PDA

Zobacz pełną wersję : Brak Czatu + Śmierć przywódcą

KingSin
05.07.2013, 10:16
Witam,

Od wprowadzenia eventu z balonami nie wiem czy u Was również to występuje ale kosze dochodzą z opóźnieniem i jak ktoś mi wejdzie na wyspę rzucać już te kosze to jest koniec świata jak nie napisze listy od razu to się cuda dzieją chat rozłącza łączy go ponownie i tak wyłączy się i po paru minutach znowu się włącza do tego ten chory błąd wyskakuje Śmierć przywódcą który tnie cała grę i tak uniemożliwia działanie że na dzień dobry lepiej wyłączyć grę i się nie męczyć BB oraz programiści naprawcie stare błędy a nie dodajcie nowości które dodają jeszcze więcej błędów.

zwolk
05.07.2013, 10:54
No OK, tylko po co zakładasz nowy wątek w kwestii zadania Śmierć przywódcom, skoro już jest ich cała masa, a na dodatek mamy oficjalną informację (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/30991-Petycja-%C5%BB%C4%85danie-naprawy-wyskakuj%C4%85cego-zadania-quot-%C5%9Amier%C4%87-przyw%C3%B3dcom-quot?p=106926&viewfull=1#post106926), że poprawka tego błędu jest już na serwerze testowym i wnet będzie wrzucona na normalne serwery.

KingSin
05.07.2013, 15:43
o ten bug też mi chodzi ale nie wiem czy czytałeś cały post laguje i wszyskto scina jak ktos mi tylko chce dac premie na bydynki wczesniej tego nie bylo

zwolk
05.07.2013, 16:06
Wcześniej tego nie było, bo nie było eventu i było mniejsze obciążenie. Jak na ostatnich zadaniach kryzysowych były zadania z rzucaniem po kilkaset premii to też wszystko się cięło. Teraz mamy powtórkę z rozrywki.