Zobacz pełną wersję : Gra Uproszczenie wysyłania generałów na przygodę.
Witam,
proponuję dodać możliwość zaznaczenia wielu generałów podczas wysyłania ich na przygody. Trzeba za każdym razem klikać na menu przygody, potem "wyślij armię", potem zaznaczyć generała, i jeszcze potem kliknąć, żeby go jeszcze wysłać. Cała procedura może być uproszczona poprzez zaznaczenie wielu generałów na raz i wysłanie ich na przygodę. Tych zaznaczonych można jakoś odróżnić(gwiazdki, fajeczki, itp.). Proste i wygodne.
Dzięki i pozdro.
Angelkaxd
16.08.2013, 12:39
Mi tak jak jest akurat nie przeszkadza ;)
Kilka razy kliknąć to nie problem, większy problem widzę w koszarach i magazynie prowintu ;p
Przydałoby się. Przy 3 generałach w zasadzie bez różnicy, ale wysyłając 8 i więcej, to jest już trochę klikania. W ostateczności niechby była chociaż opcja przypięcia menu wysyłania na przygodę.
Wiadomo, że koszary czy magazyn prowiantu są dużo bardziej uciążliwe, mi np. przeszkadza też brak możliwości przypięcia menu gwiazdy bo szlag chce trafić jak np. cała banda grubasów wraca z poszukiwań skarbu i weź to szukaj w gwieździe i wrzucaj pojedynczo do władyki... ale nie o tym jest propozycja wyjściowa :)
Zdecydowanie tak, szczególnie przy krawieckich przygodach. Na przykład:
1540
najwazniejsze dla mnie jest ladowanie i puszczanie generalow ''z gwiazdy'' albo by mozna ich ''wysadzac'' gdziekolwiek, nazbieralem chyba 10 generalow i mam ogromny problem z wysylaniem bo NIE mam miejsca na wyspie ... 1dno zostawilem bo inaczej wogole nie moglbym wysylac wojsk
Piotru70
11.09.2013, 18:01
Mi tak jak jest akurat nie przeszkadza ;)
Kilka razy kliknąć to nie problem, większy problem widzę w koszarach i magazynie prowintu ;p
Racja, do tego dochodzi wysyłanie geologów i poszukiwaczy skarbów. A co najgorsze odbieranie dropów ze skrzynki wiadomości i bawienie się w przerzucanie syfu do władyki.
MOD_Victoria2
27.02.2015, 06:12
Zrealizowane, zamykam.