Zobacz pełną wersję : Gra Wydawanie klejnotów
Proponuje aby każde dowolne wydanie klejnotów było zatwierdzane boxem.. tak jak jest teraz przy np. zakupie 4 slotu do budowania, takie cos nalezy wprowadzic przy konczeniu zadań... ile już kleju człowiek na takich głupich rzeczach stracił, to jest nieporozumienie..
romsheff
04.06.2013, 13:00
jestem za, parę razy przycisnąłem przez przypadek i poszło
a każda rozbudowa budynku: "Czy jesteś pewny, ze chcesz wydać tyle materiałów ?"
można? oczywiście, że można
To już było gdzieś poruszane, nie mam pewności czy jako osobny wątek czy jako fragment dyskusji w innym temacie. Oczywiście popieram.
Ligusiek
17.06.2013, 13:50
Jestem za tym by to wprowadzić ponieważ właśnie wydałem kleje na produkcje koni, tylko po co skoro koszary na zaciągu chodzą, to już drugi raz jak się klikło a nie chciałem, zróbcie coś z tym, takie małe okienko "potwierdź - anuluj akcje", tak samo jak na wyburzaniu czy przesuwaniu budynków, albo oddajcie ludziom klejnoty które stracili przez wasze lenistwo.
Oj, to raczej nie lenistwo :) Wygląda na celowe działanie żeby klejnociki schodziły jak woda, dlatego nie ma co liczyć na jakieś zwroty z tytułu "nieumyślnego kliknięcia na niebieskie" :) Mimo wszystko nie jest to w porządku. Nawet wyburzanie zapadniętej studni czy kopalni trzeba potwierdzić, a tu cichaczem waluta premium ucieka między palcami.
Bloodshed
17.06.2013, 14:55
Każdemu zdarzy się przysłowiowy "missclick" zmiana powinna nastąpić!
anael6669
18.06.2013, 11:39
Jestem za tym by to wprowadzić ponieważ właśnie wydałem kleje na produkcje koni, tylko po co skoro koszary na zaciągu chodzą, to już drugi raz jak się klikło a nie chciałem, zróbcie coś z tym, takie małe okienko "potwierdź - anuluj akcje", tak samo jak na wyburzaniu czy przesuwaniu budynków, albo oddajcie ludziom klejnoty które stracili przez wasze lenistwo.
hahaha, miałem to samo 160kleju w konie na zaciągu"=PP