PDA

Zobacz pełną wersję : Niedostępne

RedJul
20.06.2013, 12:36
Od konserwacji mam upierdliwy problem.
Na wadze "odhaczam" sobie zawsze niedostępne.
Niestety aktualnie po każdym odświeżeniu czy zakupie znów pokazuje mi wszystkie towary.
To tylko mój problem czy wszystkim tak umilili życie?

Lambo
20.06.2013, 12:38
u mnie to samo, strasznie to denerwuje

Stochlik
20.06.2013, 12:43
tak zmienili to w sumie mnie tez to wkurza jestem za usunieciem tego :D

RedJul
20.06.2013, 12:53
tak zmienili to w sumie mnie tez to wkurza jestem za usunieciem tego :D

Raczej za przywróceniem tego co było :)

Fredek_z_F-K
20.06.2013, 18:55
Mnie też to irytuje. Wolałbym, żeby Niedostępne pozostały nieodhaczane.

Michaelpol90
20.06.2013, 19:47
Faktycznie lepsze odznaczone.

Zauważyłem, że przydała by się pewna zmiana jeżeli chodzi o odznaczenia :)

Fajnie by było gdyby przy wystawianiu oferty na handel lub jej tworzeniu w bezpośredniej wymianie wszystkie opcje były odznaczone.
http://i39.tinypic.com/soy1jc.jpg

Wtedy przy wielu surowcach, które mamy odszukanie danego (np. koszy) było by bardzo proste -> klikasz w premie i już masz :D

Aktualnie jest tak,że na start wszystko jest zaznaczone a więc jeżeli chce za pomocą filtrów odszukać kosze to muszę odznaczyć wszystko oprócz premii. Dlatego niestety najszybszym sposobem jesz szukanie koszy w tych wszystkich surowcach :p

Lecz to taka moja mała propozycje,ale jest mały minus tego sposobu: musimy znać kategorie w których znajduje się dany surowiec oraz jeżeli ktoś chce przesłać np. chleb,który jest na pierwszej zakładce to jednak zajmie to mu więcej czasu (chyba) :p

set2g
20.06.2013, 20:39
W ogóle jak kaleko przetłumaczona jest zakładka w której sa surowce z eventów "Wydarzenie związane z surowcami"

RedJul
20.06.2013, 20:51
translator googla:)

dionizos12
20.06.2013, 21:38
Po prostu kolejna konserwacja i znowu coś co działało dobrze i było dopracowane zniszczyli.. Zastanawiam się, czy warto angażować się dalej w tą grę, bo jeśli tak to ma wyglądać dalej, to za kilka konserwacji nic już nie będzie działać dobrze... Totalna beztroska.. Czy ktoś w BB nad tym panuje?

set2g
20.06.2013, 21:43
Poprawka tego nie powinna być jakoś specjalnie skomplikowana, wstawić w kodzie false zamiast true czy tam na odwrót ;=)

zwolk
21.06.2013, 10:13
Aktualnie jest tak,że na start wszystko jest zaznaczone a więc jeżeli chce za pomocą filtrów odszukać kosze to muszę odznaczyć wszystko oprócz premii. Dlatego niestety najszybszym sposobem jesz szukanie koszy w tych wszystkich surowcach :p
A ja myślałem, że najszybszym sposobem jest wpisanie słowa "kosz" w pole Szukaj :)