PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Osobno wiadomości i informacje o bufowaniu

Kalmar
02.09.2013, 22:09
Mogliby by tu zrobić jakiś podział, bo te informacje, że ktoś mi coś zbufował owszem są czasami ważne, ale niepotrzebnie jest to wymieszane z wiadomościami od graczy, i czasem zdarzy się tak, by odczytać wiadomość musze najpierw przebić się przez dziesiąt informacji o tym, że dostałem bufy.

Piotru70
02.09.2013, 22:13
tak i weź dziennie 150 koszy wymieniaj

Zajadek
02.09.2013, 22:31
Dajcie spokój ...ileż ja juz o tym sie naplułem tu na forum...Raporty z bufów były wazne przed update po ktorym juz widzimy jaka premia jest. Mowiłem o opcji w konfiguracji - pokazuj raporty z bufów lub nie. Moze opcja kasuj all raporty z bufów? - NIC.
Piotru mowi 150 koszy...a jak wymieniasz 2x dziennie tyle? to juz jeszt 300!No i za szybko nie mozesz kasowac bo komunikat cie przyhamuje. Ilez wiadomosci sobie skasowałem niechcący. Szkoda słów. Juz pisałem w ktoryms tam poscie o polityce BB. Niskim lvl to nie przeszkadza bo nie rzucaja tak duzo...a wyzsze lvl swoja kasę juz w TSO wpompowały...i maja sie znudzic...zrobic miejsce na serwerze. Przestać grać. Przeciez jak by tak nie było to juz to dawno by zrobili + multiplikator produkcji rekrutów itd.

Bloodshed
03.09.2013, 07:11
I takie usuniecie wiadomości możliwe że zmniejszy lagi na serwerach :)

RadzioTrolik
03.09.2013, 22:10
info o czyims buffowaniu OUT

EX_Zorro
06.09.2013, 15:35
@Kalmar proszę dodać ankietę

Brak ankiety, zamykam.