Zobacz pełną wersję : problem z zadaniem "wyzwol swoje wlosci "
lapolonaise
14.08.2013, 16:30
Pragne Was powiadomic ze zadanie "wyzwol swoje wlosci" a dokladnie pod zadanie "wiecej wlosci" jest zablokowane jest napisane ze trzeba miec 15 poziom zeby je odblokowac a ja mam 42. Reszte pod zadan w "wyzwol swoje wlosci" sa zaliczone.
Dziekuje za zrozumienie i mam nadzieje ze naprawa z waszej strony bedzie mozliwa.
jola197012
14.08.2013, 20:22
problem z zadaniem "wyzwól swoje włości "
Ja mam podobny problem: niemego zrobić pod zadania: "Raz na zawsze"
Mam 32 lv
EX_Zakrecony
15.08.2013, 12:53
Niektóre zadania są nadal zablokowane ale sukcesywnie wprowadzane są poprawki do wszystkich zablokowanych, gdy zostanie opracowane rozwiązanie dla tego zadania i przedzie testy to również zostanie naprawione, proszę o odrobinę cierpliwości.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Pragne Was powiadomic ze zadanie "wyzwol swoje wlosci" a dokladnie pod zadanie "wiecej wlosci" jest zablokowane jest napisane ze trzeba miec 15 poziom zeby je odblokowac a ja mam 42. Reszte pod zadan w "wyzwol swoje wlosci" sa zaliczone.
Dziekuje za zrozumienie i mam nadzieje ze naprawa z waszej strony bedzie mozliwa.
Na forum są w 99% gracze, czasem jakiś moderator (to też gracz, tylko z ciut innymi uprawnieniami), a raz na ruski miesiąc pokazuje się przedstawiciel BB, BB_xaar. Ze strony wyżej wymienionych możesz na pewno liczyć na zrozumienie, ale na naprawę błędu nie licz. Jak mówi nagłówek tego działu:
Ważne: większość problemów technicznych najlepiej zgłaszać bezpośrednio do naszego Supportu (http://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie).
zgłaszałem do supportu i gówno.