PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Grupowanie przedmiotów

MikiPL
31.08.2013, 10:15
Mam wrażenie, że taki temat był więc tylko odświeżam, jakby BB chciało przeczytać forum i zrobić coś pożytecznego.
Skoro wprowadzili nam, że można słać konkretną ilość koszy irmy, to miło by było jakby można było grupować przedmioty, czyli "wkładać do siebie" paczki koszy, doładowań złóż i innych takich, bo przy większej ilości robi nam się syf w gwieździe. BB pewnie pomyśli, że to drobiazg, ale gracze wiedzą jak do potrafi denerwować. Można też to zastosować do przygód, pojawiłaby się wtedy gdzieś na znaczku cyferka z ilością.
Dla formalności ankieta

Angelkaxd
31.08.2013, 12:07
hot

Tornados
31.08.2013, 17:36
Dobry pomysł bo na wyzszych lvlach ma się tego az za duzo ;p

Zajadek
01.09.2013, 10:48
Nie chciałbym Was podłamywać..ale nie ma szans na takie rozwiązanie. Kiedy dostrzeżecie polityke BB. Celem są nowi gracze i niskolewelowcy. Oni według ich mniemania przynoszą największy dochód i na nich skupiają sie spece z BB. Wy macie zacząć grać..zostawić kasę....i przestać grać - zrobic miejsce na serwerze. Gdyby nowi gracze wiedzieli co ich potem czeka wielu z nich nie zaczęło by grac...a tak to zostaja tylko najwytrwalsi Osoba z wysokim lvl ma sie znudzić gra. Dlatego jest syf w gwiezdzie..dlatego sa raporty z bufów do wykasowania...dlatego trzeba ręcznie nastawiac 2k rekrutow, dodac mapy od grubasow z gwiacdy do władyki itd. Przykłady moznaby mnozyć.
Macie sie znudzic grą a jak juz ktorys jest twardzielem i akceptuje to, ze połowe czasu przeznaczonego na gre przeznacza sie na durne klikanie to trudno. Moze potem wydłuzą czas zamkniecia wyskakujaceo okienka, ze - "tresc tej korespondencji została juz dodana ...."?
Pozyjemy- zobaczymy
Pozdrawiam

Gizmo09
01.09.2013, 11:23
Zdecydowanie ZA

Fatamorgana
01.09.2013, 11:48
Najbardziej oczekiwany podstawowy update jaki powinie być w tej grze.
Zdecydowanie TAK!

GrzechuGrek
01.09.2013, 15:34
Nie chciałbym Was podłamywać..ale nie ma szans na takie rozwiązanie. Kiedy dostrzeżecie polityke BB. Celem są nowi gracze i niskolewelowcy. Oni według ich mniemania przynoszą największy dochód i na nich skupiają sie spece z BB. Wy macie zacząć grać..zostawić kasę....i przestać grać - zrobic miejsce na serwerze. Gdyby nowi gracze wiedzieli co ich potem czeka wielu z nich nie zaczęło by grac...a tak to zostaja tylko najwytrwalsi Osoba z wysokim lvl ma sie znudzić gra. Dlatego jest syf w gwiezdzie..dlatego sa raporty z bufów do wykasowania...dlatego trzeba ręcznie nastawiac 2k rekrutow, dodac mapy od grubasow z gwiacdy do władyki itd. Przykłady moznaby mnozyć.
Macie sie znudzic grą a jak juz ktorys jest twardzielem i akceptuje to, ze połowe czasu przeznaczonego na gre przeznacza sie na durne klikanie to trudno. Moze potem wydłuzą czas zamkniecia wyskakujaceo okienka, ze - "tresc tej korespondencji została juz dodana ...."?

Czyli jak nietrudno się domyśleć, prędzej TSO padnie niż wprowadzą PvP? Hmm... :rolleyes:

Co do pomysłu(choć nie nazwałbym tego "pomysłem" bo to wiadome jest od dawna, że powinno być) to jestem ZA

Zajadek
02.09.2013, 00:15
Czyli jak nietrudno się domyśleć, prędzej TSO padnie niż wprowadzą PvP? Hmm... :rolleyes:

PvP wejdzie ostatnim rzutem na mate. Jak juz obroty spadną, większosć sobie odpusci to wtedy BB na zasadzie "co nam wisi" doda walki liczac na powrót jakiejś tam części graczy i zdojeniu jeszcze troche kasy na powiedzmy mocniejszego gienka czy cos w tym stylu :)

anael6669
02.09.2013, 13:40
Mój temat o Schowku (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/30538-Schowek-quot-)))

Bloodshed
03.09.2013, 07:48
Ja może troszeczkę zmienię temat ale też o koszach jeśli zmienili że możemy wysyłać 1 albo 25 koszy to aby była możliwość w tym okienku wysłania np. 274 koszy nie jestem grafikiem dlatego nie zrobię żadnego obrazka ale chyba wiecie co mam na myśli. Aby było np. okienko z możliwością wpisania ilości koszy []/532 a za nim ilość koszy ile ich posiadamy... Ale znając życie to nie przejdzie jak tamo jak akcja z koszarami i magazynem prowiantu, wiadomościami w bufów, dodawania wszystkiego co przyniesie odkrywca z gwiazdy do władyki...