PDA

Zobacz pełną wersję : Husarzy

pakeroso
25.09.2013, 00:42
Husarzy zapraszają!

Trzecia obecnie pod względem liczebności gildia na serwerze. Mamy aspiracje być najlepsi, więc szukamy być może właśnie Ciebie.
Nie mamy specjalnych wymagań - żadnych certyfikatów ani spinania się z zadaniami. Chcemy jednak graczy aktywnych, bo niegrających i blokujących reszcie Zadania Gildii to nigdzie nie brakuje. Jeśli ktoś nie może z jakichś powodów grać, to zgłasza i się nie czepiamy.
Staramy się o dobrą atmosferę, wzajemną pomoc i szacunek.

A zatem czego wymagamy:
- level najlepiej min 25
- chęć do robienia wspólnych Zadań Gildii
- szacunek do innych graczy i uczciwość w grze

Co oferujemy?
- dobrą atmosferę i pomoc jeśli będzie wymagana
- duża gildia - dużo monet :)

Jeśli jesteś zainteresowany ślij wiadomość na serwerze do jednego z graczy funkcyjnych: WildSaRa - Pyrek2012 - DonKotletto
lub lidera hans79

hans79
02.12.2013, 00:48
Z dniem dzisiejszym do odwołania liderem gildii zostaje hans79
Zadania gildii wykonujemy na bieżąco w 24 godz. (czasami szybciej), pomagamy w zadaniach gildii jak i dziennych
Zapraszam wszystkich chętnych w nasze szeregi :)

babahula
04.12.2013, 00:35
ans, gratulacje:) i,sorry, 2 pytania!!!! jak mogę znaleźć zloza, np. wegla bez latania wokół wyspy czy proszenia o pomoc innych? drugie....czy monety gildii, które stoja nizej niż rubel, można wypromować na pożądane?

babahula
04.12.2013, 00:36
sorry, ja z innego swiata:( przepraszam za trucie pupy:)

hans79
07.12.2013, 02:36
ans, gratulacje:) i,sorry, 2 pytania!!!! jak mogę znaleźć zloza, np. wegla bez latania wokół wyspy czy proszenia o pomoc innych? drugie....czy monety gildii, które stoja nizej niż rubel, można wypromować na pożądane?

1 kopalnie np wegla sa w strefach s6 i 7 miedzi s2 i 4 zelaza to musisz szukac bo s3 /s4 /5/6/8 złota s2/9 a za monety gildi mozesz kupic w sklepie w zakładce targowisko gildi