Zobacz pełną wersję : Kopalnie miedzi - bardzo szybkie wydobycie.
Zauważyłam, że co 2 sekundy pobiera mi miedź. Np. jak mam kopalnie na poziomie 3 to co dwie sekundy pobiera 3 rudy. Kopalnia bardzo szybko się eksploatuje. Myślę, że mam buga.
Angelkaxd
03.08.2013, 10:25
ja bym się cieszyła, w krótkich czasie nastukałabym mega ilość rudy miedzi ;p
Carbonara
03.08.2013, 11:30
mam dokładnie to samo z jedna kopalnia miedzi, co 2 sekundy mam cykl wydobycia, i miedź trafia do magazynu, na 5 pieców miedzi na 4 levelu - ta jedna kopalnia spokojnie na premii wystarczy. Tylko szybko się kończy dosyć.
Że też ja takiej nie mam:)
karzelkowal
03.08.2013, 14:40
Kurna jak ja bym miał taką kopalnie to bym siedział cicho. Cykl 2 sekundy to kopalnia opróżnia się około 2 godziny ooo w mordę nieźle.
zrób screena bo zalatuje fake'm
karzelkowal
03.08.2013, 15:27
Nic nie rób i miej go daleko w d. Jak to zrobisz wprowadzą bugfixa i pa pa szybka kopalnia.
Nic nie rób i miej go daleko w d. Jak to zrobisz wprowadzą bugfixa i pa pa szybka kopalnia.
myślisz jak prawdziwy polaczek, później będziesz się dziwił co ta ruda miedzi i z nią towary powiązane są tak tanie, bo niczego nie możesz sprzedać ;)
karzelkowal
03.08.2013, 15:44
myślisz jak prawdziwy polaczek, później będziesz się dziwił co ta ruda miedzi i z nią towary powiązane są tak tanie, bo niczego nie możesz sprzedać ;)
To chyba jednak twoja domena bycie tak zwanym zawistnym polaczkiem. Jak ktoś ma trochę lepiej niż Ty to go od razu trza zgnoić i wszystkich wokoło. Żałosne naprawdę.
To chyba jednak twoja domena bycie tak zwanym zawistnym polaczkiem. Jak ktoś ma trochę lepiej niż Ty to go od razu trza zgnoić i wszystkich wokoło. Żałosne naprawdę.
i niby gdzie to wyczytałeś??? Czy sam sobie dopowiedziałeś co ty byś zrobił?? Ja zwróciłem jedynie uwagę, na to że zachęcasz do nadużywania bugu i abyś się później nie zdziwił ze cena niektórych towarów spadnie, i zaczniesz płakać, że nie masz na czym zarobić monet ;)
btw. osobiście uważam jednak, że jest to fake.
mam identyczną kopalnie, celowo ją obserwowałam, normalnie topnieje w oczach, co kilkanaście sekund znika po kilka rudy, dość irytujące
mam identyczną kopalnie, celowo ją obserwowałam, normalnie topnieje w oczach, co kilkanaście sekund znika po kilka rudy, dość irytujące
a jak wejdziesz w szczegóły jaki masz czas produkcji??
Bo jeżeli z rudą miedzi występuje taki problem, możliwe że z rudą żelaza, złota oraz węglem może być tak samo.
czas produkcji jest normalny, ruda znika w trakcie trwania cyklu, w liczydle tez wszystko ok, ale trafia do magazynu wiec...:D
Boskicom
03.08.2013, 17:28
a co trzeba zrobić żeby dostać takiego buga? :D
Carbonara
03.08.2013, 19:42
w podsumowaniu gospodarki nic nie widać, jest tak jakby wydobywała normalnie, za to magazyn się wypełnia szybko miedzią a kopalnia po 2h pada i muszę nową budować i tak 5 - 6 razy dziennie. Koleżanka ma taką jedna kopalnie rudy żelaza...
EX_Zakrecony
04.08.2013, 11:03
Ten błąd został już kilkanaście dni wcześniej zauważony i zgłoszony ;)
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Mam to samo z jednym złożem miedzi. Początkowo wyglądało, że to działa tylko dla kopalni budowanych na złożu, które można szybciej eksploatować, ale jednak nie - teraz w tym samym miejscu jest złoże z normalnym czasem eksploatacji, a jednak idzie szybciej...
Tindaloo
04.08.2013, 17:40
http://devweb.pacgenesis.com/wp-content/uploads/2013/06/bug-feature.jpg
nie ma bugów
Ten błąd został już kilkanaście dni wcześniej zauważony i zgłoszony ;)
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/31247-B%C5%82%C4%99dy-z-szybkimi-kopalniami-miedzi
Jakbyście czytali forum i to co ludzie do Was piszą to byście dawno już o tym wiedzieli...
Teraz jest inny zonk... i to dość poważny...
Bug w koszarach...
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/31844-Bug-w-koszarach?p=113152#post113152