PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Usuwanie wysp

dawid55a
29.06.2013, 12:51
Usuwanie wysp
Mając możliwość usuwania wysp moglibyśmy zacząć od początku mając większe doświadczenie dzięki czemu będziemy mogli zbudować lepsze imperium. Ja osobiście bardzo bym chciał taką opcje. Można by było wprowadzić też taką zmianę w której będziemy mogli mieć kilka wysp na przykład max 3 lub 2 aby nie przeciążać serwera :D . Proszę graczy o dopisywanie propozycji w komentarzach.

owca_1
29.06.2013, 12:55
po co usuwac skoro mozna reorganizowac?
a jak chcesz zaczac od poczatku to przeciez nikt ci nie broni usunac wszystkich budynkow poza wladyka i stawiac je od nowa...
dla mnie pomysl nie trafiony, to nie anno

Mahoo
29.06.2013, 13:01
Usuwanie wysp
Mając możliwość usuwania wysp moglibyśmy zacząć od początku mając większe doświadczenie dzięki czemu będziemy mogli zbudować lepsze imperium.
Możesz przenosić i wyburzać budynki.

Ja osobiście bardzo bym chciał taką opcje. Można by było wprowadzić też taką zmianę w której będziemy mogli mieć kilka wysp na przykład max 3 lub 2 aby nie przeciążać serwera :D . Proszę graczy o dopisywanie propozycji w komentarzach.
Gracz może posiadać tylko jedno konto

Wielokontowość, dzielenie oraz opiekowanie się kontem
Każdy gracz może posiadać tylko jedno konto. Jeżeli jakaś inna osoba używa tego samego komputera/adresu IP by grać w The Settlers Online, musisz to zgłosić do Supportu.

EX_Zorro
29.06.2013, 23:16
@dawid55a proszę dodać ankietę

Brak ankiety - wątek zamykam.