Zobacz pełną wersję : obszar serwera uszkodzony - :(
kacper97
29.09.2013, 18:48
wyskoczyło i nie idzie załadować gry :(
tylko ja tak mam czy może kogoś tez dotkną ten problem ??
ps.
Chyba mnie nie lubią ... na Anno nie mam wejścia bo - zone locked ... tu nie wejdę bo obszar serwera uszkodzony ... ehhhh ale oczywiście kasę za rubiny/klejnoty przyjmą w każdej ilości i tu błędu nie ma :(
kacper97
29.09.2013, 21:03
nawet potwierdzenia wysłania wiadomości do suportu nie dostałem :( dwa razy wysyłałem :( i nic ....ehhhh
ps. dostałem potwierdzenie ... było w spamie :(
krotos666
29.09.2013, 22:10
Poczekaj do jutra.
W nocy jest uruchamiany skrypt, który naprawia ten błąd.
Jak on nie naprawi to wtedy możesz zacząć się martwić, ale to pojedyncze przypadki.
Dzisiaj masz już koniec grania.
kacper97
29.09.2013, 22:40
dziękuje :/ mam nadzieje że zadziała :)
krissylw
30.09.2013, 21:44
JA mam to samo, znowu przy dawaniu premki ciemnosc przez znajomego. "Podobno" ten błąd naprawili, jednak nie do końca. Ostatnim razem chyba w lipcu po nocce bylo OK, wiec mam nadzieję że teraz będzie podobnie.
Będzie dobrze, będzie 0:) przerabiałem to kilka dni z rzedu 0:) Raz mnie tylko mocniej trafiło, bo od 2:00 do rana mi ktoś splądrował wszystkie pola 0:) łącznie z wybiegami królików. Mimo, że silosy powinny uzupełniać je w nieskonczonosc. Od prawie 2 lat pola mi sie nie wyczerpały, a tu nagle wszystkie... 0:)
Support jednak stanął na wysokości zadania i to się chwali.
Poza tym, nie widziałem żadnego oficjalnego potwierdzenia i informacji, że ciemność jest naprawiona. Takie info ma się pojawić. Dlatego wszelkie "ponoć" możecie wyrzucić do kosza wraz z segregacją 0:)