Zobacz pełną wersję : Po konserwie nowe problemy
anael6669
29.08.2013, 12:44
Kolejne zadanie wyskakuje co chwila io nieda sie go zamknąć, heh, co jeszcze za "Perełki znaleźliście przy tej konserwiehttps://sphotos-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1236996_228106974005419_1011603259_n.jpg
https://sphotos-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1236996_228106974005419_1011603259_n.jpg
U mnie to samo. Znowu to zadanie z długimi łukami wróciło.
kooler04
29.08.2013, 13:09
U mnie to samo. Znowu to zadanie z długimi łukami wróciło.
wróciło czyli miałeś je wcześniej??
jak tak to powiedziałbym ,że rozszerzyło "działalność" bo ja go wcześniej nie miałem teraz muszę się z nim męczyć
Wcześniej był problem z zadaniem "Większe uszkodzenia", też powiązane z długimi łukami (posiadać 1 szt łukmistrza od długich łuków). To wygląda na kontynuację - długie łuki Sezon 2 :)
Błąd występuje na tej samej zasadzie - to jest kolejne zadanie główne z ciągu zadań Jednostki Dystansowe, i wyskakuje pomimo że de facto nie ma go w księdze zadań. Idąc tym tropem, jak naprawią "Długie łuki", zacznie wyskakiwać zadanie "Inne wyspy" (ostatnie w tym ciągu, wytrenować 50 wybornych i udostępnić 10 z nich).
Hakardrag
29.08.2013, 14:51
Mam podobny problem z niekończącym się zadaniem :(
miklas333
29.08.2013, 16:01
ja też
Luklukowaty
29.08.2013, 17:03
U mnie problem jest identyczny
Albertuss1980
29.08.2013, 17:12
mam to samo
renegade79
29.08.2013, 17:24
Rowniez mnie meczy od rana, z uporem maniaka co chwilke wyskakuje
Mnie tez ten problem dopadl :mad:
http://www.youtube.com/watch?v=6s2_vEA0f4I
filmik polecial do supportu...
Fredek_z_F-K
29.08.2013, 19:56
U mnie też to samo jest.
krotos666
29.08.2013, 19:58
Tak, u mnie też te durne zadanie - długie łuki się pojawiły.
Settlerowicz
29.08.2013, 20:31
Chyba u wszystkich to występuje. Support może coś zadziała:)
Kranderga
29.08.2013, 20:46
Nie róbcie nic z tym zadaniem, wystarczy poczekać kilka sekund i samo znika.
lestath72
29.08.2013, 22:21
Ja mam ten sam bug wisi mi cały czas zadanie i mnie wkurza bo się nie chce zakończyć
Witajcie :) Niestety problem z wyświetlającą się informacją o zrobieniu zadania nie zniknął .Nadal jest i bardzo denerwuje .
RyszardVI
30.08.2013, 07:56
Ja także zgłaszam błąd. Pewnie u każdego występuje :/
Nie u każdego...mi się ten problem nie pojawił, podobnie zresztą jak jednodniowe premium, którego też nie mam :)
i u mnie od wczoraj wyskakuje co chwile, trochę to denerwujące
IrosConrad
30.08.2013, 11:40
Tak, żeby chociaż chciało naliczać nagrodę za wykonanie.
To by wtedy nie było ani jednego głosu sprzeciwu :) Każdy by tylko czekał na kolejne pojawienie się uszkodzonego zadania :)
anael6669
30.08.2013, 15:37
To by wtedy nie było ani jednego głosu sprzeciwu :) Każdy by tylko czekał na kolejne pojawienie się uszkodzonego zadania :)
HAHA:o i wtedy klikać do skutku, aż zgaśnie"=)) po chwili mag. pełny:rolleyes:
Tula_Shin
30.08.2013, 18:26
mam dokładnie ten sam problem od ostatniej konserwy. Zadanie długie łuki się pojawia, jest od razu zaliczone, ale przy każdym logowaniu wyskakuje. Potem znika, aż do kolejnego logowania ==.http://i40.photobucket.com/albums/e230/Warzywko1/d1420ugie1420uki.jpg
mam też identyczny problemik :))
hubciacz
30.08.2013, 23:14
Mam ten sam problem. Najbardziej mnie jednak wkurza brak oficjalnego przyznania sie do bledu i jakiejkolwiek reakcji ze strony technikow. skoro wplywa .....set wiadomosci o problemie ze strony uzytkownikow to moze, ktorys by sie ruszyl i napisal np. tu na forum: przepraszamy ludzie nasz blad popili my deko i jakos tak wyszlo. Robimy co sie da ale to nie taka prosta sprawa, niemniej jednak zareczamy: bedzie wkrotce zdzialane. Ciezko?
chegevara0872
30.08.2013, 23:59
@hubciacz-pewnie,że ciężko przyznać się do picia w pracy...
A Tym,co znika ten błąd,cieszcie się z takiej wersji...mi,nie znika,skacze uporczywie cały czas,siada flasz,nie sposób normalnie nic zrobić w koszarach,magazynie prowiantu,patrzysz jak sroka w kość na ciągle kręcącą się klepsydrę,ustawienie 10 produkcji(250szt wojsk lub premii), to czas 15-20 min,znikają z budynków już zapodane premie ,nie wracając do gwiazdy.
Gra,przez ten błąd stała się bardzo trudna...przestała być rozrywką.
ps. dopiero co pozbyliśmy się problemu z skaczącą belką zadania "wyzwól swoje włości"
mi poza tym zadaniem znika jeszcze kolejka budowania
A dopisze się może szybciej naprawią... Ta migająca niebieska strzałka doprowadza do nerwicy aż się nie chce grać...
Dwardssad
31.08.2013, 10:46
To samo z tym że teraz u mnie pojawia sie co jakiś czas co parę/naście minut (wczoraj wyskakiwało tylko po zalogowaniu).
Panie premierze jak żyć ? (dla nie kumatych/lub kumatych inaczej: sarkazm ).
U mnie też problem narasta. Pierwszego dnia było po logowaniu. Teraz potrafi co kilka-kilkanaście minut wyskakiwać nieistniejące zadanie "łuki".
niedwiad
31.08.2013, 16:34
Procz tego zadanka to jeszcze muli przy wizytach u znajomych z koszami
1 kosz na 20s mozna tylko wrzucac bo inaczej pożera
problem trwa już kilka dni i zero efektów aby coś naprawiali... paranoja...
Muli straszliwie. Potraciłem setki koni na blokach przez to...
Stochlik
03.09.2013, 19:27
tez to mam :)
Kranderga
03.09.2013, 22:14
Czasem pomaga chwila cierpliwości, czasem kliknięcie innego zadania, czasem zamkniecie księgi, albo wejście na wyspę znajomego. Najgorsze że nie ma regularności
Być może zostanie naprawione podczas konserwacji.
Panie premierze jak żyć ? (dla nie kumatych/lub kumatych inaczej: sarkazm ).
Krótko.
sisiorek
03.09.2013, 22:26
W ostatnich dniach jakaś paranoja się zrobiła, to durne zadanie potrafi wyskakiwać kilka razy na minutę...
sirLeony
04.09.2013, 07:43
Mam ten sam problem.... alez to wkurza...
CUKOLAND
04.09.2013, 07:48
wyskakujące zadanie z łukami u mnie też a teraz jak na razie 2 razy wywaliło w ciągu 3 minut
mijają kolejne dni a problem z długimi łukami jak był tak jest nadal... a ogłaszano wielkie zakończenie wersji beta.... a kiedy ogłoszą wielki niewypał konserwacji...
Błędy tego typu mogą ewentualnie zniknąć przy okazji jednej z kolejnych konserwacji. Problem z długimi łukami pojawił się po ostatniej konserwacji 29.08, więc tak naprawdę nie miało się kiedy cokolwiek zmienić w tej kwestii. Poza tym, skąd pomysł, że zniknięcie napisu BETA spowoduje zniknięcie wszelkich błędów, byłych, obecnych i przyszłych? Jak Cię to pocieszy, to serwery niemieckie właśnie dostały paczkę z tym błędem. I kolejne pocieszenie - jeśli wejdzie poprawka, to MY ją dostaniemy w pierwszej kolejności :)
Kitikejt
04.09.2013, 14:38
I kolejne pocieszenie - jeśli wejdzie poprawka, to MY ją dostaniemy w pierwszej kolejności :)
Taaa, jak wejdzie poprawka to MY pierwsi dostaniemy to, co zepsują przy okazji naprawiania ;)
Jak dla mnie, to mogą nie naprawiać, niech mi tylko zaliczają te 40 PD za każdym razem jak klikam wykonanie zadania ;)
No popatrz, nawet zepsuć porządnie nie potrafią :) Nie dość że wyskakuje co chwilę i wkurza, to na dodatek zakańczanie nic nie daje, co wkurza jeszcze bardziej :)
brzanka4
06.09.2013, 12:38
mnie także to okienko wyskakuje milion razy na dobę
Drodzy Gracze,
część z Was nie może ukończyć zadania o nazwie "Długie łuki".
Po próbie ukończenia zadanie powraca do Księgi zadań.
Ostateczna poprawka, która naprawi to utrudnienie dla wszystkich graczy,
zostanie wgrana wraz z najbliższą konserwacją w czwartek.
Jeszcze dziś uruchomimy specjalny skrypt, który poprawi to zadanie dla wielu graczy.
Skrypt zostanie uruchomiony około 16:30 (czasu polskiego) oraz w nocy.
Życzę miłej gry,
BB_xaar.
Lukasss1
06.09.2013, 20:21
ja oprócz zadania z lukami mam problem z logowaniem i znikająca kolejka budowy po tej konserwacji. wcześniej tego nie było.
otoz znika mi czasem cala kolejka z budynkami co się buduja i tak pojawia lub nie potem znika i tak bez przerwy. drugi blad to jak się loguje to wpisuje normalnie maila i haslo i pomieli i znowu ekran logowania i tak można i z 10 razy i nic. dobrze ze znalazłem patent na to bo bym sobie już nie pogral. wybieram kupon przed zalogowaniem i wtedy się loguje i pojawia przycisk "graj".
chegevara0872
07.09.2013, 01:10
U mnie problem z łukami zniknął
Xaar-należy Ci się
romsheff
07.09.2013, 08:04
ja oprócz zadania z lukami mam problem z logowaniem i znikająca kolejka budowy po tej konserwacji. wcześniej tego nie było.
otoz znika mi czasem cala kolejka z budynkami co się buduja i tak pojawia lub nie potem znika i tak bez przerwy. ...
Błąd z kolejką budowania pojawił u mnie podczas premium.
Skończyło się premium, skończył się problem z kolejką budowania.
Warszawa2012
07.09.2013, 08:11
Problem z łukami zniknął i za to brawa. Do rozwiązania pozostaje znikajaca kolejka budowania. Jesli jest ona związana z premium, to wypadałoby ten błąd usunąć, bo dlaczego gracze mają w ramach konta premium wrzucac sobie gratisowego buga. :)
Lukasss1
07.09.2013, 08:19
Błąd z kolejką budowania pojawił u mnie podczas premium.
Skończyło się premium, skończył się problem z kolejką budowania.
no to swietnie szkoda ze nie napisali ostrzeżenia "kup premium a będziesz miał przegwizdane". kolejka pol biedy ale jak nie będę mogl się zalogowac to poważny problem
romsheff
07.09.2013, 10:06
Akurat problem z logowaniem, raczej nie ma związku z premium. Występował zanim się pojawiło.
Warszawa2012
07.09.2013, 10:11
Akurat problem z logowaniem, raczej nie ma związku z premium. Występował zanim się pojawiło.
U mnie wystapiła dziwna zbiezność w czasie pomiędzy wprowadzeniem premium i problemami z logowaniem. Byż moze nie ma jedno z drugim nic wspólnego, ale powinii to poprawic, bo jaki jest sens kupowania premium skoro jest ryzyko że się nie zalogujesz. U mnie na szczęście działa opcja logowania przez "kupon".
Tajfun1515
07.09.2013, 22:17
Mi zadanie nie wyskakuje za to co jakis czas mam bug na koszarach ze mi wojska nie produkuje , w supporcie stwierdzili ze to bug premii wszystko fajnie tylko ze nadgodziny na koszary tanie nie sa , a dzis na domiar wszyskiego zniknal mi lesnik na wyspie , tylko nie piszcie mi teraz ze zburzylam bo nie zrobilam tego :P
Problem z długimi łukami rozwiązany, ale nagroda przepadła, nie zaliczona, szkoda
u mnie natomiast pojawiły sie problemy z zadaniami gildii albo wogole ich nie dostaje albo pokazuje mi sie ze zosalo do zakonczenia 1 zadanie