Zobacz pełną wersję : Gra Informacja o czasie pozostałym do końca rozbudowy budynku
Lady_Rivien
29.08.2013, 10:37
Bardzo by się przydało w interfejsie budynku dodać czas pozostały do końca rozbudowy. Szczególnie przydatne podczas rozbudowywania 7-dniowego na 5 poziom.
Misiorww
29.08.2013, 10:48
100% - % wybudowania * 7dni (ewentualnie * 24h) = w przyblizeniu czas zakonczenia :)
Brak ankiety.
Sam pomysl ok, szczegolnie jesli z jakiegos powodu zrobia sie rozjazdy pomiedzy godzina startu a godzina zakonczenia za 7 dni. Dobrze wiedziec kiedy dokladnie up sie zakonczy i stosownie zaplanowac produkcje/ buffowanie.
EX_Zorro
29.08.2013, 10:54
Proszę dodać ankietę.
Lady_Rivien
29.08.2013, 11:46
100% - % wybudowania * 7dni (ewentualnie * 24h) = w przyblizeniu czas zakonczenia :)
Dzięki, ale na przykład ja mam taką sytuację, że budynek stoi za Domem Władyki i procentów nie widzę. Ani przy zbliżeniu, ani przy oddaleniu. Są niewidoczne lub nieczytelne.
AndyKozakow
29.08.2013, 12:41
Dobry pomysł sam wczoraj zapłaciłem sporo za brak tej informacji.
Budowałem bajkowy zamek i skończyła się budowa w czasie gdy nie było mnie przy kompie efekt>>> 55 łodyg mi się zrobiło bez buffa czyli na samej premii x 2 >> 55x30 jestem 1650m w plecy... kosztowna niewiedza.
romsheff
29.08.2013, 12:49
ile razy ilość procentów jest zasłonięta przez budynek lub drzewa
dobry pomysł
Fredek_z_F-K
29.08.2013, 19:37
Dałem TAK - szczególnie z uwagi właśnie na te często zasłonięte %
no to jak ktos płacze że nie chce produkcji bez buffa, to w czasie ulepszania zatrzymajcie budynek. wtedy po wybudowaniu bedzie stop i problem z głowy że pracuje bez buffa.
a w bajecznym zamku.. to jak CI tak bardzo zależy bo Cię boli że się zrobiło coś z niczego, to zapisuj sobie czas startu.
a w bajecznym zamku.. to jak CI tak bardzo zależy bo Cię boli że się zrobiło coś z niczego, to zapisuj sobie czas startu.Może powinniśmy sobie też zapisywać na karteczkach ile nam się wojska robi, ile nam się towarów produkuje, i jeszcze parę innych rzeczy w grze może też powinniśmy sobie zapisywać. Zapomniałeś już te czasy, gdy nigdzie nie było informacji o tym, jak długo będzie trwała premia rzucona na budynek? To zresztą była jeden z pomysłów, który wyszedł od graczy i został wprowadzony w grze.
Jak dla mnie procenty w ogóle mogą zniknąć. Mamy ikonkę informującą o tym, że budynek jest w rozbudowie, więc spokojnie zamiast procentów może być ilość czasu wyświetlana po kliknięciu na budynek.
To akurat proste jest usunąć procent, a dać w okienko budynku czas do rozbudowy, nie wiem na czym oni tam pracują, ale na pewno nie nad usprawnieniami gry. Jak dało się z premiami to i z czasem rozbudowy się da
anael6669
19.09.2013, 01:24
Wreszcie ktoś o tym napisał, to już powinno być dawno wprowadzone"=P
EX_Zakrecony
19.09.2013, 23:06
To już było wprowadzone :D Widocznie podczas jakiś nowości przez przypadek zostało to pominięte.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
A jest jakaś szansa, że powróci?
EX_Zakrecony
21.09.2013, 16:40
Jest szansa, fakt zniknięcia tego fixa został przekazany.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
anael6669
21.09.2013, 18:20
To jeszcze oficjalne potwierdzenie prosimy o zgłoszeniu tego do technicznego i ich odpowiedź tu wklejoną...
Bloodshed
22.09.2013, 06:43
Definitywnie TAK
Nic. Na testowym, nie pojawiła się takowa poprawka. Dalej pokazuje jedynie procenty przy rozbudowie.
anael6669
12.05.2014, 19:11
Czy kiedyś wprowadzą czas upów w dniach:godzinach:sekundach, jak miało to miejsce z oznakowaniem wyburzania skał????
Jestem za, jeśli czas będzie pokazywany po kliknięciu na budynek i zamiast Status: Pracuje czy Wstrzymana powinno być Rozbudowa i czas do końca
Czy kiedyś wprowadzą czas upów w dniach:godzinach:sekundach, jak miało to miejsce z oznakowaniem wyburzania skał????
To już możemy się domyślać przy jakiej okazji poprawka zaginęła.
MOD_Victoria2
27.02.2015, 08:58
Zrealizowane ,czas pozostały do końca rozbudowy pokazuje się po najechaniu kursorem na budynek, zamykam.