PDA

Zobacz pełną wersję : Błąd w zadaniu

Patii
02.06.2013, 13:21
witam przy każdym logowaniu a także w trakcie gry wyskakuje komunikat o ukończonym zadaniu śmierć przywódcom i 50 pkt nagroda jednak po naciśnięciu zakończ punkty nie są dodawane a okno nie znika. Prosze o pomoc w rozwiązaniu problemu.

Zajadek
02.06.2013, 16:00
Było juz pare tematów o tym. Bład jest stary jak swiat...sygnalizowany dziesiatki razy. BB wie o nim ale nie potrafi sobie z nim poradzić juz od miesięcy. Reasumujac Patii musisz z tym zyć. Innej opcji nie ma.

P.S.
swoją droga ciekawe dlaczego są bezsilni. ja obstawiam, ze mają taki bałagan w kodzie gry, ze jak skasuja "śmierc przywodcom" to gra im sie sypie i dlatego nie dotykaja zeby nie zepsuc ale kto ich tam wie :)

// edit
literowki

EX_Zorro
02.06.2013, 19:24
Informacja z 07.03:

Drodzy Gracze,

uprzejmie informuję, że (...) informacje związane z błędnym działaniem kilku zadań, zostały już przekazane do odpowiedniego departamentu. Między innymi mam na myśli: "Taktyk", "Ochotnik", "Więcej włości" oraz "Śmierć przywódcom".

Gdy pojawią się nowe informacje (konkretne daty), od razu o tym poinformuję. Na razie mogę jedynie prosić o jeszcze trochę cierpliwości.

Zajadek
02.06.2013, 20:48
Informacja z 07.03:
Jak słusznie zorro zauwazył mineły juz 3 miesiace....Cos mi sie wydaje, że ten "odpowiedni departament" nie ogarnia :D
Przciez błąd dotyczy bardzo wielu graczy! Mnie on akurat nie dotknął ale wielu graczy do szału doprowadza wyskakiwanie co pare minut tego zadania. Przyznam sie szczerze - ja bym nie wytrzymał.

Maario70
02.06.2013, 20:59
także męczę się z tym błędem. ciekawe czy support tak samo by podszedł do sytuacji w której nastąpiłby błąd związany z kupnem kryształów. pewnie w 5 min by to naprawili

BB_xaar
03.06.2013, 12:13
Obawiam się, że poprawianie tego typu błędów jest bardziej skomplikowane niż mogłoby się wydawać. :)

Nie wystarczy po prostu anulować misji lub zmienić status na "ukończone". Trzeba przeanalizować to, jak doszło do tej sytuacji oraz upewnić się, że nie nastąpi to ponownie w przyszłości.

Wygląda na to, że najbliższa konserwacja poprawi dwa zadania, które są "zbugowane" w ten sposób: chodzi o "Taktyk" oraz "Ochotnik". Gdy otrzymam potwierdzenie tej informacji, dam znać.

maciekt76
08.06.2013, 16:36
Witam,
z wiadomości startowej wynika że te zadania są poprawione - niestety przynajmniej w moim przypadku, tak nie jest - cały czas te 2 zadania nie są zaliczone

RedJul
08.06.2013, 17:55
Aktualizacja #5 (10:51)
Aby przyspieszyć zakończenie dzisiejszej konserwacji, postanowiono odłożyć wykonanie skryptu poprawiającego zadania "Ochotnik" oraz "Taktyk" dla kolejnej części kont (oznacza to, że u części osób zadania te mogą nadal nie działać prawidłowo). Gdy otrzymam dalsze informacje, od razu o tym poinformuję.

To jest info ze strony głównej.

JagaM
09.06.2013, 06:01
a ja wciaz mam zablokowane podzadanie "wstap do wojska" w zadaniu "bitwa.".wszystkie warunki mam spelnione,tez bylo powidziane.ze poprawia,i...cisza.