Zobacz pełną wersję : Nie widzę tekstu szeptu
pakeroso
19.08.2013, 14:25
Witam! Siedzę na Google Chrome i po raz kolejny spotyka mnie problem, że ludzie do mnie piszą na szepcie, a ja nie widzę tekstu, choć słyszę dźwięk, że piszą. Gdy ja do nich piszę, też nie widzę tekstu. Czat gildowy, czy global działa bez problemów.
Znalazłem podobny topic http://forum.thesettlersonline.pl/threads/29393-Chrom-nie-wida%C4%87-tekstu-SZEPTU ale to chyba nie to samo.
EX_Zorro
19.08.2013, 15:55
Jeśli taka sytuacja ma miejsce zaraz po wejściu do gry - to znaczy, że ktoś napisał do Ciebie szepta, jak byłeś wylogowany (objawia się to migającym szeptem bez wiadomości). W każdej innej sytuacji napisz do supportu.
pakeroso
19.08.2013, 18:10
No właśnie ja cały czas jestem zalogowany, rozmawiam na szepcie, zamykam zakładkę rozmowy i jak kolejna osoba do mnie napisze, to mi się szept psuje po całości. Pomaga wylogowanie się, ale przed chwilą kolega do mnie napisał i znowu nic nie widzę. Napisałem właśnie do supportu.
mam to samo, szept dziala tylko jak ja go otworze, a jak ktos napisze pierwszu to nic nie widac i nie da sie nic napisac.. uzywam ff
KhazzarPL
23.08.2013, 20:12
a wiecie ze zakładka szeptu ma jeszcze pod-zakładki osób z którymi szeptacie? Trzeba jeszcze kliknąć na te podz-akładki aby widzieć co pisze ktoś do ciebie
kiedy ty zaczynasz szeptać automatycznie otwierana jest pod-zakładka...