Zobacz pełną wersję : Inne Końcowe statystyki przekazanych balonów
Czy jesteś za tym aby BB na koniec event'u podało końcowe statystyki przekazanych balonów poszczególnych serwerów będących w grupach???
romsheff
11.07.2013, 20:17
zdecydowanie tak
Cardellino
11.07.2013, 22:44
tak
Cardellino
11.07.2013, 22:49
ja bym chciał by opublikowali 100 nicków graczy z każdego serwera którzy oddali najwięcej balonów, tego chyba ochrona danych nie obowiązuje...
Rbki_team
11.07.2013, 23:14
tak
ja bym chciał by opublikowali 100 nicków graczy z każdego serwera którzy oddali najwięcej balonów, tego chyba ochrona danych nie obowiązuje...
sadzę że jeżeli podadzą takie wyniki będzie to satysfakcjonujące dla większości, a może nie ochrona nie obowiązuje ale nie wymagajmy też za wiele.
Myślę, że podanie indywidualnych statystyk dla każdego serwera i gracza (top 100) byłoby motywujące w przyszłych eventach. Ja tam swoich balonów się nie wstydzę ;)
Myślę, że podanie indywidualnych statystyk dla każdego serwera i gracza (top 100) byłoby motywujące w przyszłych eventach. Ja tam swoich balonów się nie wstydzę ;)
To wtedy moga odpasc z eventu mlode glodne wilki, bo z lvl 30-40 nie wejda nawet do top 500, jak sie stare wygi rzuca na ranking ;)
No to można (wzorem innych gier) zrobić top100 dla zakresu poziomowego. Zakresy do 19, 20-29, 30-39, 40-49, 50+.
Jestem na "NIE", chociaz jestem jedyny poki co :P, ale trudno, wg mnie po co pokazywac?
Wg mnie BB nie pokaze, chyba ze druzyn.
Co do rankingu powyzej ^^, jestem jak najbardziej za.
Jestem na "NIE", chociaz jestem jedyny poki co :P, ale trudno, wg mnie po co pokazywac?
Wg mnie BB nie pokaze, chyba ze druzyn.
Co do rankingu powyzej ^^, jestem jak najbardziej za.
Po co pokazywać, bo jak widać Bembus, Czarci Gaj lepiej radził sobię w pojedynkę a dużo osób ma odczucie że nasz serwer w większości sam działa ze wrzucaniem balonów.
Yerzu_III
13.07.2013, 09:44
http://forum.thesettlersonline.nl/threads/16962-alles-voor-ballonnen
Mylisz się emuq
emuq, kolega wyzej Ci pokazal ze nie jestesmy sami, fakt jestem za rozdzieleniem, ale zeby kazdy serwer byl sam, jak na "ks", wtedy nie bylo tyle buntow itp.
cornflakes
13.07.2013, 11:40
nie
kogo obchodzą te wyniki ;p
http://forum.thesettlersonline.nl/threads/16962-alles-voor-ballonnen
Mylisz się emuq
widziałem to, ale i tak to nie zmienia faktu że większość osób jest zbulwersowana i chciała by poznać wkład tych państw w naszą grupę. To że sobie tam jakiegoś screena wstawili ze +41k/12h to nic nie znaczy, fakt że parę osób tam działa ale chodzi o to ile %. U nas w ResP jeden gracz miał 431k + na 12/h więc jakei to porównanie, do ich wkładu.
Yerzu_III
13.07.2013, 19:40
emuq, wiem dobrze że Malpeczka szaleje z wodą, sam mu buffam studnie... a chciałem pokazać, że nie jest tak, że Holendrzy nic nie robią i tylko na naszych plecach się ślizgają. Nie ważne ile, ważne że robią.
Gdyby wyniki były jawne, to by od razu podniósł się wielki krzyk, jak to strasznie mało oni robią i że nie ma sensu dalej współpracować...
emuq, wiem dobrze że Malpeczka szaleje z wodą, sam mu buffam studnie... a chciałem pokazać, że nie jest tak, że Holendrzy nic nie robią i tylko na naszych plecach się ślizgają. Nie ważne ile, ważne że robią.
Gdyby wyniki były jawne, to by od razu podniósł się wielki krzyk, jak to strasznie mało oni robią i że nie ma sensu dalej współpracować...
ten krzyk i tak już jest, bo gdzieś już była ankieta za odłączeniem Czarciego Gaju od pozostałych 2 serwerów. Więc ujawnienie takich wyników pokazało by że robią albo nie robią, i było by to rozwiązaniem dla zaspokojenia graczy że jednak mieli rację co do pozostałych serwerów lub że się jednak mylili.
% głosów o tym świadczy.