Zobacz pełną wersję : Gra Nowe opcje w Magazynie Prowiantu
Hakardrag
14.09.2013, 19:05
Przybywa nam nowych cennych surowców - rośnie także produkcja do Gwiazdy surowców podstawowych. Ostatnie nowinki wprowadzając konta premium zwiększyły nasze zyski w dropach z przygód ...
W związku z tym, chciałbym zaproponować nowe opcje w Magazynie Prowiantu które pozwoliły by na przemiał nadmiaru każdego surowca na dowolny inny, który aktualnie jest nam potrzebny.
Przykładowo:
Wszelkie rudy, deski, bale, sztaby, miecze, działa, łuki przerabiamy na złoto, granit lub fasolki, łodygi, monety gwiezdne - lub upraszczając, dowolny surowiec na inny surowiec.
romsheff
14.09.2013, 21:10
a od czego jest handel - jestem na nie
anael6669
14.09.2013, 22:47
Przez przypadek wcisnąłem nie mam zdania, ale też jestem na NIE, po to są bajkowe, aby z nich klepac a do monet masz choćby kufel- z napitku robi monety, zupa dyniowa z dyń monety.
Piotru70
15.09.2013, 08:55
Też jestem na Nie. Hakardrak ty stary pazero xD
najlepiej jakby ryby mozna bylo przerabiać na klejnoty, to niebieski i to
Hakardrag
15.09.2013, 17:42
A nie bierzecie pod uwagę tego, że to by trochę ustabilizowało Rynek wprowadzając ceny minimalne jak przy okazji napitku ?
romsheff
15.09.2013, 17:44
bierzemy - precz z cenami minimalnymi ;)
virginia
21.09.2013, 04:08
E tam, lepiej by wprowadzili mozliwość puszczenia dowolnej ilości koszy/złóż/wojska za jednym zamachem a nie po paczce, toż to zaklikać się można!
Zgadzam się z virginią. Temat multiplikacji produkcji był często poruszany. Bezskutecznie.
rapalek11
21.09.2013, 23:01
jestem na nie, pozdrawiam
Bloodshed
22.09.2013, 06:07
Przeciw, to zniszczy handel...
Lanzaroten
22.09.2013, 08:12
teą tak mysle, jestem za, umożliwić produkcje wiekszej ilości np do 100 jednocześnie
Przybywa nam nowych cennych surowców - rośnie także produkcja do Gwiazdy surowców podstawowych. Ostatnie nowinki wprowadzając konta premium zwiększyły nasze zyski w dropach z przygód ...
W związku z tym, chciałbym zaproponować nowe opcje w Magazynie Prowiantu które pozwoliły by na przemiał nadmiaru każdego surowca na dowolny inny, który aktualnie jest nam potrzebny.
Przykładowo:
Wszelkie rudy, deski, bale, sztaby, miecze, działa, łuki przerabiamy na złoto, granit lub fasolki, łodygi, monety gwiezdne - lub upraszczając, dowolny surowiec na inny surowiec.
Ktos wczesniej wymyslil handel :) jak masz czagos za duzo to sprzedaj. :P