PDA

Zobacz pełną wersję : Forum propozycja w zmianie przyszlych eventu

alteja
04.07.2013, 15:38
Moja propozycja jest tak:
zamiast rywalizowac miedzy serwerami, to proponuje stworzenie przez support cos takiego, azeby gracze miedzy soba rywalizowali.
To co jest teraz uwazam ze jest niesprawiedliwe, polowa osob udaje ze przerabia balony a tak naprawde wyludza surowce i sprzedaja surowce po zawyzonych cenach. Jestem rozzalona bo przerobilam prawie wszystko co mialam w magazynie, przekazalam prawie 200k balonow a ranking serwera 3 spada z dnia na dzien. zmiana w osobistym osiaganiu celu, bylaby sprawiedliwa, a dla osob ktore tylko udaja ze wspieraja serwer by sie skonczyla.
Co wy na to gracze settlers?
alteja

Ranhea
04.07.2013, 15:45
Alteja, podobnie to wyglada dla nas (Nowa Ziemia, 1). Ale wspolna zabawa ma tez swoje spore plusy, dawno nie poznalam tylu wybitnie sympatycznych ludzi co od poczatku tego eventu. Nowe osoby, czy te rzadziej grajace (jak ja) lepiej sie wciagaja, jak jest wspolpraca z wieksza grupa, tak mysle... A moze do zawodow miedzy serwerami mozna by dolozyc jakis bardziej osobisty ranking?
Pozdrawiam!

EX_Zorro
08.07.2013, 17:26
@alteja proszę dodać ankietę

Andyduduś
11.07.2013, 15:29
Dawno już chciałem się dowiedzieć,dlaczego zamiast awatara nie można mieć własnego zdjęcia.Przecież byłoby wiele ciekawiej.

EX_Zorro
14.07.2013, 12:49
Brak ankiety. Zamykam.