PDA

Zobacz pełną wersję : Gra na urządzeniach z Android

AratorVonBlick
14.06.2013, 09:21
Granie na urządzeniu mobilnym z systemem Android:
patent odkryłem dopiero wczoraj (2013.06.13) i jestem zachwycony. Dotychczas nie mogłem grać na moich urządzeniach mobilnych nawet na tablecie Samsung Galaxy Note 10". Wszystko się zacinało i generalnie działało beznadziejnie.
Jest nowa apka, polecam:
Photon Flash Player & Browser
Jest to przeglądarka z wbudowanym flash'em. Włącza się oddzielnie obsługę flasha. Trzeba włączyć tryb "Game" bo domyślnie jest "Video".
Da się zrobić dosłownie wszystko! Oczywiście nie jest to komfort pracy komputera stacjonarnego ale warto, gorąco polecam :)
Nie testowałem bloków ... ale reszta działa :cool:
Są 3 tryby pracy kursora "myszki": punktowy (ikonka palucha), przeciąganie (piącha) i mysz komputerowa (kursorek, strzałka). Ten ostatni tryb, pomimo że ciężko się przestawić na utrudnione działanie, genialnie nadaje się do budowania budynków, pól i tego typu obiektów.

Piszcie jak to działa u Was.

zwolk
14.06.2013, 12:30
A jak z ilością pobieranych danych? W przypadku Puffin Browsera, zalogowanie i kilka minut gry (puszczenie geologów i odkrywców, wystawienie ofek na handlu) zjada jakieś 20 MB.

oskarmat
15.06.2013, 09:30
HTC desire Z - TheSettlersOnline w końcu działa :] nie jest to gra jak na PC ale da się grać (postawić pola, dać bufki, wystawić ofki na wadze). Wcześniej w ogóle nie mogłem wejść na wyspę. Tak więc wielkie THX :]

The_Little
17.06.2013, 18:10
Puffin działa, ale niestety ma ograniczenie czasowe. Po miesiącu płacz i płać...

zwolk
18.06.2013, 10:48
Puffin działa za darmo 2 tygodnie, pełna wersja kosztuje wypaśne 10 zł, naprawdę, siąść i płakać.

weczi
20.06.2013, 00:52
wypas dzieki!