Zobacz pełną wersję : Petycja - żądanie odblokowania zadania "Wyzwól swoje włości"
dionizos12
29.08.2013, 16:21
Gra rzekomo juz wyszła z fazy Beta. Tymczasem ja nadal mam zablokowane zadanie główne "Wzyzwól swoje włości" i nie otrzymałem należnych nagród. Cała wyspsa miesiące temu wyzwolona i miesiące temu problem zgłoszony do supportu.. i nic.
Wszystkich, którzy nadal mają ten problem proszę o wpisywanie się....
A kto ci powiedział że wyjście z bety pozbawi grę błędów w mgnieniu oka. W każdej grze są błędy, inną kwestią jest szybkość ich eliminacji, jak widać ten który przytaczasz musi mieć jakiś niski priorytet skoro tak długo sie z nim bujają.
Na szczęście u mnie gdy te zadania wchodziły wyspa była pozbawiona obozów więc minęła mnie wątpliwa przyjemnośc doświadczania tego błędu.
dionizos12
29.08.2013, 16:44
A kto ci powiedział że wyjście z bety pozbawi grę błędów w mgnieniu oka. W każdej grze są błędy, inną kwestią jest szybkość ich eliminacji, jak widać ten który przytaczasz musi mieć jakiś niski priorytet skoro tak długo sie z nim bujają.
Priorytety nie maja nic do rzeczy. Wyjscie z fazy Beta zawsze oznacza usunięcie wszystkich bez wyjatku błędow dostrzeżonych w fazie Beta. Tutaj tak nie jest, nie ma tu zadnej rzetelności i merytorycznej kompetencji, tylko marketingowy cyrk.. coraz bardziej irytujący...bo coraz bardziej fałszywy...
Pyciok2012
05.09.2013, 08:44
Witam wszystkich i podpisuję się pod petycją. Mnie też dręczy ta misja a raczej nie możność jej wykonania. Pisałem już z pół roku temu do supportu i nadal nic. Może ten problem dotrze w końcu do ludzi odpowiedzialnych za ten błąd.
koperdusz1
05.09.2013, 09:18
111
mogli by to poprawić, to za długo trwa.
Priorytety nie maja nic do rzeczy. Wyjscie z fazy Beta zawsze oznacza usunięcie wszystkich bez wyjatku błędow dostrzeżonych w fazie Beta. Tutaj tak nie jest, nie ma tu zadnej rzetelności i merytorycznej kompetencji, tylko marketingowy cyrk.. coraz bardziej irytujący...bo coraz bardziej fałszywy...Gry online nie podlegają standardowemu cyklowi produkcji oprogramowania. Tu nigdy nie będzie czegoś takiego jak wersja ostateczna. W sytuacji, gdy co jakiś czas wprowadzane są nowości, nie ma siły, zawsze mogą pojawić się błędy. I nie zmieni tego nic, nawet gdyby wersję ochrzcili "gamma", "delta", czy nawet "omega".
Poza tym, moim skromnym zdaniem, napis BETA (podkreślam: NAPIS) zniknął ze względu na wprowadzenie opcji premium.
brzanka4
06.09.2013, 12:37
Ja też mam problem z tym zadaniem :(
u mnie to samo... wyzwól swoje włości.
i ta przygoda z samouczka: czas na pierwszą przygodę.
renee0071
10.10.2013, 17:28
To samo, wyskakuje z każdym nowym zadaniem. Proszę naprawić ten błąd.
Texturos
10.10.2013, 17:57
Panie i panowie tylko spokój może nas uratować :D. Bez nerw. To przecież zwykła gra na przeglądarkę. Traktujcie to raczej jak zabawę w wolnej chwili a nie rywalizację do ostatniej kropli krwi. Jeżeli wciąż nachodzą Was negatywne emocje to wiedz że coś się dzieje :D.
majes854
13.10.2013, 12:36
mam ten sam problem i juz pisalem do supportu a zad wisi mi ladne kilka miesiecy bo mialem cala wyspe odkryta i weszly dodatkowe zad podczas jakiegos eventu i tak mi ono zostalo