Zobacz pełną wersję : Gra Znaczniki upraszczające wymianę Buffów
Witam, w Temacie chodzi o to żeby dodać do budynku znacznik który nie będzie wpływal na budynek ale tylko pokazywał gdzie on jest, np. jakiś znacznik graficzny z napisem ( Buff albo Premia albo jakis coś). Tak jak teraz jest ZzZ na zastopowanym budynku albo wykrzyknik na budynku gdy produkcja stoi. Chodzi o to ze znacznik się da i nie trzeba by było wtedy pisać na co trzeba wrzucić tylko się wchodzi i wrzuca na budynki z znacznikami, Prosta Sprawa.
Ankiete dodaj, no i tak bardziej zrozumiale napisz, z przecinkami i innymi cudami.
Dobry, wjechał z postem w 2 minuty jak ja robiłem ankietę xD
edit.
To ja może krócej napiszę.
Przydałby się znacznik który informowałby gościa na wyspie które budynki są do bufowania.
Fakt, wygodna sprawa.
Jestem za.
Fredek_z_F-K
21.06.2013, 17:04
Widziałbym to jako unoszący się nad budynkiem koszyk. Też jestem na tak.
Bloodshed
22.06.2013, 09:42
Wymieniam dziennie około 250 bufków dziennie jak mam możliwość bycia przy kompie. W praktyce wiemy że ciągle trzeba wymieniać i to nie zawsze z tymi samymi ludźmi i się ciągle rozpisywać 5x piekarnia S1 itd itd... Dobry pomysł jestem na TAK!
anusia_buziole
26.06.2013, 20:51
swietny pomysl :))
Dobry pomysł, Mam nadzieje ze to wprowadzą jak najszybciej.
Tylko zeby ten znacznik caly czas sie swiecil nawet jak buf zgasnie :P bo tak codziennie 2x zaznaczac to ja nie mam zamiaru wole napisac jakie budynki
niunia2223
05.07.2013, 11:38
ułatwilo by nam to zycie i to bardzo :)
Świetny pomysł ze znacznikami, ale znając władnych to zrobią konserwę i wprowadzą zmiany, które nie będą działały
ManiekCDL
05.07.2013, 11:47
Good idea! Wchodzac w budynek powinno byc 3 opcje do zaznaczenia, Koszyk, Kanapka, Polmisek, juz nie musi byc o buffy x3 czy x4, bo tego nie ma az tak wieze jednoczesnie i wrzuca sie rzadziej.
Apocalypse
05.07.2013, 11:56
świetny pomysł, fajnie gdyby rzeczywiście coś takiego wprowadzili
Solenico
05.07.2013, 13:56
Wymieniam dziennie około 250 bufków dziennie jak mam możliwość bycia przy kompie. W praktyce wiemy że ciągle trzeba wymieniać i to nie zawsze z tymi samymi ludźmi i się ciągle rozpisywać 5x piekarnia S1 itd itd... Dobry pomysł jestem na TAK!
proponuje zrobic to co kazdy jak ma duzo rzeczy do bufowania. Napisana lista w notatniku i tylko kopiuje i wklejam
konradus4
08.07.2013, 21:03
a boze a matko co zacudowny pomysl...aby to wprowadzili ...matko boska
pomysł słuszny, tylko pytanie czy znacznik już po wrzuceniu buffa zniknie i ty jako user będziesz też musiał za każdym razem go stawiać czy na stałe ?
camel230
11.07.2013, 11:41
fantastyczna idea- świadczy o niesamowitym potencjale jej twórcy:)0
jestem zaaa