Zobacz pełną wersję : Gra Co BB wymyśli na rocznicę?
Jak w tytule, zobaczymy jaką mamy grupową intuicję:)
I jeszcze jedno - wiem, że to nie do końca właściwy dział, ale nie umiem w innym wstawić ankiety (o ile można).
Tornados
22.06.2013, 13:08
Event w stylu koniec swiata albo klasyczne zbieranie specjalnych surowcow (moze balonow? ;p)
Mam nadzieję ża drugą wyspę, opcję powiększania już posiadanej czy coś podobnego. W sumie sprawa wyspy mogła by być to tak rozwiązana jak jest to w Anno Online.
anael6669
22.06.2013, 14:00
Obstawiam między Końcem Świata a ekonomicznymi(pierwotna nazwa kryzysowych), a że zapowiadali to już wcześniej i niema na testowym, to raczej nie będziemy zbierać baloników"=P
a ja mysle ze moga zrobic niespodzianke i wprowadza PvP :D ale to by byl mega szok dla wszystkich gdyby tak zrobili :D
Hakardrag
22.06.2013, 15:36
Obstawiam możliwość zdobycia nowej wyspy w wyniku przyszłych badań.
A na dziś / jutro - z setki eventowych balonów, dostaniemy możliwość zbudowania jednego wielkiego balonu dla odkrywców do znalezienia tejże wyspy ;)
A mi się wydaje, że w ramach 20 lat BB łaskawie zlikwiduje dopisek "beta". W końcu skoro cała seria mia 20 lat tradycji, to bez sensu, żeby edycja on-line miała tyle lat betę w nazwie ;)
battlefiledmen
22.06.2013, 21:34
Myśle o drugiej wyspie lub jakieś super nagrody druga wyspa z tytanem granitem saletrom itp
Myśle o drugiej wyspie lub jakieś super nagrody druga wyspa z tytanem granitem saletrom itp
Zwaliłeś mnie z nóg.
Trzeci dzień gry a Ty już o drugiej wyspie myślisz.
Król-Grzegorz6
22.06.2013, 23:14
tak wam szczerzę mówiąc oby te nagrody w tym jakiś event był warty tych 20 lat marki Settlers
mucha691
23.06.2013, 00:52
Z czystej ciekawości: w tym temacie próbujemy zgadnąć, co szykuje nam BB, czy też ujawniamy własne pragnienia w tym zakresie?
Tak pytam, bo wydaje mi się, że zamiarem Autora jest to pierwsze, a część narodu dyskutuje o tym drugim ;-)
Ja myślę, że szykują coś w rodzaju Końca Świata - chociażby dlatego, że zdecydowali się na nakręcanie emocji - cokolwiek mniejszego spowoduje wybuch niezadowolenia, a mam wrażenie, że ostatnio BB nieco bardziej dba o nastroje graczy ;-)
A co chciałbym? Najbardziej - właśnie takiego eventu :D
Najbardziej wypasiony prezent mniej "smakuje" niż coś wydartego w boju :D PvP czy 50+ z natury rzeczy powinno być przetestowane wcześniej, więc jeszcze poczekamy :-(
ale to by było nie mozliwe
anael6669
23.06.2013, 11:24
Weteran był dostępny w czasie ewentu wielkanocnego Żniwiarz (szybki generał) w czasie halloweenowego- wniosek zapoooooomnij"=P
a ja wiem co dadza... Blue Byte zaszaleje i otrzymamy po AZ 3 koszyki egzotycznych owocow ;D
a ja bym chciał chorągiewki takie jak były w JEDYNCE!!!!!
czarny110
23.06.2013, 19:42
Hmmm takie zasadnicze pytanie, kiedy jest wypada to 20 lecie ?
Nasargiel
23.06.2013, 20:01
Pewnie wymyśla tort albo balony jako premie. do tego klej i jakieś smieci :))) Na budynki bym nie liczył bo po co dawac jak gracz moze sobie kupić
Galmachar
23.06.2013, 20:03
Ja obstawiam event, może jak KS, może zwykły. Gdyby miały to być prezenty to daliby je bez zapowiedzi:)
Myślę, że każdemu BB da sporo klejnotów i monet. Do tego kilka zaciągów, lubczyków itp. Na koniec powinni dać jeszcze silos i lvl up.
Rozmarzyłem się, ale to chyba jedyna okazja aby dać graczom coś naprawdę pożytecznego i zarazem do dużego wykorzystania w grze
I już wiemy co to będzie.
Nasza zbiorowa intuicja nas nie zawiodła, będzie event typu (może nie do końca:)) Koniec Świata.
Kouta_Aoi
26.06.2013, 20:22
Każdy dostanie po dziewicy, która raz dziennie będzie za darmo leczyć jednego wojaka :D