Zobacz pełną wersję : Podsumowanie Eventu
Happyparowka
26.07.2013, 19:03
Event się skończył, nagrody otrzymane albo i nie. Czas podsumowań nadszedł. Powiem prosto z mostu - wynik to nędza, porażka. Fajnie zaczęliśmy a skończyliśmy oklapnięci. Żeby nie było, ja się wyłączyłem z tego wszystkiego ino podsyłąłem surowce i dmuchałem no a potem miałem do wykonania inne zadania na Marsie. WIęc parufki nie było widocznego podczas eventu. Uważam że zabrakło motywacji, wsparcia. Miało być tak fajnie i co? I nie było!
Co to oznacza? ano wg mnie że cały serwer powinien wybrać Lidera który by kierował resztą - nieskromnie dodam że ja się piszę na to.!
Stochlik
26.07.2013, 20:15
hmmm ja uczestniczylem dziesiatki tysiecy balonikow napompowalem wyszlo jak wyszlo dobry poczatek prawda ale bylo coraz gorzej :( no trudno nagrody srednie liczy sie zabawa. co do lidera servera to zly pomysl xd
krajan88
26.07.2013, 22:42
Gdybyś parówka pomógł bardziej byłoby 300%!!
Ja jakoś nie mogłem się zmobilizować do tego eventu, przekazywałem dziennie równo 10k balonów i ani jednego więcej. Po prostu do mnie te procenty w podsumowaniu nie przemawiają, co innego gdyby była podana konkretna ilość balonów do nadmuchania i po każdym przeliczeniu byłoby widać ile jeszcze brakuje. Z tego co rozmawiałem ze znajomymi maja takie same odczucia i większość nawet nie zainteresowała się tym eventem.
krajan88
31.07.2013, 19:10
Ktoś dostał obiecywane nagrody? Z tego co pamiętam ludzie z niskim lewelem mieli dostać nagrody.
DonKokot
31.07.2013, 19:39
każdy pewnie dostał nagrody za 100%, co do eventu no cóż, myślę że sporo ludzi wypstrykało się z lepszej sury na początku i niestety dlatego też brakło później surowców na przemiał, zresztą jakby nie patrzeć sępy znowu miały na czym żerować bo ceny kusz, bali liść i innego dziadostwa które można by spokojnie przerabiać na balony o wiele efektywniej niż wodę poszły dosyć ostro w górę... Ale to przecież norma przy tego typu eventach że niektórzy chcą się ostro dorobić
krajan88
01.08.2013, 12:53
^^ chodzi mi o to:
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/31266-Po%C5%82%C4%85czenie-z-Dolin%C4%85-Odkrywc%C3%B3w?p=110232&viewfull=1#post110232
PS. Oddałem ~950k balonów, na 800k mam skriny :)