PDA

Zobacz pełną wersję : Gazeta Codzienna ( DRUK )

igusia38
28.06.2013, 22:37
Lubimy ludzi oryginalnych, inteligentnych z poczuciem humoru, mających kulturę osobistą i potrafiących dawać ,a nie tylko brać od innych. Takie osoby widzimy w naszej gildii. Nie będziemy tworzyć regulaminów, bo uważamy,że zasady, którymi kierujemy się w życiu, powinny obowiązywać również tutaj. To jakimi jesteśmy ludźmi i co sobą reprezentujemy , będzie podstawą do stworzenia czegoś fajnego.
Robienie zadań jest ważne, udzielanie się na chacie gildyjnym-wskazane.
Wszelkie problemy, jeśli takowe będą ,rozwiązujemy na bieżąco.
Poznaliśmy wiele osób w TSO, mamy obraz tego, co powinno być ważne w tej grze,
a doświadczenie moderowania i administrowania na różnych forach pozwoli
nam na stworzenie naprawdę silnej gildii. Bo siła jest w nas-ludziach, którzy chcą zrobić coś wspólnie.

Kontakt:
- Avanger72
- pilatus
-igusia38

ziejkaczarod
30.06.2013, 14:56
igusia38-i Ty to mówisz????

Komu,nam starym graczom? Czy nowych chcesz nabrać?
Byłaś w gildii przyjaznej,pomocnej....bardzo pomocnej wszystkim gildianom;Tobie i polikwidowałaś ze znajomych odchodząc w siną dal,bez żadnego powodu...z naszym surowcem i ostrym niesmakiem pozostawionym po sobie:(
Nikt za Ciebie nie umrze,jak cytujesz,ale jak żyjesz w grze...pamiętamy:)
Nareszcie porządzisz-wszak o tym marzyłaś:)

igusia38
30.06.2013, 22:43
Może popatrz najpierw na siebie, zanim ocenisz kogoś. Nigdy nie brałam surowców ot tak, nie dając nic w zamian. Posądzasz mnie o wykorzystywanie , a to wysoce niesprawiedliwe.
Poza tym psucie komuś na forum opinii , świadczy tylko i wyłącznie o Twojej kulturze. No cóż, nie wiem skąd tyle zawiści w tej grze.
A co do rządzenia, nigdy Tobie nie dorównam..:)