PDA

Zobacz pełną wersję : Zaginione balony podczas przekazania na serwer.

Cardellino
12.07.2013, 23:20
Witam, zauważyłem taki problem u mnie. Przy przekazaniu balonów z magazynu na serwer robi się na pasku wyboru ilości balonów do przekazania klepsydra, po około minucie klepsydra znika, balony znikają z magazynu i nie mam informacji systemowej że przekazałem balony. Jak narazie stało się tak 3 razy, za każdym razem na około 120k balonów. Zapewne support odpisze mi że wszystko się liczy jednak wątpie w to. Sprawa zgłoszona do supportu wczoraj. liczę czas na odpowiedz.

Minael
13.07.2013, 00:38
Miałem dzisiaj tak samo. Na szczęście tylko 9k. Gorzej by było gdyby poszło 215k... Poza tym coś dzisiaj statystyki umarły 0;)

Scrool
13.07.2013, 07:27
U mnie znowu jakaś dziwna sytuacja w magazynie prowiantu balony się robią ale do gwiazdy nie docierają , matko święta i jak tu cokolwiek robić odechciewa się wszystkiego .

Cardellino
13.07.2013, 16:15
Pewnie na niemieckich serwerach problemu niema a u nas liczy tak jak liczy i wszystko działa tak jak działa

YouRQ
13.07.2013, 17:49
U mnie znowu jakaś dziwna sytuacja w magazynie prowiantu balony się robią ale do gwiazdy nie docierają , matko święta i jak tu cokolwiek robić odechciewa się wszystkiego .

Mam dokładnie to samo, kilka razy relogowałem się po próbie wrzucenia balonów, w gwieździe były na szaro, po relogu ani w gwieździe ani w magazynie ich nie ma :(

Cardellino
13.07.2013, 17:56
oczywiście zaufajcie tym z BB że wszystko jest w porządku i wszystko jest prawidłowo liczone ;) a tylko spróbujcie na g1 coś pisac o jakichś problemach to ban 'by soliren ;) Dalej czekam na odpowiedz jak moderator na jednym serwerze może grać a na drugi serwer osłabiać dając bany ale pewnie to dlatego że to wersja beta ;)

YouRQ
13.07.2013, 19:00
No teraz to już w ogólę w pytę się porobiło, wyprodukowane balony z magazynu prowiantu trafiają do gwiazdy, robię relog i po relogu ich nie ma w gwieździe!!!
BB trzeba było w ogóle nie robić eventu jeżeli robicie wszystko żeby niemiaszki wygrały!!!

e-rick
13.07.2013, 19:29
Już gdzieś to napisałem,następny event olewam ciepłym moczem.Oszuści niech sią oszukują we własnym gronie.