Zobacz pełną wersję : Problemy z zalogowaniem na stronie głównej - Żądamie naprawy
dionizos12
03.09.2013, 07:47
Znowu sa problemy z zalogowaniem do gry. Pojaiwły się wczoraj, a dziś jest znacznie gorzej... Wczoraj logowałem sie za 5tym, 6tym razem. Dzis po kilkunastu próbach...
Proszę wszystkich, których to doktnęlo o wpisywanie się w tym wątku.
Wieczorem 04.09.2013 otrzymałem odpowiedź z supportu, abym wyczyscił cache, zmienił przeglądarkę itp ogólniki.. Tymczasem w międzyczasie logowałem się z równie wielkim trudem i "sposobami" z gościnnego komputera... Albo oni nie wiedzą co się dzieje, albo udają, że nie wiedzą..
mietek14
03.09.2013, 08:19
Dzieją się rzeczy dziwne... duże problemy z zalogowaniem dopiero po kilkunastu próbach udało się wejść, znikająca kolejka budowania, cały czas pojawia się jakieś zadanie widmo...
Jacek26256
03.09.2013, 08:30
Mam to samo, nie mogę się zalogować na internet explorerze
melisa77
03.09.2013, 09:04
również mam problem, gra okropnie muli od dziś, forum działa normalnie, ale gra jest niemożliwa - wczoraj pod tym względem było normalnie. Od jakiegoś czasu pojawia mi się zadanie Długie Łuki, którego nie można zakończyć.
Od jakiegoś czasu pojawia mi się zadanie Długie Łuki, którego nie można zakończyć.Ten "jakiś czas" to dokładnie od konserwacji 29.08.2013. Wątki na ten temat są na przykład TUTAJ (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/32171-Konserwacja-29.08.2013-d%C5%82ugie-%C5%82uki)albo TUTAJ (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/32185-Po-konserwie-nowe-problemy).
Też się nie mogłem zalogować, ale wlazłem w formularz kontaktowy żeby wypełnić ticket, poprosiło o zalogowanie przed wysłaniem zgłoszenia i logowanie "przeszło" :)
Dzieki Darti - pomoglo :) Tez nie moglem sie od rana zalogowac.
Od wczorajszego wieczora, również mam trudności z zalogowaniem się w grze. Wpisuję hasło i po chwili jestem przekierowany na stronę główną gry i wszystko od początku. I tak kilka razy.
Warszawa2012
03.09.2013, 17:23
U mnie też od wczoraj wystepuję problem z logowaniem. Niezależnie od urządzenia, przegladarki logowanie udaje się dopiero po kilku, kilkunastu próbach.
Migotka79
03.09.2013, 19:22
Też się nie mogłem zalogować, ale wlazłem w formularz kontaktowy żeby wypełnić ticket, poprosiło o zalogowanie przed wysłaniem zgłoszenia i logowanie "przeszło" :)
Dzięki Darti. Też nie mogłam się zalogować, Twój sposób zadziałał :)
ja loguje się przez kupon już od 2 dni to jedyny sposób
gosiak15
04.09.2013, 08:53
mnie się udaje zalogować choć długo to trwa, ale po kilkunastu sekundach wywala, mam polecenie odświeżenia strony i tak w kółko. Myślałam, że to coś z moim łączem, ale nie, inne strony działają ok
Nie da się normalnie zalogowac do gry... Ja chciałem to zrobic od wczoraj ... Udało sie dzisiaj po setkach nieudanych próbach ...
Darti to samo jest u mnie, pisałam do pomocy i cisza ale tylko w ten sposób mogę wejść do gry, do tej chwili bo teraz kilof i łopata :((((
Warszawa2012
04.09.2013, 21:07
Sytuacja z logowaniem się pogorszyła. Do tej pory po kilku, kilkunastu próbach jakoś udawało się zalogowac. Dzisiejszy wieczór upływa pod znakiem skrzyżowanego kilofa i łopaty i informacji że Zespól The Settlers Online - Beta pracuje nad rozwiązaniem problemu (tak przynajmniej zapewnia informacja pod skrzyżowanymi narzędziami). Chyba wracaja stare "dobre" czasy, gdy nie było wiadomo czy danego dnia uda się wejśc do gry i najlepiej było się wcale nie wylogowywac, bo ponowne wejście do gry mogło być niemożliwe :)
Ogólnie po wprowadzeniu licznych nowości grywalnośc settlersów zaczęła się zbliżać do zera :)
bartmax_zigrin
05.09.2013, 20:26
Logowanie możliwe tylko przez formularz kontaktowy. Normalne logowanie niemożliwe.... :/
Mauro570
05.09.2013, 21:43
Również mam problem z logowaniem korzystając z IE9 od 04.09. Natomiast w FireFoxie działa idealnie, ale to trochę śmieszne aby używać dwie przeglądarki specjalnie do logowania się w Settlers online ;)
slawekje
06.09.2013, 16:14
Proszę poprawić logowanie z IE. Przed konserwacją było źle a teraz jeszcze gorzej.
A było dobrze.
bayern1983
07.09.2013, 10:27
Od wczoraj mam konto premium - 3 dniowe - cóż z tego, skoro dziś ok ok 1,5 godziny nie mogę wciąż wejść do GRY ??
4 przeglądarki nie pomagają, flash aktualny, historia wyczyszczona...
PYTANIE - po co kupować premium ?????????
romsheff
07.09.2013, 10:57
Od wczoraj mam konto premium - 3 dniowe - cóż z tego, skoro dziś ok ok 1,5 godziny nie mogę wciąż wejść do GRY ??
4 przeglądarki nie pomagają, flash aktualny, historia wyczyszczona...
PYTANIE - po co kupować premium ?????????
może spróbuj metody podanej przez lukasss1
drugi blad to jak się loguje to wpisuje normalnie maila i haslo i pomieli i znowu ekran logowania i tak można i z 10 razy i nic. dobrze ze znalazłem patent na to bo bym sobie już nie pogral. wybieram kupon przed zalogowaniem i wtedy się loguje i pojawia przycisk "graj".
bayern1983
07.09.2013, 11:01
Zupełnie NIC nie pomaga... a premium sobie idzie. Do suportu też napisałem. Cóż - nie polecam innym kupować premium, bo spotka ich coś takiego jak mnie...
romsheff
07.09.2013, 11:04
Nie chcę Cię załamywać, ale jest weekend. Raczej nie licz na szybką odpowiedź.
bayern1983
07.09.2013, 11:09
A po weekendzie i koniec z premium - support tak właśnie tu działa...
kiedy wreszcie naprawicie logowanie do gry Dlaczego trzeba 50 razy albo i wiecej próbować za nim załapie i wejdzie się do gry
zaba5666
09.09.2013, 10:55
Podczas logowania na stronie startowej mam podobnie. Po wciśnięciu przycisku "Zaloguj" podaję dane i po pewnym czasie znowu pojawia się opcja "Zaloguj" a nie "Graj" jak to było zawsze. Zmieniłam zakładkę na startowej stronie z "Wiadomości" na "Pomoc/wsparcie" i loguje się prawidłowo. Od razu pojawia się przycisk "Graj".
Lada1976
09.09.2013, 12:10
Brak możliwości logowania, brak informacji o powodach. O co chodzi?
kacyk121
09.09.2013, 12:56
podpinam sie pod temat :) moze ktos tam z gory zajmie sie tym banalnym problem jaki pojawil sie w ostatnim czasie, a wprawiajacym graczy w nie powiem co :)
kazdy wie :)
misiolesny
09.09.2013, 14:28
Brak możliwości logowania , może ktoś w końcu to naprawi !
DEMIGODBLACK
09.09.2013, 14:46
Problem z logowaniem od godziny nie mogę się zalogować a premium leci
Szymek101
09.09.2013, 15:06
Witam
Też nie mogłem się zalogować,ale jest możliwe wejście na konto przez Kupon.
Joanjewellery
10.09.2013, 09:02
Witam,
dla wszystkich, którzy nie mogą się zalogować, również mam ten problem, logujcie się przez formularz kontaktowy z supportem, wyskakuje tam okno do logowania i wtedy przechodzi :) pozdrawiam...
adrianPolska
10.09.2013, 19:36
Jak nie możecie się zalogowac proponuje skorzystac z innej przeglądarki bynajmniej u mnie to działa pozdrawiam :)
Wygląda na to, że opisane utrudnienie występuje najczęściej (o ile nie wyłącznie) podczas korzystania z przeglądarki Internet Explorer. Technicy nadal analizują źródło problemu. Do czasu wyjaśnienia, sugeruję spróbować zalogować się na innej przeglądarce.
Najnowszy flash pobrać i zainstalować często pomaga, dodatkowo google chrome przeglądarki używać polecam. Do wyczyszczenia śmiecia polecam ccleaner i śmiga aż miło
Nadal są problemy z logowaniem. Niezależnie od kompa i przeglądarki.W IE wyświetla się komunikat o błędzie na stronie.Może to to stwarza problem?
lisica96
12.09.2013, 09:06
też mam problem z zalogowaniem i to na żadnej z przeglądarek :(
cornflakes
12.09.2013, 09:56
też mam problem z zalogowaniem i to na żadnej z przeglądarek :(
haha :D i pewnie nie wiesz dlaczego? ;p