PDA

Zobacz pełną wersję : Nieskończoty trening tych samych wojsk

Bloodpearl
11.06.2013, 18:13
Witam,
mój problem polega na tym, że w kółko trenuje mi się 25 tych samych rekrutów. Po zakończeniu treningu danej partii(25), rekruci są dodawani do wojsk, mogę dodać je do garnizonu, a trenuje się następna partia(10 rekrutów). Jednak po chwili okazuje się, że trenuje się od początku pierwsza partia(25), a druga partia(10) czeka sobie grzecznie w kolejce.

Pierwszy raz spotkałem się z tym rano, ale za 2 czy 3 razem wytrenowały się na dobre. Jednak teraz od 2 godzin (przed rozpoczęciem treningu odpaliłem ulepszony zaciąg) trenuje się od nowa ta sama partia. Biorąc pod uwagę, że mam 2 poziom koszar, ulepszony zaciąg, dana partia produkuje się około 7-ty raz.

Po drodze usunąłem w Chrome cache i nie pomogło. Wysłanie nowo powstałej armii do boju też nie pomogło, zanim dotarli do obozowiska bandytów 25 rekrutów znikło z armii.

@Edit:
25 Rekrutów wytrenowało się na stałe. Teraz dla odmiany zapętliła się partia 10 rekrutów.
Zapomniałem zaznaczyć że wojsko po chwili znika (nie zależnie od tego czy dodam je do garnizonu, czy nie).

Stochlik
11.06.2013, 18:14
ojjj ciezko mi powiedziec moze spróbuj do supporta napisac

Hakardrag
11.06.2013, 18:26
Wielu rekinów by tak chciało, żeby im sie produkcja rekrutów po 25 zapętliła raz na zawsze hehehe

Czym sie przejmujesz - nie musisz sie martwić o rekrutacje, sama sie przydziela :)

Żeby tak jeszcze sie pola same odnawiały ?

Bloodpearl
11.06.2013, 18:31
No gdyby wojsko zostawało to był by problem o którym MOŻE bym się pochwalił, ale wojsko znika, a czas bonusu upływa...

Hakardrag
11.06.2013, 22:35
No to kicha po całości.
Zostałeś rozbrojony przez wrogie siły. Poślij jakieś KGB żeby sprawe zbadało i winnych na sybir !

A tak bez żartów ... tylko pomoc techniczna Ci może pomóc... wyślij raport.