Zobacz pełną wersję : Dziwna sprawa Bohaterski mały krawiec
Iceman122
12.08.2013, 17:47
Witam czy ktos sie spotkał ze zjawiskiem pustego obozu przywodcy ? mianowicie zniszczylem wszystkie jednostki przeciwnika w obozie ale dostalem info ze generał przegrał a obóz stoi ale jest pusty :)
http://scr.hu/13e9/z1j4u
Pytam miał ktos tak ?
Pisac do supportu ?
Kranderga
12.08.2013, 17:58
Tak bywa, jak się za "słabe" wojsko wyśle.
W ostatniej turze zginęli wszyscy przeciwnicy, ale jednocześnie zabili twoje wojsko i generała, i nie miał kto zniszczyć obozu.
Teraz wyślij 1 rekruta to zniszczy obóz.
Iceman122
12.08.2013, 18:06
ok :0 dzieki jeszcze tak nie miałem dlatego dopytuje :P
Steelkill
12.08.2013, 20:52
tak mi sie zdarzyło w tej przygodzie zamiast kuszników posłałem puszkarzy i wybił mi obóz przeciwnika i moje wojsko i tak jak na obrazku oboz tez stał pusty ot ... niedopatrzenie
cornflakes
13.08.2013, 18:46
to nie do końca chyba chodzi o to że za słabe wojo sie wysyła i giną wszyscy, tamci i nasi ;p bo mi sie tak zdarzyło po normalnym wygranym ataku. wysłałem, wrocilem na wyspę, porobiłem co miałem porobić, wróciłem na przygodę i zastałem taki własnie pusty obóz wroga. musiałem relognąć. innym razem taka sama sytuacja ale relog nie pomagał, dało sie zaatakować ten pusty obóz, po ataku zniknął :) raportu nie było :p
Stochlik
13.08.2013, 20:18
tak sie dzieje chyba wtedy jak wojsko padnie i armia w obozie na powturce w Prywatnych wiadomosciach masz zobacz wszyscy padna pozniej nawet 1 r wyslesz na oboz i go przejmujesz :D