PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Muzyka do okienka Gildii

sponge-parówka
22.08.2013, 16:25
Witam. Mam pewien pomysł dotyczący Gry.
Gdy włącza się Główne okienko Gildyjne jest tam opis Gildii, no i inne bajery, ale moim zdaniem
miło by było gdyby tak usłyszeć jakąś fajną muzyczkę włączając jakiekolwiek okienko Gildii. ;)

Także myślę, iż świetnie by było gdyby ADMINI dodali także opcję dotyczącą zamieszczenia jakiejś fajnej muzyki do Gildii, aby
każdy kto klika na Gildie mógł usłyszeć jakiś miły Soundtrack wybrany przez lidera , graczy bądz Moderatora Gildii :)

Oczywiście zapomniałam dodac, że jeśli komuś z Gildii muzyka nie będzie się podobała będzie mógł ją wyłączyć .

zwolk
22.08.2013, 16:31
Dodaj ankietę, i nie zapomnij o opcji "Obojętnie", bo tak właśnie chcę zagłosować :) Dźwięk w grze i tak mam na stałe wyłączony, więc jakiekolwiek muzyczki są dla mnie zbędne, ale gdyby miało to komuś uprzyjemnić grę to niech się muzyczka zmienia z każdym kliknięciem myszką :)

sponge-parówka
22.08.2013, 16:34
Ankieta jest dodana ;P :) też myślę , że muzyka by jeszcze bardziej uprzyjemniła nam gre :)

zwolk
22.08.2013, 16:43
(...)i nie zapomnij o opcji "Obojętnie"(...)No i zapomniała...

Tornados
22.08.2013, 18:07
Hahahaha dobry jest nie ma co ;p
A ja tak jak zwolk mam wylaczony dzwiek bo i bez niego wystarczajaco mi zawiesza gre

sponge-parówka
22.08.2013, 18:09
Nie każdy musiał będzie dodawać muzykę do Gildii . Tylko Ci którzy będa chcieli. Nikt nikomu nic nie każe

Jurek12345
22.08.2013, 20:37
co to znaczy fajna muzyczka? Dla jednych to Bimber, dla drugich to Led Zeppelin. I co najgorsze fani jednych nie lubią muzyki drugich

sponge-parówka
22.08.2013, 20:45
W moim poście jest napisane, że gracze mogą ustalać między sobą jaką muzyke by chcieli , ale jeśli nikt jej nie chce w Gildii to jej nie będzie. Przecież muzyka będzie występowała tylko przy kliknięciu na Gildię. Nikt nikogo nie będzie do tego zmuszał.

Hajduk
23.08.2013, 00:15
Pomysł beznadziejny, nie wart świeczki. Po jakie licho komuś jakaś muzyczka w oknie gildii? Większość graczy tak czy siak ma wyłączone dźwięki (nawet nie da się ustawić głośności, a są bardzo głośne). Pomijając już fakt, że programiści mają o wiele ważniejsze zajęcia niż pisanie jakiegoś nic nie wartego skryptu. Miliardy bugów trzeba naprawić.

sponge-parówka
23.08.2013, 00:21
Czytać ze zrozumieniem nie umiesz? Napisałam jasno, że jeśli muzyka będzie Ci przeszkadzała to ją wyłączysz. "Pomysł beznadziejny" Jak dla kogo . Mówimy wciąż o zabawie , gra która ma nas relaksować, a muzyka relaksuje. A jeśli dzwięki dochodzące z gry cię nie relaksują to możesz je wyłączyć, a wtedy muzyka gildyjna zrobi swoje, którą sam słuchasz na co dzień.

Hajduk
23.08.2013, 00:24
Muzykę to sobie możesz puścić w Windows Media Player i podłączyć głośniki. Zbędne i tyle w temacie bracie Happy Parówki

sponge-parówka
23.08.2013, 00:41
Puszczać to możesz latawce, ale ja chcę posłuchac ulubionej muzyki w ulubionej grze.

andreassmuszka
23.08.2013, 00:47
Całkiem ciekawy pomysł muzyczka z filmu grozy lub jak kto woli Hajdukowa sielanka....

anael6669
27.08.2013, 14:38
Niech najpierw wprowadzą możliwość personalizacji dźwięków i animacji, wszelakiej maści, po czym mogła by być opcja dodania swoich dźwięków do poszczególnych elementów gry. Odpalasz TSO, dźwięki ładują Ci się z kompa i działa jak chcesz, za czymś takim mogę zagłosować, teraz wstrzymam sie od głosu, bo nie ma opcji "obojętne", ani opcji "Tak, ale pomysł wymaga dopracowania"

Gizmo09
27.08.2013, 14:53
Bzdet kolejny, jestem na NIE