PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Nowy generał - oooo tak! :D

The_Matius
04.07.2013, 22:39
Witam ;]

tak sobie siedzę na haju i rozkminiam setki i w ogole mogliby dac nowego generala... o! ale taki inny cos typu ksiadz :D albo kapucyn czy inny domołajza. i taki koles idzie sam tup tup bez wojska i "atakuje oboz" czyli nawiedza oboz i ich nawraca ;] jest np 10-25% szans ze oboz sie zwija i odchodzi :P plus tego taki ze nie tracimy wola :D (to tak jakbysmy go pokonali - exp normalnie dostajemy) a jak nie uda mu się nawrocic to "bitwę" przegrywa i czeka 4h pauzy ;] czy coś tego typu... chociaz jak wygra to tez czeka 4h bo w taki sposob moznaby bylo przejsc cala mape w malych stratach :P chociaz to juz kwestia dopracowania...

moze "atakowac" tylko zwykle obozy, bo bez sensu byloby jakby atakowal tez przewodcow bo kazdy by tylko czekal np w mrocznym na ostatni oboz :P a tak zwykle obozy moze łupać.

taki pomysł bez sensu daje może ktoś to lepej dopracuje :D ja ide relaksować się dalej ;p pozdro!

Fourola
06.07.2013, 23:26
Jak dopracujesz to daj znać, bo nie możemy się doczekać. : D Pozdro!

Piotru70
06.07.2013, 23:44
Już widzę robienie przygód przy zerowych stratach wojska.
Pomysł przedni, ale nie ksiądz a bardziej jakiś Dyplomata którego atak kosztuje np. 500 monet. z szansą powodzenia 25%.
Z tym ze expa dostajemy tylko 100, nie ważne za jaki obóz ważne że dyplomata nie zawiódł.
To dob\pracowanie bardziej mi pasuje.

Hajduk
07.07.2013, 01:17
Temat nie jest zgodny z regulaminem, powinien trafić do kosza.

Inkatus
07.07.2013, 02:02
nie siedź więcej na haju :) nie podoba mi się nie ma ładu ani składu

krotos666
07.07.2013, 08:42
Jakie byłyby szanse ..... pewnie porównywalne do zdobycia granitu w przygodach.

Temat nie jest zgodny z regulaminem, powinien trafić do kosza.

Brak ankiety ... kosz.

EX_Zorro
08.07.2013, 18:04
@The_Matius proszę dodać ankietę (menu 'narzędzia wątku' w pasku nad pierwszym postem)

Brak ankiety - zamykam.