PDA

Zobacz pełną wersję : Przerwy techniczne

mrovaa
27.06.2013, 06:45
Powiem tak te przerwy techniczny niby co czwartek coraz bardziej utrudniają życie ponieważ są one już 2-3 a czasem i 4 razy w tygodniu moze BB niech zrobi grę od godzinny 9 do 22 to choć będzie wiadomo ze przed praca nie zagrasz a wieczorem chwile. Nie da się nic zaplanować kompletnie wczoraj przerwa dziś przerwa się coś posypie jutro tez będzie i kiedy normalny pracujący człowiek ma coś zrobić na wyspie ?

well70
27.06.2013, 06:51
:)

Angelikaduli
27.06.2013, 06:52
Tak to prawda ja tez specjalnie wstaje a tu nie można zagrac potem praca i niema jak

majsterpaulek60
27.06.2013, 07:09
przecież Wielcy panowie traktują Nas jak szmaty wczoraj konserwy z awarią dzisiaj znowu a premie w łeb strzelą .Zresztą z BB tak jest

adambel87
27.06.2013, 07:18
ja też wstałęm przed 7 a Tu dupa, nie da się wejść, czyli jak pracuje do 24 w nocy to dzisiaj dupa nie wejde;(

Lukasss1
27.06.2013, 07:19
dali na pocieszke jakies nagrody ale to nie rozwiazuje sytuacji, da mnie przerwa technicza mogla by byc od 9 do 15

NieMaNicka
27.06.2013, 07:22
Preferują gimbusy ;)

Piwonia
27.06.2013, 08:02
Przestańcie jęczeć, bo już nie da się was czytać. Żeby wprowadzić event jednocześnie we wszystkich krajach trzeba było dokonać dodatkowej przerwy. Jak nie chcecie mieć przerw technicznych to się przesiądźcie na Settlersy pudełkowe.

krotos666
27.06.2013, 08:03
O tym, że są przerwy jesteśmy informowani wcześniej.
A to, że nie sprawdzacie to Wasz problem.

Już wczoraj po południu było wiadomo, że dzisiaj wgrywają 20-lecie od 6 do 9:30

mrovaa
27.06.2013, 08:14
Osobiście bardzo podoba mi się twoja wypowiedz jest wyważona i konstruktywna ja przystało na kogoś na poziomie brawo więcej takich wypowiedzi i kultura osobista będzie na taki m samym poziomie jak na podwórko przy piaskownicy.

dantalion007
27.06.2013, 08:15
tylko jakim problemem było by wgrać to miedzy 1 a 4:30 ? wtedy kiedy najwięcej ludzi gra ;)

Mirethil
27.06.2013, 08:19
@up oj zdziwił/zdziwiłabyś się ile ludzi gra. :D To moja ulubiona pora.

SebaD1979
27.06.2013, 08:26
Mrovaa, po pierwsze ostatnio nie było dodatkowej konserwy, tylko czwartkowe. Wczorajsza była spowodowana wprowadzeniem eventu międzynarodowego. Zgadza się, że trochę się przedłużyła, ale cóż... witamy w świecie IT. Po drugie, informacja była podawana z wyprzedzeniem, Jeżeli ktoś nie czyta informacji na stronie głównej może mieć pretensje tylko do siebie. Można było sobie powyłączać strategiczne budynki i nie byłoby problemu.

mrovaa
27.06.2013, 08:34
Co z tego ze została podana popołudniu informacja jeśli konserwa była w środę i event byl wprowadzony to czemu go nie było wczoraj tylko po dzisiejszej konserwie to raz po dwa jeśli użyłem premii rano po konserwie i miałem obliczone np kopalnie do dziś rana czyli 32h a ta informacja pojawia się po południu czy wieczorem co mnie to zmieni ? Pora isc do pracy miłego czekania życzę może jak wrócę wieczorem gra będzie działać "jakoś" czyli jak zwykle.

Jasiu_75
27.06.2013, 08:37
Miło by było, gdyby informacje o nietypowych porach konserwacji były podawane z jednodniowym wyprzedzeniem, a nie parogodzinnym.
Bo idąc do pracy informacji jeszcze nie ma, a jak wracam nad ranem to się dowiaduje, że jest od szóstej a nie do szóstej.

Ale nic się nie dzieje, bo to tylko gra i nie umrę, gdy coś się zawali, skończy premia lub kogoś nie wyślę :D

Pozdrowienia dla wszystkich!!! (starajcie się czerpać przyjemność z gry a nie stresować nią, bo nie o to chodzi)

adriansocho12
27.06.2013, 08:41
. Po drugie, informacja była podawana z wyprzedzeniem,

Jaka informacja była podawana z wyprzedzeniem? Na pewno nie ta, że a) przerwa techniczna się przedłuży b) ostateczna godzina włączenia gry.

Kormak
27.06.2013, 08:43
Ale nic się nie dzieje, bo to tylko gra i nie umrę, gdy coś się zawali, skończy premia lub kogoś nie wyślę :D (starajcie się czerpać przyjemność z gry a nie stresować nią, bo nie o to chodzi)

Zgadzam się :)

Endrrju
27.06.2013, 08:52
ekhm tylko dlaczego info ze w srode konserwa u nas pojawilo sie we wtorek po poludniu, a o dzisiejszej wczoraj po poludniu? dlaczego nie mozna zrobic bylo tak jak na angielskiej wersji gdzie na forum podali info o podwojnej konserwie w poniedzialek rano?

TorukMakto
27.06.2013, 08:52
Witam Wszystkich!
Spokojnie na razie się nie spóźnili. Dajmy im szansę

yoj-man
27.06.2013, 08:53
No i dokladnie zgadzam sie z kolega wyzej .... to tylko gra :)
i przestancie wreszcie jeczec, bo to juz jest naprawde nudne:P

Endrrju
27.06.2013, 08:54
gra juz dziala zapraszam. LAC NIEMCOW!

SebaD1979
27.06.2013, 09:51
Jaka informacja była podawana z wyprzedzeniem? Na pewno nie ta, że a) przerwa techniczna się przedłuży b) ostateczna godzina włączenia gry.

Była podana informacja o dodatkowej konserwie uruchamiającej event. Z tego względu cotygodniowa konserwa była dzień wccześniej.

jeśli użyłem premii rano po konserwie i miałem obliczone np kopalnie do dziś rana czyli 32h a ta informacja pojawia się po południu czy wieczorem co mnie to zmieni

Nie zmieni dokładnie nic w takim przypadku. Jeżeli użyłeś premii 32 godzinnej rano po konserwie (czyli w zasadzie biorąc pod uwagę że konserwa skończyła się bliżej południa niż rano) to, o ile umiem liczyć powinna Ci się skończyć około 20 (jak ostatnio sprawdzałem doba miała 24 godziny i chyba nic od tej pory się nie zmieniło). Ktoś tu potrzebuje korepetycji z matematyki?