Zobacz pełną wersję : Baloniaste !!
Każdy się zastanawia co się dzieje z balonami zakupionymi za rybę ? (Niektórzy przeznaczają je faktycznie na balony ale są również nieliczni którzy zakupują za rybę a później wystawiają w celu zarobkowym) Dlatego osobiście postanowiłem się z pewnych surowców rozliczyć i podziekować graczom za zaufanie: Patxd15, pitrek1303, olaopole, Hbabcia. W zalączniku przekazane balony na rzecz naszego serwera. Pozdro
http://img14.imageshack.us/img14/9104/iil9.png
Ja sprzedaję balony za monety i w czym problem? Mam prawo!
krajan88
03.07.2013, 14:14
Robin76 fajnie że się przyłączyłeś, wejdź w zakładkę Globalne(czat) i wpisz /j global-6
Ja sprzedaję balony za monety i w czym problem? Mam prawo!
Nikt nie mówi, że nie masz prawa o ile sprzedajesz wode ze swoich zasobów a nie żerujesz jak ktoś puści ofke za rybe. I o tym pisałem.
Nikt nie mówi, że nie masz prawa o ile sprzedajesz wode ze swoich zasobów a nie żerujesz jak ktoś puści ofke za rybe. I o tym pisałem.
Właśnie, że tak robię! Biorę to co dają za rybke i odsprzedaje, mam do tego pełne prawo!
Właśnie, że tak robię! Biorę to co dają za rybke i odsprzedaje, mam do tego pełne prawo!
I właśnie przez takich zawsze będziemy gorsi od niemców. Tylko patrzą jak się nachapać na cudzych plecach.
krawiec2111
03.07.2013, 15:21
A potem się drze takie coś że wszystko przez s6.
A potem się drze takie coś że wszystko przez s6.
No i Hajduk pokazał swoje prawdziwe oblicze!!!
Nie wiem czy podziwiać taką "odwagę cywilną" , czy też ubolewać nad cynizmem.
Kolejna przesyłka i surowce poszły w niebo. Dzieki za wsparcie wspólnego celu: prego9, PlusCloud, Agresja87, Wat25. Chociaż rank nie napawa optymizmem to jednak ważne aby chociaż te 200 % normy było.
http://img12.imageshack.us/img12/4906/uhwt.png (g.15.52)
krajan88
03.07.2013, 15:59
Nie wiem o co chodzi Hajdukowi z tymi wpisami na forum. Wczoraj podesłał mi materiały za rybkę.
Chodzi mu o to samo co i z tekstami na czatach :) Nieważne co pisze, ważne że potrafi się zachować :)
LANNISTER
03.07.2013, 19:03
Ludzie, Hajduk może i jest uciążliwy, ale nie wierzcie, że "zgarnia" surowce przeznaczone na balony i odsprzedaje z zyskiem. Z tego co wiem, to on raczej mnóstwo dóbr wszelakich rozdaje potrzebującym. :)
krawiec2111
03.07.2013, 20:31
Ludzie, Hajduk może i jest uciążliwy, ale nie wierzcie, że "zgarnia" surowce przeznaczone na balony i odsprzedaje z zyskiem. Z tego co wiem, to on raczej mnóstwo dóbr wszelakich rozdaje potrzebującym. :)
Ale pewnie ledwo co mu się ban na czat skończy to za chwilę łapie kolejnego :D
Ale pewnie ledwo co mu się ban na czat skończy to za chwilę łapie kolejnego :D
Chłopie nie oczerniaj i bzdur tutaj nie pisz.
krawiec2111
04.07.2013, 08:48
Chłopie nie oczerniaj i bzdur tutaj nie pisz.
Ty możesz każdego oczerniać a na żartach to już się nie znasz w ogóle.
Stawiac studnie, robic balony, przekazywac balony !!!!
EX_Zakrecony
04.07.2013, 21:29
Ahh s3 :D Słowa to nie to samo co czyny. Hajduk tak samo jak kiedyś Mr_SOLAR pisze coś innego i robi coś zupełnie innego (sprzedawał pisanki za 20monet za sztukę chociaż ogłaszał ze po 50 monet)
Hajduk: nie trolluj xD
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
MOD_Zakręcony, proszę mnie nie porównywać do zupełnie innej osoby która charakterem znacznie się ode mnie różni.