Zobacz pełną wersję : Kopalnie.
Może przydało by się dodać kopalnie granitu.
EX_Zakrecony
27.08.2013, 15:10
Proszę dodać ankietę.
Angelkaxd
27.08.2013, 16:18
zdecydowanie jestem na NIE
Tornados
27.08.2013, 18:54
Ja tez na nie
Potem placz bedzie ze granit tak jak teraz monet coraz bardziej wartosc zacznie tracic...
Zygmunt_Krasiak
27.08.2013, 22:31
Na tej zasadzie trzeba by było dodać egzotyczne drzewa...
Nie o to w całej zabawie chodzi.
The_Hihi
28.08.2013, 01:53
Chłopaki wyżej za dużo na spekulacjach granitem zarabiają żeby się zgodzić ;D
Oj tam, jak by dać czas 1szt granitu na 24min bez możliwości upa kopalni to by aż tak granit nie kosztował zbytnio taniej i posiadać by max 2 takie kopalnie
Oj tam, jak by dać czas 1szt granitu na 24min bez możliwości upa kopalni to by aż tak granit nie kosztował zbytnio taniej i posiadać by max 2 takie kopalnie
takie kopalnie budowaliby co najwyzej desperaci, juz z poszukiwania skarbow idzie wiecej granitu dziennie wycisnac ..
takie kopalnie budowaliby co najwyzej desperaci, juz z poszukiwania skarbow idzie wiecej granitu dziennie wycisnac ..
E tam, jakby takie kopalnie były dostpne na zasadzie podobnej jak manufaktury - max 3, bez możliwości doładowania zloża (ale za to z możliwością buffowania), to byłoby całkiem przyjemne urozmaicenie. Albo w czasowo, działające tylko w evencie, tyle że podobna możliwość była ostatnio w mag prowiantu. Albo jakaś specjalna eventowa premia na kamieniarza, żeby np przez 8h przynosił granit zamiast kamienia/marmuru.
Przypominam, że nie wszyscy mają już wszysto zbudowane i ulepszone są zainteresowani granitem w paczkach po parę tysięcy - dla każdego 200 granitu bylo kiedyś ogromnym majątkiem ;)
Oj tam, jak by dać czas 1szt granitu na 24min bez możliwości upa kopalni to by aż tak granit nie kosztował zbytnio taniej i posiadać by max 2 takie kopalniePoliczyłeś ile by to dawało dziennie? 60 szt na dobę z jednej takiej kopalni. Wyślesz grubasów to ci więcej w ciągu doby przyniosą. Nawet z Czaszki czy z Tropików można więcej wyciągnąć. Poza tym coś mi się obiło o uszy (a raczej oczy), że mają grzebać przy procentach na granit z przygód (w sensie, że szanse mają wzrosnąć). Nie wiem czy to już wprowadzili czy nie, ale ja na brak granitu nie narzekam, w odróżnieniu od bali egzo i rudy tytanu których ostatnio wiecznie mało :)
EX_Zorro
06.09.2013, 15:35
Brak ankiety, zamykam.