Zobacz pełną wersję : problem z zalogowaniem
kto mi pomze gzie mam zglosic problem z zalogowaniem i gdzie to znalesc
Forlmularz kontaktowy jest na stronie głównej, w zakładce pomoc/wsparcie.
Antoonina
01.07.2013, 10:55
Czy ktos ma tez problemy z zalogowaniem? Nie moge wejsc od 2 godzin.
KyloHimself
01.07.2013, 11:11
Mnie po wejściu do gry wywala po 5-10 sekundach. Wysłałem opis problemu do supportu.
miałem ten sam problem, pomaga tylko "okno incognito" w chromie
Antoonina
01.07.2013, 11:45
miałem ten sam problem, pomaga tylko "okno incognito" w chromie
co trzeba zrobic?
Stochlik
01.07.2013, 11:58
na jakiej przegladarce gracie polecam mozille firefoxa zadnych porblemow a mam 48 poziom i nigdy nie bylo !
na chrome nie dziala , na operze tez nie dziala kurcze ;/
Mario670212
01.07.2013, 12:05
ja tez w ie8 od rana nie moge wejsc
Rowniez nie moge wejsc.. a jak juz wejde to nie mam czatu,i nie ma zadnego znajomego online,co jest uciążliwe :)
Wyskakuje mi, żeby wyczyscic pamiec podreczna... wyczyscilem i dalej to samo ;(
na jakiej przegladarce gracie polecam mozille firefoxa zadnych porblemow a mam 48 poziom i nigdy nie bylo !
Ja gram na mozilli i od rana wyrzuciło mnie juz setki razy,poza tym handel zacina,przejsc z wyspy na wyspe sie nie da bo sie zawiesza i trzeba relog,po relogu jakies pol godzinne logowanie... cos sie popsuło najzwyczajniej w swiecie tylko teraz czekac az to naprawia;) zapomniałam dodać ze problemem jest również wejście na forum zeby dodać problem .
nie plakac... koszyk egzo w nagrode dostaniecie. ;DDDD
napewno zrekompensuje straty poniesione na mennicach i wytopach, ktore chodza caly dzien bez buffa ^^
Mario670212
02.07.2013, 07:37
dzisiaj znowu nie wejde do gry
to przestaje miec sens
Ostatnio w ogóle ludzie mają problemy nawet z załadowaniem strony startowej...to co się dzieje to kpina, jak się uda wejść w końcu, to wyłączają produkcje, czekając, czy się coś poprawi, co się do pieruna jasnego dzieje???