazu szacunku i sympatii
"Lekko" poirytowany gracz
a co do głównego wątku to w takim razie moja mapa domowa tez jest totalnym gniotem. jak ładuje wojsko do garnizonu to mosze powtarzac za kazdym razem. podobnie zasoby kilka razy te same do wladyki wrzucac. mogliby przy okazji zdrajcy poprawic moja wyspe ;p
dzieki. nie wpadlem na to zeby anulowac jak blok nie idzie jak trzeba. w czasie walki tez dziala?
Walka nie jest rozstrzygnięta to momentu komunikatu o zwycięstwie lub przegranej, wiec jak anulujesz w czasie walki to nie stracisz zadnych jednostek