Zobacz pełną wersję : Gra Mozliwosc kupienia fasoli
Am0ngalen
29.08.2013, 10:23
Zastanawia mnie, dlaczego nie ma mozliwosci kupna fasoli za klejnoty? Mozna kupic praktycznie wszystkie surowce w grze, wiec dlaczego nie ma fasoli? Proponuje wprowadzic taka opcje, ale byloby to tylko dla osob, ktore kupily premium 360 i 10x kopalnia klejnotow ( no albo przynajmniej 5x), zeby nie bylo za latwo. Co o tym myslicie?
ThePeper
29.08.2013, 10:39
Nie zagłosuje bo nie ma opcji na nie.
A nie ponieważ to surowiec epicki do zdobycia tylko z przygód.
Ankieta jest po prostu mistrzowska :) Można być ZA, ewentualnie można być ZA :) Też nie głosuję, powód podany przez ThePeper. Nie może być za łatwo, a uzyskanie takiej opcji tylko za to, że się wsadziło worek kasy w grę, jest moim zdaniem "za łatwo".
Am0ngalen
29.08.2013, 10:48
zwolk, niezbyt rozumiem. Aktualnie mozna kupic premium i za to miec +50% fasoli, wiec dlaczego nie mozna jej kupic bezposrednio?
zwolk, niezbyt rozumiem. Aktualnie mozna kupic premium i za to miec +50% fasoli, wiec dlaczego nie mozna jej kupic bezposrednio?
Dlatego, zeby trzeba bylo robic przygody by ja zdobyc.
Expa tez za klejnoty nie kupisz.
Luckyirl
29.08.2013, 10:52
Nadziane bura...!!! Nie wszystko można kupić za pieniądze.
Kitikejt
29.08.2013, 11:03
Głupie pytanie, oczywiście, że PRZECIW!
Fasola jest towarem elitarnym, mistrzowskim i trzeba się troszkę postarać, żeby ją zdobyć - możliwość kupienia jej za klejnoty zabiła by całą zabawę.
Am0ngalen
29.08.2013, 11:31
To jest gra typu Pay-2-win, wiec nie rozumiem, dlaczego nie mozna wszystkiego kupic... to jest jakas DYSKRYMINACJA FASOLI!
I ja jestem za .... dyskryminacją fasoli. Trzeba się natrudzić, żeby ją zdobyć ... i niech tak zostanie.
Oczywiście również nie glosuję, bo nie ma opcji na NIE.
To jest gra typu Pay-2-win(...)A co takiego możesz "wygrać" płacąc? Masz jakieś rankingi? Możesz walczyć i pokonać innych graczy? To jest raczej gra typu Pay-2-complain earlier :)
Proponuję zamknąć wątek w związku z ankietą nie pozwalającą zagłosować przeciw, co jest niezgodne z regulaminem :) Mało brakuje, a mielibyśmy ankietę 3x TAK :)
Iceman122
29.08.2013, 12:11
Fasola jest dla elity :) trzeba robic przygody a nie pompować kase i się chwalić :)
Piotru70
29.08.2013, 12:15
MOD przyjdzie i zamknie ankietę za niepoprawne odpowiedzi.
AndyKozakow
29.08.2013, 12:23
Daj mu bana modzie za to że nie pozwala się wypowiedzieć ludziom na "NIE"
Zaśmieca forum i nabija posty.
Jestem oczywiście na "NIE" choć nie ukrywam że fasole nie musiałyby do końca życia pochodzić z dropów.
Można by je też wprowadzić jako możliwe do dropnięcia w jakimś slocie za codzienne logowanie np 10 fasol
Lepsze to niż 2 kusze czy jakaś saletra...
EX_Zakrecony
29.08.2013, 13:27
Ankieta niezgodna z regulamiem, proszę poprawić lub wątek zostanie zamknięty i skasowany.
Genialna ankieta pokazująca ile osób chce :)
Ale ukryty fakt, że 80% nie chce
Am0ngalen
29.08.2013, 15:06
jak poprawic ankiete? jestem slepy i nigdzie nie widze takiej opcji O.O
oczywiscie nie, jak to sam nasz CM powiedział fasola to element nie do zdobycia bezpośrednio za klejnoty :D
to po co fasola na handlu, jak dla mnie sprzedaży/kupna fasoli nie powinno być
Fredek_z_F-K
29.08.2013, 19:41
NIE - ale ankieta, hm....
krotos666
29.08.2013, 19:57
1: Za
2: Obojętnie
3: ... Za
Bez sensu ankieta
zaznaczam .... 4: NIE :)
jestem na NIE ... ankieta bez sensu
ale pomysl by nie dalo sie wogole handlowac fasola mi sie podoba :D
Duszysko40
30.08.2013, 01:43
zdecydowane nie
Nie ma jak głosować jedynie za tak, bezsens ankieta kto to wymyślił to jakby pytać czy premier ma odejść i odpowiedzi typu: tak; obojętne; zdecydowanie tak
EX_Zakrecony
30.08.2013, 12:16
Ankieta nadal nie zmieniona, zamykam.