Zobacz pełną wersję : Gra Bonus 10% do premii przyznawany osobie , które ma konto premium
Wydaje mi się , że sprawiedliwiej by było, żeby osoby , które mają konto premium, jak znajomy bez konta premium im wrzuca premie ( kosze itp.) dostawali 10 % bonusu, a nie jak teraz.
Jest to dla mnie nielogiczne, ktoś płaci za konto i musi szukać specjalnie osoby , która też ma konto premium , żeby dostać bonus 10%.
Po za tym wtedy wiadomo będzie, że akurat dostanie się 10 % więcej, a nie jak teraz , że kilka osób wrzuca kosze i jedna ma premium inne nie.
Niektórzy planują czas co i jak naprzód , a te 10% robi różnice , jak ktoś nie chce np.: zarywać nocki.
Zdecydowanie NIE, poniewaz to 10% rozwala mi dzienny plan buffow.
maniemar
31.08.2013, 09:59
witam powinno być 12godzin , a nie 10godzin
Zdecydowanie NIE, poniewaz to 10% rozwala mi dzienny plan buffow.
właśnie mi o to chodzi , jak wymieniasz skąd wiesz, czy ta osoba co ci daje ma premium , jak ma to ci rozwala plan buffów, a przy moim sposobie wszystko zależy od tego czy masz premium, czy nie masz, jak masz to dostajesz prawie 10 godzin jak nie masz to 9 i po sprawie.
Przynajmniej będziesz wiedział czy dostaniesz 10 czy 9 godzi a tak bez pytania to nie wiadomo.
właśnie mi o to chodzi , jak wymieniasz skąd wiesz, czy ta osoba co ci daje ma premium , jak ma to ci rozwala plan buffów, a przy moim sposobie wszystko zależy od tego czy masz premium, czy nie masz, jak masz to dostajesz prawie 10 godzin jak nie masz to 9 i po sprawie.
Przynajmniej będziesz wiedział czy dostaniesz 10 czy 9 godzi a tak bez pytania to nie wiadomo.
i o to wlasnie chodzi, ze to jest bez sensu.
Ja chce miec mozliwosc korzystania z premium i jednoczesnie uzywania buffow normalnie. I zeby to zrobic wiekszy sens ma dla mnie znalezienie do wymiany buffow kogos bez premium (skad wiedziec czy ma premium ? wystarczy zapytac), niz samemu unikanie uzywania premium zeby nie dostac tego bonusu.
Angelkaxd
31.08.2013, 21:53
wg mnie powinno być 10% więcej bufa dla osoby która SAMA SOBIE WRZUCA i posiada konto premium ;)
wtedy lepiej by bylo wg mnie;)
krotos666
01.09.2013, 10:04
witam powinno być 12godzin , a nie 10godzin
+25% do premii dla osoby posiadającej konto premium .... tak to ma sens.
Bo kup sobie roczne konto premium za 20k klejek i co z tego masz?
Coś masz, ale inni korzystają, żerują na Twoim KP.
Powinni to jak najszybciej zmienić.
Wtedy większości graczom by zależało na KP i więcej by BB zarobiło.
Zaraz, zaraz, a może jednak nie, bo po co BB miałoby zarabiać.
Mieli by mniej kasy to by im może bardziej zależało na poprawianiu gry.
....... Długie łuki, ble :/
Rademenesik
01.09.2013, 10:45
Żałować komuś 53min gdzie zapewne i tak większość się wymienia ze znajomymi z którymi gra i wymienia premie od dawna? ZENUA
A mi to obojętne, wrzucę komuś ktoś mi i nikt stratny nie jest. Żałowanie tych kilku minut gratis dla znajomego to śmieszne i tak ich na swoim koncie nie wykorzystacie więc co wam to szkodzi w dobrej woli wrzucić
anael6669
06.09.2013, 05:53
Ale łapka to już 7,2h więc ten kto ma premium powinien dostawać to 10% i też wrzucać 10% więcej i tyle:cool:
http://static.cdn.ubi.com/0034/archive/Forum_int/Pictures/2013_08_premium/2013_08_premium_c.png
Warszawa2012
06.09.2013, 07:41
Popieram, bo przecież dodatkowe 10% chyba nikomu aż tak bardzo nie zaszkodzi :)
Uranos_old
10.02.2016, 19:44
Witam.
Z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 06.09.2013 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Uranos