PDA

Zobacz pełną wersję : Błąd w zadaniu

Polkjmn
18.07.2013, 15:35
Grając w grę udało mi się znaleźć następującą treść w zadaniu pobocznym "Więcej korników":

Miej w posiadaniu 5000 DESEK z drewna liściastego (mam ponad 10 000), obok muszę wydać z magazynu 500 DREWNA liściastego. Uważam, że to jest błąd, gdyż zadanie nie zostało mi zaliczone, gdy miałem ponad 10 000 desek.

Według mnie powinna treść być następująca:

Miej w posiadaniu 5000 DREWNA z drewna liściastego wydaj z magazynu 500 DREWNA liściastego.

Przepraszam za jakość obrazka, ale nie potrafiłem zrobić tego lepiej.

Muss
18.07.2013, 15:40
bo masz korniki w deskach i nie wszystkie się nadają do tego zadania ono się kiedyś samo zaliczy a ilość desek w magazynie nie ma znaczenia ;)

wątek był już poruszany na forum użyj wyszukiwarki ;)

anael6669
18.07.2013, 16:00
zrób screna, wytnij go w paincie, po czym edytuj w galeri zdjęć i dotnij, ustaw jakość na najlepszą i wklej

Eyjolf
01.08.2013, 22:36
Mam dokładnie ten sam problem z tym zadaniem, a dodatkowo z innym.
Otoz mam zadanie "Bitwa" Wszystkie jego części zaliczone za wyjątkiem jednej: "Wstap do wojska" Wszystkie zadania tej części sa zaliczone i spełnione a mimo tego i tak mi nie zalicza go, tym samym całej części nie mogę dokonczyc.
Kolejny problem, zadanie "Jedmnostki dystansowe, gdzie w jednej z części mam zbudować Lukmistrza (długie luki). Mam dwóch i zadania nie zalicza.
Może ktoś z BB zainteresuje się tymi problemami