Zobacz pełną wersję : Gra Wzrost ceny manuskryptu?
Dziś rozpocząłem produkcję 11-ego manuskrypu i zauważyłem wzrost ceny dokłanie o 10%. Czy ma to związek z liczbą do tej pory wyprodukowanych manuskryptów, czy po prostu od dziś cena poszła w górę? Jest to o tyle dziwne, że wymagane jest NIEokrągłe 11 monet :o
Goldmano
16.06.2013, 13:22
1. opcja SZUKAJ na forum
2. taki temat już był
3. nauka samodzielności wiec skorzystaj z 2 poprzednich
a żeby ciekawośc zaspokoić to jak masz więcej jak 10 ksiąg tego samego typu w magazynie to cena idzie o 10% w góre
Wybacz, przejrzalem forum i nie znalazlem takiego tematu. A w magazynie mam 0 manuskryptow/ksiag, wszystkie 10 mam wpakowane w geologa.
Goldmano
16.06.2013, 13:33
to nie wiem, ja już z 2x gdzieś o tym czytałem
a co do rośnięcia ceny to chyba że coś pozmieniali, na testowym było że jak miałeś 10 wolnych w magazynie to rosło o 10%
scorpix22
16.06.2013, 13:35
świetny pomysł, a nawet cudowna sugestia. Jeszcze tylko ankieta zebysmy mogli nad tym pomysłem zagłosowac.
Egzekutor_Guns
16.06.2013, 15:11
Wybacz, przejrzalem forum i nie znalazlem takiego tematu.
coś kiepsko szukałeś
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/30923-Rosn%C4%85ce-koszty-produkcji-manuskrypt%C3%B3w
Wybacz, przejrzalem forum i nie znalazlem takiego tematu. A w magazynie mam 0 manuskryptow/ksiag, wszystkie 10 mam wpakowane w geologa.
Nie chodzi o ilosc manuskryptow w magazynie tylko ilosc jaka do tej pory zostala zrobiona w introligatorni.