PDA

Zobacz pełną wersję : Xaar napraw

anael6669
10.07.2013, 22:25
Czy tylko mnie czy wam wszystkim tak się robi, że jak "stemplowana" kop miedzi się burzy to niema o tym żadnego info w "wiadomościach" a i nawet żadnego dźwięku?????????????????:confused:

lestath72
10.07.2013, 22:59
Po wysłaniu geologa (gdy mam zawalona kopalnie ) geolog wraca nie znajdując złoża (za dożo złóż )
komunikaty pojawiaja sie (undefenden text )
Pozdrawiam

anael6669
10.07.2013, 23:12
Xaar łosiu co Ty na to??

anael6669
10.07.2013, 23:13
i mnie tu nie banuj za prawde, bo prawda w oczy kole..........

zwolk
11.07.2013, 09:48
A co BB_xaar ma do tego co jest w kodzie gry, czy są wiadomosci i dźwięki czy ich nie ma? O informacjach typu "unidentified text" nie wspomnę...

Xaar łosiu co Ty na to??anael6669, miałem o Tobie lepsze zdanie, ale w tym momencie to Ty wyszedłeś na... a nie będę zwierzętami rzucał na forum.

set2g
11.07.2013, 10:09
Xaar łosiu co Ty na to??

OMG a co ma CM do naprawy błedu, on jedynie może to przekazac dalej i tyle, a twoje odzywki tego procesu nie przyspiesza więc daruj sobie.

anael6669
11.07.2013, 11:09
Sorx popłynęłem trochę z procentami i mnie szlak trafiał (i dalej trafia) jak stemplowane kopalnie raz wystarczy kanapką bufnąć i w 2h się wyczerpią na 5ce, a część i po koszu się niecce wyczerpać (czasy 1:46, max1:54), do tego żadnego sygnału na grze, że takowe złoże się wyczerpało, a że ostatnio mam mniej czasu to co mam się opierniczać, niech odpowie mi przedstawiciel BB czy w ogóle naprawa tego błędu jest w planach i tak po konserwie jest dalej to samo i tak ciastka wyczyszczone i komp zdefragentowany i aktualizacje ściągnięte, po prosty czekam na odpowiedź, bo do suppa można pisać i dostać tylko: "tak znamy ten błąd i się nim zajmujemy" albo
uprzejmie informuję, iż Twoje zgłoszenie zostało przyjęte. Odpowiedź na nie zostanie udzielona najszybciej, jak jest to tylko możliwe. Ze względu na dużą ilość zgłoszeń jakie wpłynęły do nas w ostatnim czasie, może oznaczać to dłuższe oczekiwanie na odpowiedź z naszej strony.

Support The Settlers Online pracuje w godzinach 9:00-19:00 od poniedziałku do piątku. Odpowiadając na naszą wiadomość email, bardzo prosimy nie zmieniać jej tematu. Dzięki temu będziemy mogli szybciej udzielić odpowiedzi.

EDIT miedź odnaleziona po konserwie krzyczy, że się skończyła, poprzednie złoża nie, a jednak coś robią na tych konserwach":P