Zobacz pełną wersję : Grafiki budynków ładują się w połowie?
Czy tylko ja mam część grafik budynków załadowanych w połowie ? sprawdzałem na 2 różnych komapch, na 2 różnych netach i kolega teraz wszedł i tez u mnie widzi polowy grafik xd
O co kaman ?
U mnie tez to samo zaobserwowalem narazie na hutach miedzi :(
A u mnie widac to tak:
http://img812.imageshack.us/img812/3135/opl9.png
wiele osób ta ma ;]
Ciekawi mnie tylko czy poradzą sobie w event jak będzie masa ludzi grać. Skoro już są problemy i lagi na przygodach.
nie wszyscy tak mają, więc zamiast znowu narzekać na coś na co nie macie żadnego wpływu, może wpierw porównacie wersje flasha i przeglądarki.
nie wszyscy tak mają, więc zamiast znowu narzekać na coś na co nie macie żadnego wpływu, może wpierw porównacie wersje flasha i przeglądarki.
Flash - You have version 11,8,800,168 installed
Przegladarka - Wersja 29.0.1547.76 m Google Chrome jest aktualny.
Dodam ze problem mam w domu i w pracy wiec jak to wytlumaczyc ?? W dodatku mam to od wczoraj a nie od tygodnia jak akualizacje robilem.
Przemo_pk
24.09.2013, 10:33
od wczoraj mam to samo na piecach miedzi. Jednocześnie nie można ich przenieść ani postawić nowych. Idho - jeżeli problem pojawia się nagle na tej samej wersji flasha oraz na różnych kompach i przeglądarka to co tu porównywać. Zgłaszamy błąd w grze, więc Twój post jest w tym momencie zupełnie bez sensu.
Idho - tak jak napisalem 2 rozne kompy dodam oba zaktualizowane i wyczyszczone cache, rozne nety rozne przegladarki a piece miedzi widac w polowie
Kranderga
24.09.2013, 11:04
Błąd jest po stronie BB. znajomi tez widza połowę piecy, pomimo ze u siebie mają całe.
Proszę alarmować support.
Pod awatarem są przyciski: "Pomoc" "Forum" jeśli ich nie ma kliknij przycisk z trybikiem. Wybierz "Pomoc" i wypełnij formularz.
lub napisz mail na account.support@thesettlersonline.pl
djabelek
24.09.2013, 12:00
wczoraj musiała być jakaś mini konserwa..potajemna..bo przy logowaniu wieczorem mialem włączone dzwięki i global-1..tak jak po konserwach..
i wtedy te grafiki zepsuli..
EDIT:
czyszczenie ciastek i pamięci przeglądarki pomogło..piece miedzi są już całe..
Mi pomoglo to :
http://i.imgur.com/IPsk8bZ.jpg
screen z 2013-09-24 12-59-35
Przemo_pk
24.09.2013, 14:42
wczoraj musiała być jakaś mini konserwa..potajemna..bo przy logowaniu wieczorem mialem włączone dzwięki i global-1..tak jak po konserwach..
i wtedy te grafiki zepsuli..
EDIT:
czyszczenie ciastek i pamięci przeglądarki pomogło..piece miedzi są już całe..
-------------
to nie czyszczenie ciastek i pamięci pomogło. Zwykły zbieg okoliczności. U mnie wczoraj było na innym laptopie, na którym nigdy nie było odpalone TSO. Problem zniknął dzisiaj po ponownym logowaniu:)
ja też zauważyłem, że dźwięki były włączone ;]