PDA

Zobacz pełną wersję : Event z okazji 20 lecia

adammlyn
02.07.2013, 13:39
Witam, jak wiecie mamy event. Nie dostaniemy za to kokosów, a pare klejnotów i zbędny budynek. Nie to jednak jest najważniejsze :)

Razem z liderami innych gildii, podjeliśmy decyzje o tym że nie oddamy tego eventu walkowerem, będziemy walczyć do upadłego! Jak będzie, okaże sie w praniu. Chciałbym aby każdy z Was zrobił wszystko co może,by pomóc nam wygrać. Udział w zabawie jest dobrowolny nikogo do niczego nie zmuszamy,ale pokażmy żę umiemy współpracować kiedy łączy nas wspólny cel zwłaszcza żę około 60 gildii wyraziło chęć współpracy;)
Najlepsze do zamiany na balony sa surowce najbardziej zaawansowane, ale ich produkcja jest droga i wolna - proponujemy zatem skupienie sie na kilku: woda, węgiel, bale liściaste i mięso.
Zaproponujmy naszym graczom współpracę - osoby z niższymi levelami maja sporo miejsca na wyspie, niech więc zrobią jak najwięcej studni. Osoby które maja magazyny prowiantu na 5lvl niech produkują balony, a Ci z niższym poziomem magazynów premie, które będą rzucali graczom z dobrze rozbudowaną gospodarka.
- prosze o zgłoszenie sie ludzi którzy sa w stanie wyprodukować dodatkowa liczbe koszy. Bez różnicy ile, najlepiej zeby to byla systematyczna produkcja np 50 koszy/na dzień
Jeśli chcesz wiedzieć wiecej zapraszam do napisania wiadomości do Judosława (Mercenaries!) YMarta(Imperium Bogów) lub do mnie adammlyn(Hypnosis)
Myśle że serwer 4 (Kolonia) też okaże chęć współpracy

Azi666
02.07.2013, 13:52
Dmuchamy, dmuchamy :)

adammlyn
02.07.2013, 13:56
Azi666 wiem jak twoja gildia bedzie miała braki podeślij info dam surki ;p

Azi666
02.07.2013, 14:00
Slij do mnie, ja juz mam koniec surki. Ide do sklepa :)

Astleyy
02.07.2013, 14:14
Moje magazyny pustoszeją w zadziwiającym tempie.. :P

adammlyn
02.07.2013, 14:28
astleyy tak jak u każdego ;) naprawde dobra współpraca jest :) jeśli ktoś potrzebuje marmur lub deski na studnie prosze pisać w wiadomości w grze pomoge ;)