Zobacz pełną wersję : Konserwacja 29.08.2013 - długie łuki
TedMruczek
29.08.2013, 08:39
U mnie co chwile pojawia sie komunikat, ze wykonalem zadanie "Długie łuki"
Czy tylko ja mam ten problem ?
Nie tylko Ty;p Beta wiecznie żywa;p
U mnie to samo , nie mogę go zakończyć , jak zawsze po konserwie coś zrypali .
Też mam ten błąd...i szczerze pisząc,szlag może człowieka trafić.
Misiorww
29.08.2013, 09:09
u mnie też, to pewnie wszyscy mają. brawo bb
pewnie na dniach kolejna konserwa, albo poczekamy do kolejnej
GreenLands
29.08.2013, 09:41
to samo, nie da się zakończyć zadania
Nie da się zakończyć bo go już dawno macie zakończone, pewnie tak naprawdę nawet go nie ma w księdze zadań. Może konto premium likwiduje ten błąd :)
Warszawa2012
29.08.2013, 09:57
Niestety u mnie też pojawiło się ten irytujący błąd. Miejmy tylko nadzieję, że przy kolejnej konserwie to poprawią.
U mnie na dokładkę brak tego premium i nie moge zrobić zadania
Guracy87
29.08.2013, 11:48
tez nie mam premium i łuki tez ciagle mrygaja:(
Witam w klubie "Długich Łuków" :)
EX_Zakrecony
29.08.2013, 13:24
Problem zadania "długie łuki" i brak "premium zadania" jest już przekazany i analizowany dlaczego tak się stało.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
zolininke
30.08.2013, 11:44
Mam nadzieję, że zajmie to mniej czasu niż ostatnio ;] Ile to było? Ładnych kilka miesięcy!
Stochlik
30.08.2013, 13:01
ja tez mam ten blad :D
skurkozboczku
30.08.2013, 14:55
U mnie również ten sam błąd.
I jeszcze do tego jak klikam zakończ to mi się punkty doświadczenia nie dodają. Tak to byłbym już na 65 lvl bo całą noc siedziałem i klikałem ;D
Także zgłaszam błąd w błędzie niczym poziom cukru w cukrze ;D
Te mądrale, może to naprawicie, a nie analizawac
Abrassax
30.08.2013, 22:22
u mnie zadanie premium pokazało się z opóźnieniem, czyli dzisiaj a łuki niestety prześladują
guSTafik
31.08.2013, 06:54
Codziennie dzień świstaka ba nawet częściej :D Długie łuki jakby dawało exp. 50lev w godzinę śmiać się czy płakać? ;)
UniżonySługa
31.08.2013, 15:08
Mnie też proszę zapisać do Klubu Długich Łuków :)
No i co, programiści i mądrale, nie potraficie tego naprawić. Ale pieniądze od ludzi wydzierać to potraficie
MisiowaJagodka
31.08.2013, 23:12
też mam ten problem;/
beatabeataaaa
01.09.2013, 10:14
U mnie również ten sam błąd.
I jeszcze do tego jak klikam zakończ to mi się punkty doświadczenia nie dodają. Tak to byłbym już na 65 lvl bo całą noc siedziałem i klikałem ;D
Także zgłaszam błąd w błędzie niczym poziom cukru w cukrze ;D
Gdyby się naliczały to błąd naprawiony został by w minutę :p
Androm3da
01.09.2013, 14:28
Ja sobie poradziłem z tym zadaniem :P zatrzymałem produkcję długich łuków, a te z magazynu wysłałem znajomemu który odrzucił ofertę, teraz sobie "wiszą" na pw, a zadanie nie pojawia się już :D
EDIT
jednak zadanie dalej się pokazuje, a był spokój od rana...
Ku... naprawic to bo zawiesza gre
Denerwujące to jest, ale co zrobić. Nic tylko czekać...
Steelkill
02.09.2013, 18:40
będziesz czekał jak kania dżdżu ... zanim to naprawią
Zgłaszam dodatkowo że resetuje kolejkę budowania i wysłanych geologów
tak btw. kania to ptak drapieżny który jako jedyny poluje podczas deszczu stąd to powiedzenie.... Ale informatycy z BB to raczej nie orły i sokoły jak widać :)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5e/Macrolepiota_procera_G3.3.jpg
tak btw. kania to ptak drapieżny który jako jedyny poluje podczas deszczu stąd to powiedzenie.... Ale informatycy z BB to raczej nie orły i sokoły jak widać :)
nie tylko inaczej ujmując Macrolepiota procera :)
będziesz czekał jak kania dżdżu ... zanim to naprawią
To co mam zrobić? Płakać w co drugim poście na forum, czy wyjść na ulice ?
Proponuję wyjść na ulicę. Świeżego powietrza zaczerpniesz, może znajomych spotkasz, a tak będziesz tylko siedział i klepał na forum posty, które i tak nic nie dadzą. W BB wiedzą o problemie, i naprawią go "ASAP". Żeby była jasność - jest to jedno z najmniej precyzyjnych określeń dotyczących przyszłości, bo może to być już w ten czwartek, ale równie dobrze poprawka może wejść wraz z eventem na Boże Narodzenie. I wtedy też będzie ASAP, bo zawsze można powiedzieć, że wcześniej się nie dało.
Pogromca_Sierot
03.09.2013, 13:59
Koledze pokazuje się komunikat (tylko z innym zadaniem) już od kilku miesięcy, pisał do supportu - efekt - dalej wyskakuje mu wykoanie tego zadania.
U mnie od ostatniej przerwy technicznej mam także komunikat o długich łukach.
Chyba się trzeba bedzie przyzwyczaić do niesmietelnego zadnia :)
TedMruczek
03.09.2013, 14:20
... równie dobrze poprawka może wejść wraz z eventem na Boże Narodzenie
Ktorego roku ? :)
Proponuję wyjść na ulicę. Świeżego powietrza zaczerpniesz, może znajomych spotkasz, a tak będziesz tylko siedział i klepał na forum posty, które i tak nic nie dadzą.
No właśnie moje 83 posty w porównaniu do Twoich 1327 o czymś świadczą.
Tak na przyszłość to przeczytaj uważnie i zrozum kontekst wypowiedzi. Nie mam tu na myśli ostatniego posta , tylko całość do których moje posty się odwołują.
Ilość moich postów świadczy wyłącznie o tym, że nie mam w pracy dostępu do gry, tylko do forum :) Jak to ktoś kiedyś słusznie zauważył, wieczorami nie ma mnie na forum. Ale średnią mam zaledwie 2,58 postów dziennie, tak że też bez szału :)
@icaras
Faktycznie, umknął mi całościowy kontekst Twojej wypowiedzi. Z tym, że mi też nie chodziło wyłącznie o Ciebie, ale o wszystkich sfrustrowanych zadaniem z długimi łukami. Nic nie da mnożenie wątków na forum, akcje w stylu "pokażmy ilu nas jest" bo nie ma to żadnego przełożenia na termin naprawy błędu. A kiedy go naprawią to zupełnie inna historia :)
mucha691
05.09.2013, 01:40
Dla czystej statystyki: mam ten sam problem z Długimi łukami.
I nawet nie chce mi się o tym gadać ;-)
TedMruczek
05.09.2013, 06:42
W wersji angielskiej, po dzisiejszej konserwacji pojawilo sie to wyskakujace co chwile zadanie o dlugich lukach.
Jak widac, BB przez tydzien pracowalo nad tym problemem . . . . .
Rece opadaja :)
Mnie równiez mnie dopadła zmora długich łuków;)
No niestety czasem tak jest że błedy sa uciązliwe i wkurzające.. ale i bywało i tak że błędy pozwalały uzyskać surowce z niczego/( bug z koszami)
Raczej mniej sflustrowanych osób wtedy było..;) Wiec cieszmy sie iż ciągle gramy...
Nie wydawajmy nie potrzebnie złotowek.. i dalej bawmy sie grając:))
Agnieszka_N
05.09.2013, 07:50
Błąd z łukami nadal nie usunięty, zadanie się niby zamyka ale powraca jak bumerang.
Może mały drobiazg ale u mnie irytacja z tego tytułu zamienia się w ..... !!!
sirJurek
05.09.2013, 08:12
potwierdzam błąd nadal jest nie usunięty.
No niestety, będziemy ze zniecierpliwieniem wyczekiwać kolejnej konserwy, wtedy na pewno ten błąd naprawią... ;)
AndyKozakow
05.09.2013, 08:40
Aż tak wam to przeszkadza? :P
Mnie bardziej denerwuje że po przyjęciu zaproszenia do przygody relog u mnie trwa 10-15 minut +15 minut podróż gienka...
Dziękuję wszystkim znajomym z którymi wymieniam dropy i podziwiam ich, że jeszcze ich szlag nie trafił ile na tego kozakowa trzeba czekać...
Pozdrawiam
Zadanie jak wisi tak wisi i nic, może dziś to naprawią w końcu
Nie rozumiem zdziwienia. Przecież nigdzie nie było oficjalnej informacji że ten błąd będzie naprawiony w tej konserwacji. Poza tym, przecież to poszło w paczce razem z nowościami spod znaku premium, więc nie rozumiem zdziwienia, że Anglikom załadowali wersję z tym bugiem. W poniedziałek identycznie zbugowaną wersję dostali Niemcy. Równouprawnienie musi być :)
Zadanie jak wisi tak wisi i nic, może dziś to naprawią w końcuNie naprawią. Nie naprawili na pierwszych trzech serwerach, to i na pozostałych błąd będzie dalej.
Maszkaran
05.09.2013, 08:58
Jestem zawiedziony, że nic nie zrobiono z tym problemem, który poważnie uprzykrza grę.
Liczę, że błąd z zadaniem z długimi łukami zostanie jak najszybciej naprawiony.
krotos666
05.09.2013, 12:21
Napisałem na głównej do supportu,
patrze na maila, a tam:
Uwaga!
Jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata.
Wiadomość nie została dostarczona z powodu nieznanego błędu po stronie serwera odbiorcy.
W razie dalszych wątpliwości możesz zgłosić się o pomoc do administratora Poczty
Tak to sobie możemy pisać :-/
mucha691
05.09.2013, 13:16
W każdym razie, Długie łuki wciąż górą :-(
Agnieszka_N
05.09.2013, 16:56
Nie rozumiem zdziwienia. Przecież nigdzie nie było oficjalnej informacji że ten błąd będzie naprawiony w tej konserwacji...
To już musi być oficjalne ogłoszenie z fanfarami aby naprawić taki błąd? Wkurza mnie też to że nie ma odpowiedzi ze strony BB co z tym planują. Staram się wiele rzeczy akceptować w tej grze i nie narzekać ale to jest dla mnie już przegięcie.
kokosz84
05.09.2013, 19:52
Witam
po aktualizacji, w ktorej zostały dodane opcje premium mam problem z zakończeniem tego zadania.... za kazdym kliknieciem w przycisk zakończ zadanie niby sie kończy, nagrody niby są przyznawane, po czym po zamknieciu okna poajwia się ponownie informacja o zakonczonym zadaniu i tak w kolo....
Slawek857
05.09.2013, 20:28
mam to samo zróbcie coś z tym
U mnie to samo, myślałem że naprawicie to przy tej konserwacji i guzik z pętelką. Zróbcie coś z tym, bo tak zamula, że w ogóle nie idzie grać, co chwile to wyskakuje i zapętla plugin-container zawieszając całą przeglądarkę, nie idzie wytrzymać.
DEMIGODBLACK
05.09.2013, 21:53
tak na co konserwy jak i tak jest to samo
mało tego normalnie zenada dluga konserwacja zero poprawek premium przepadlo a ludzie chcą grac ze niewspomne o tych co kase umoczyli i klejki kupowali moim zdaniem ktoś musi was zlapac za gardlo za taka niekompetencje normalnie totalna zenada i co pewne osoby uwazaja się za programisyow czy modow potazka moim zdaniem bo bana to szybko dajecie za wypowiedz ale cos zmienić to miesiącace mijaja a i tak jest lipa dobra bo szkoda mi już mojego czasu na wytykanie wam bledow zresztą niebiore za to pieniędzy haha no ale wezcie się do kupy zbierzcie i pokazcie ze jesteście warci każdej zlotowki która to tu co niektórzy gracze zostawiaja
Polanin_
05.09.2013, 22:11
mało tego normalnie zenada dluga konserwacja zero poprawek premium przepadlo a ludzie chcą grac ze niewspomne o tych co kase umoczyli i klejki kupowali moim zdaniem ktoś musi was zlapac za gardlo za taka niekompetencje normalnie totalna zenada i co pewne osoby uwazaja się za programisyow czy modow potazka moim zdaniem bo bana to szybko dajecie za wypowiedz ale cos zmienić to miesiącace mijaja a i tak jest lipa dobra bo szkoda mi już mojego czasu na wytykanie wam bledow zresztą niebiore za to pieniędzy haha no ale wezcie się do kupy zbierzcie i pokazcie ze jesteście warci każdej zlotowki która to tu co niektórzy gracze zostawiaja
Jejku! Ciężko się czyta tak długie posty bez znaków interpunkcyjnych...
Duszysko40
06.09.2013, 00:20
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/32171-Konserwacja-29.08.2013-d%C5%82ugie-%C5%82uki
po cholere next watek.
Rademenesik
06.09.2013, 00:38
Informacja z testowego jak był BB_xaar w dzien konserwacji :BB_xaar: problem z Dlugimi lukami jest juz przekazany dalej, jednak nie wiem kiedy dokladnie zostanie naprawiony.
Czyli badziewie i gniot, jak to ich Anno online
Problem z długimi łuki trwa już od tygodnia, była konserwacja i co? Ano nic, nadal to samo, w najmniej oczekiwanym momencie wyskakuje okienko "wykonane zadania". Problem z długimi łukami był przekazany w zeszłym tygodniu i nic się nie zmieniło. Jak widzę po raz n-ty ten sam komunikat to zaczyna mnie mdlić. Panowie informatycy, obudźcie się wreszcie i zróbcie coś z tym.
Drodzy Gracze,
część z Was nie może ukończyć zadania o nazwie "Długie łuki".
Po próbie ukończenia zadanie powraca do Księgi zadań.
Ostateczna poprawka, która naprawi to utrudnienie dla wszystkich graczy,
zostanie wgrana wraz z najbliższą konserwacją w czwartek.
Jeszcze dziś uruchomimy specjalny skrypt, który poprawi to zadanie dla wielu graczy.
Skrypt zostanie uruchomiony około 16:30 (czasu polskiego) oraz w nocy.
Życzę miłej gry,
BB_xaar.
krotos666
07.09.2013, 00:20
U mnie ten skrypt zadziałał.
Jak ręką odjął ;)
Maszkaran
12.09.2013, 15:09
Nadal wyskakuje mi to cholerne zadanie. Dzisiejsza konserwacja miała to zadanie naprawić. Dlaczego tak się nie stało i kiedy jest przewidywane rozwiązanie tego irytującego problemu?
jacek399a
16.09.2013, 21:02
A ja powiem tak, ta naprawa była wręcz "mistrzowska". Aż do tego czasu nie miałem problemu z tym zadaniem, nie wyświetlało mi się. Jednakże odkąd we czwartek postanowili to naprawić, zadanie to pojawia mi się ciągle :D
Bjutiful :)
Androm3da
18.09.2013, 10:30
Myślę, że nie naprawili tego problemu tak jak być powinno, dość często jest podobnie jak było wcześniej, czyli wraz z pojawieniem się tego zadania znikała kolejka budowania, pomimo tego że zadanie się już nie pojawia, to i tak widać że coś jest nie tak.
Trochę to irytujące jest, bo wraz z pojawieniem się "tego problemu", gra jak by nie zapamiętuje tego co robiliśmy akurat w danej chwili, czy dosłownie na chwilę przed pojawieniem się "problemu", czyli od nowa trzeba wysłać odkrywców czy geologów, od nowa trzeba nastawiać wojsko w koszarach, czy od nowa trzeba się naklikać w magazynie prowiantu.
Na mojej wyspie na szczęście nie muszę nic na nowo ustawiać, wszystko działa tak jak powinno. Jadnak mimo wgrania poprawki podczas poprzedniej konserwacji ciągle co jakiś czas wyskakuje mi "Wykonane zadanie", oczywiście długie łuki. Dziwne jest to, że ten problem pojawił się u mnie zaledwie dwa tygodnie przed wgraniem poprawki (w dniu przeprowadzenia konserwacji). U mojego ojca występował od dawna i znikną po poprawce.
U mnie dzis pojawilo sie zadanie dlugie luki-po takim okresie napraw nic nie zostalo zrobione paranoja.
Maszkaran
03.10.2013, 09:25
To jest kpina z graczy. Ale jak Kuba Bogu - tak Bóg Kubie.
Najwyraźniej usunięcie zadania z księgi przekracza możliwości "programistów" z BB :D
Trochę to irytujące jest, bo wraz z pojawieniem się "tego problemu", gra jak by nie zapamiętuje tego co robiliśmy akurat w danej chwili, czy dosłownie na chwilę przed pojawieniem się "problemu", czyli od nowa trzeba wysłać odkrywców czy geologów, od nowa trzeba nastawiać wojsko w koszarach, czy od nowa trzeba się naklikać w magazynie prowiantu.
Niestety ja mam to samo od dłuższego czasu , znikająca kolejka , kosze podczas buffowania nie zawsze zalicza , po prostu niektóre czynności trzeba dublować , to tak wygląda jakby się strona odświeżała czy coś takiego , na ułamek sekundy gra jakby się zatrzymywała co widać po grafice . Mam 50-ty level , wiadomo dużo budynków itp. , w gildii graczom z niższym levelem nie robi się coś takiego .
Androm3da
04.10.2013, 09:52
Dokładnie mam tak samo jemen2, wygląda na to jakby strona się odświeżała, gra zatrzymuje się na ułamek sekundy, po czym niektóre czynności trzeba powtarzać od nowa, jak opisałem wyżej, u mnie akurat łatwo zauważyć ten moment, choćby po przesuniętych o pół pola grządkach kwiatowych, jeszcze gdyby ta sytuacja miała miejsce raz na jakiś czas to ok, ale jest zbyt często i to jest denerwujące.
Duszysko40
04.10.2013, 11:19
przy zaladowanej dosc porzadnie wyspie od jakiegos czasu ..tez mam to samo.:)na okolo 1sek wszystko sie zawiesza potem rusza wszystko co przed tym zawieszeniem na wyspie zrobilem ..zanika trzeba robic od nowa..chyba jest to nadpisywanie na serwer ..albo cos w tym stylu..
Widzę że nie jestem sam z tym problemem . ale to małe pocieszenie , czy ktoś z Was zgłaszał to do supportu ?
niestety i mnie wczoraj po zbudowaniu łucznika zadanie "długie łuki" dosięgło zgłosiłam do supportu ale na cuda nie liczę:(
U mnie jest tak jakby to zadanie było , ale fizycznie go nie ma , jest to delikatnie bardzo mówiąc wkurzające
anael6669
07.10.2013, 16:27
U mnie naprawione w terminie jak bb obiecało, ale, że już miałem "obszar serwera uszkodzony" na 2 dni, to może część tamtego skryptu działa i na to
Problem z "Długimi łukami" zostanie naprawiony wraz z wprowadzeniem Halloween - 10 października 2013. :)
oj Xaar oby, bo już się poddałam i nie gram 2 dzień bo się nie da:(
obiecanki cacanki dalej wyskakuje!!!!
Maszkaran
10.10.2013, 08:23
Problem z "Długimi łukami" zostanie naprawiony wraz z wprowadzeniem Halloween - 10 października 2013. :) BB_xaar, Twoje słowa są nic nie warte.
Niestety u mnie też dalej to samo , żadnej poprawy :(
Przekazałem informację dalej... gdy otrzymam więcej danych na ten temat, dam znać.
i jak będzie z tym zadaniem? bo tak na dluższą metę grać się nie da
sraniewbanie
13.10.2013, 20:25
Witam szanowne grono graczy!
Chciałbym opowiedzieć o swoim problemie z zadaniem 'Długie łuki'.
Wszystko było fajnie, cacy, nic nie wyskakiwało, dopóki nie zbudowałem chaty łukmistrza od długich łuków.
Wcześniej go nie miałem, a że kupiłem wolne patenty i chcę mieć na wyspie przynajmniej 1 budynek każdego producenta zasobu, broni, jadła etc. więc postanowiłem zbudować chatę łukmistrza od długich łuków. Zaraz po wybudowaniu zaczął się koszmar z wykonanym zadaniem 'Długie łuki', jak u pozostałych graczy.
Liczę, a wręcz modlę się o szybkie naprawienie tego błędu.
Pozdrawiam i szcześć Boże życzę!
DoZmiany91, zgłoś się proszę do Supportu ws. zmiany nicka - poprzedni był nieodpowiedni.
Natomiast jeśli chodzi o problem "Długich łuków":
utrudnienie to nie występuje już na nowych kontach, jednak część "starszych" kont nadal ma ten problem. Trwają prace nad skryptem, który podczas najbliższej konserwacji powinien usunąć to utrudnienie (ciągle wyskakujące zadanie).
u mnie przed konserwacją był ten błąd i po dalej jest,jestem tym zdegustowany,żeby chociaż zaliczało punkty,na suport pisałem,żadnej odpowiedzi chociaż przyjęli do wiadomości.
Wersja z poprawionym wyświetlaniem cyfr trafiła dziś na niemiecką wersję gry (zgodnie z planem cotygodniowych konserwacji). Wygląda na to, że wersja ta rozwiązała również utrudnienie związane z zadaniem "Długie łuki".
Bardzo proszę o jeszcze trochę cierpliwości - ta sama wersja gry trafi na polskie serwery już w najbliższy czwartek.
Maszkaran
17.10.2013, 08:12
Obiecanki cacanki...
Maszkaran, bardzo proszę doprecyzować z czym masz problem: chodzi o błąd wizualny z cyframi przy premiach, czy o zadanie "Długie łuki"?
Maszkaran
17.10.2013, 13:22
BB_xaar, dzięki za zainteresowanie moim problemem. Niezmiennie chodzi mi o wciąż wyskakujące zadanie "długie łuki".
Gonti_Zabijaka
17.10.2013, 15:24
Witam również mam problem z wyskakującym zadaniem "długie łuki", moje pytanie brzmi jak długo będzie trwała naprawa tego problemu bo ciągle kiedy pisze do suporrtu słyszę że starają się naprawić i nic w tym kierunku nie widać ani nie słychać.
Maszkaran, Gonti_Zabijaka: obawiam się, że nie dysponuję konkretną datą wprowadzenia poprawki. :(
Rozwiązanie systemowe, które zostało wprowadzone wraz ze startem Halloween, sprawiło, iż wspomniany problem nie występuje już na nowych kontach. Okazało się jednak, że część starszych kont (sprzed migracji na "nowy samouczek") nadal może mieć problem z zadaniem "Długie łuki" - analizowanie tego utrudnienia zostało rozpoczęte. Gdy tylko pojawi się więcej informacji na ten temat, od razu dam znać.
Maszkaran
21.10.2013, 11:49
Czy rzeczywiście usunięcie jednego drobnego zadania jest aż tak wielkim problemem, którego nie da się podać nawet terminu rozwiązania?
Maszkaran, błąd został usunięty systemowo - oznacza to, że nie występuje on już na nowych kontach. Niestety jednak na części "starszych" profili The Settlers Online utrudnienie związane z tym questem nadal występuje. Gdy dowiem się czegoś nowego (np. data wprowadzenia poprawki), od razu dam znać.
Kilka dni nikt nie poruszał tego tematu , u mnie w dalszym ciągu jest szajs , gra chodzi jakby stopklatki się robiŁy , tu wczesniej ktoś napisał że za dużo grafiki na 50 levelu i tu jest przyczyna ......odszedl ode mnie z gildii zasłużony gracz , a ja też coraz rzadziej zaglĄdam ALE DZISIAJ PROMOCJA KLEJU TYLKO K....A DLA KOGO . BO NIE DLA NAS Z NAJWYZSZYMI LEVELAMI I MAKS . ZABUDOWANĄ WYSPA ....JESTESCIE JAK HIENY ..... POZDRAWIAM
wy już swoje wydaliście, teraz czas na innych;)
wy już swoje wydaliście, teraz czas na innych;)
Ja na szczęscie wydałem parę zlotych ALE PRZESTRZEGAM NOWYCH ....SZKODA KASY !!!!!!!!
korekminka
29.10.2013, 11:41
Dziękuję bardzo za ostrzeżenie i info , przyjrzałam się innym postom i wątkom na pewno nie wydam przynajmniej na razie ani złotówki , jeszcze raz dzięki wszystkim ,którzy ostrzegają nowszych graczy .:)
Zazuzizazuza
29.10.2013, 13:39
Mam 50 lev, rozbudowaną wyspę i nic mi się nie tnie. Zdażaja sie lagi, ale to mają wszyscy, moze prolem tkwi na jakim serwerze się znajdujecie, bo odkad przegladam forum to Nowa Ziemia często zgłasza problemy. Nie jestem specjalistką to jest tylko taka sugestia :)