Zobacz pełną wersję : Ranking eventu balonowego lipiec dryzyny serwerow Kolonia+Złota Góra - lipiec 2013
AssasinJoe
25.07.2013, 21:08
Chciałem też podziękować organizatorom eventu na forum za nagrody poświęcony czas którego już nie odzyskają inicjatywe pomysł wszystkim którzy pomagali fundatorom nagród bo gdyby nie wy to wydaje mi się że ludzie nie poderwali się do walki w evencie jeszcze raz dziękuje za tak dobrze zorganizowany event na naszych serwerach :)
a i pamiętajcie kciuki do góry :)
http://imageshack.us/a/img593/6985/9l5y.jpg
@GbrL najnizszym levelem który wziął udzial ze złotej Góry był gracz chohlik4, poziom 38, nastepni to poziomy 39, jesli zdecydowales tak jak powyzej to chohlik4 dostanie wyedytuje ta zmiane w pierwszym poście
no i elegancko, niemal 140k balonow na tym levelu to calkiem przyzwoity wynik. a korzystajac z okazji chcialem Ci podziekowac za kawal dobrej roboty, ktory odwaliles przy okazji tego eventu!
Podsumowanie- serdecznie dziękuję wszystkim którzy brali udział w evencie..szkoda że ten event bardziej przypominał lanie sztachetami na wiejskim weselu czyli zero zasad wygrywa ten co ma więcej sztachet...niejasne zasady, gadanie bzdur czy wieczne podliczanie % przez BB...lepsze nagrody mamy ufundowane przez graczy niż przez BB jakies badziewiaste skórki i 250 klejnotów czyli dwa tyg logowania..a nie... tak jest super dom osadników na 20 ludków....TO JEST ŻENADA I Z TAKIM PODEJŚCIEM TO DOSTANIECIE KOPA W ANUS...w przyszłych pseudo eventach nie mam zamiaru brać udziału bo gdybym sprzedał to co przerobiłem więcej bym zyskał niż to co oferujecie....
osoby które wygrały nagrodę ode mnie proszę o tzw priv....lepszy domek na 30 osadników niż żenada na 20 :):)
LilkaCristal
25.07.2013, 22:36
Spoczko asasin jak by co to my zawsze jestesmy do pomocy:)
Janusz_Wąsaty
26.07.2013, 10:36
niestety brak kontaktu z graczem oskarmat:/
adammlyn
26.07.2013, 13:41
janusz mam ten sam problem ... Majamas kawał dobrej roboty odwaliłeś ciesze się ze współpraca między serwerami była udana bo na początku sie na to nie zapowiadało ^^ gratki dla wszystkich biorących czynnie udział u mnie wysyłanie nagród rozpoczęte brak kontaktu z oskarmatem tylko ...
fructus_b
26.07.2013, 17:46
Czołem, dołączę do podziękowań za wspólne dmuchanie dla wszystkich, którzy wzięli udział (w rozdmuchanym przez BB) evencie:rolleyes:
[zdrówko!] dla osób, które mnie wspierały surowcami!
a zwycięzcom gratuluje i zapraszam po odbiór nagród!
PS. Majamas - u mnie masz do odbioru butelkę sake (musi jeszcze trochę przeleżakować;) ) za swój wkład w rozwój serwera: za mobilizację i chęć! :cool:
Moze oskarmat odpoczywa, musial byc wykonczony tym klikaniem.
Ja nie mam kontaktu jeszcze z dwoma ludzmi do nagrod z tych dla najmniejszych, reszta bedzie do jutra zalatwiona.
Zari1985
26.07.2013, 21:50
Witam pozdrawiam wszystkich serdecznie i dzięki za zabawe i za wyróżnienie to bardzo miłe dzięki przedzewszystkim wszytskim graczą którzy brali udział w zabawie oraz dla Majammas( przepraszam jeśli źle napisałem) za poświęcony czas w oraganizacje rankingu :)i wszystkiego sumowania :) Do następnego eventu :)
oskarmat
27.07.2013, 11:55
Witam, miałem mały wypadek ale już wracam do siebie i do gry :] Również pragnę podziękować organizatorom i wszystkim jego uczestnikom :] Pozdrawiam !
niki070711 - najmniejszy poziomowo gracz ktory sie pojawil w naszej zabawie i wygral zajaczka w kategorii niespodziance nie daje znaku zycia, poza tym reszte nagrod rozeslalem
Fanfix , agar1 , i jeszcze jeden gracz odebrali juz nagrody...
Z mojej strony nagrody rozdane :)
Dzięki Majamas za inicjatywę i wytrwałość :D i Wszystkim za fajną zabawę :)
O1Zbigniew
29.07.2013, 15:44
Ja uczestniczyłem w tych zawodach międzyserwerowych dla zabawy i osiągnięcia wspólnie dobrego wyniku ale wyszło jak wyszło następnym razem może być tylko lepiej ja ze swojej strony obiecuje uzyskiwać w przyszłości lepsze wyniki :)
kola1402, Anonimous, przemysss, norixter, robroy77, TEKUM,
proszę o kontakt celem odebrania nagrody !!!
mam chusteczkę haftowaną co ma 4 rogi ;]
radek2615
31.07.2013, 18:01
gra nie warta świeczki, po za tym nagrody na otarcie potu nie dostałem. dziękuje do widzenia
Robert999992
31.07.2013, 23:17
Witam , Radku2615 wyslalem Ci nagrode , przepraszam za niedopatrzenie , dziekuje za gre
Witam baloniarzy, a ja cały czas czekam na swoją nagrodę :(
Pipinia, napisz w grze wiadomośc do fundatora robert999992 i wtedy pewnie ci wysle. Trzeba sie zglaszac po nagrody w grze.
Lubczyki przekazano, ale z powodu braku kontaktu z Nesserialem poszedł do gracza karol11594.
fructus_b
10.08.2013, 17:30
Czołem,
do tej pory nie odebrali nagrody: lubie_cycki, db2005, Xarfax i 01Zbigniew.
Czekam do końca sierpnia, jeśli się nikt nie zgłosi - akty własności domu trafią do puli nagród w kolejnym evencie... :cool: