Krog_a_Goad
01.06.2013, 10:59
mam taki problem z ta ankieta, a mianowicie nie jestem wstanie na nia wejsc, probowalem wszystkiego i pytalem w grze i nic. Uzywam firefoxa, zalogowalem sie i czekalem ponad 20 min i zadne " dodatkowe okienko" mi nie wyskoczylo co by mialo mnie przekierowac do strony z ankieta. A ten obrzek z gostkiem, 3 klejami i skrzynka pelna klejnotow przekierowuje mnie do pamietnika dewelopera i ostatniego wpisu BB_xaar'a o zmianach i wlasnie owej ankiecie , ale tam tez nie ma zadnego linka do niej. Klikalem wszystkie obrazki, i linki i nic. moze mi ktos powiedziec o co biega a najlepiej nie bawic sie w jakies okienka itp tylko podac normalny link jak do normalnej strony bym mogl zaglosowac bo chcialbym miec ten przylej i zaglosowac.
PS. wylaczalem adbloka, AVG itp i nic nie dalo
Problem rozwiazalem sam instalujac inna przegladarke (Safari) i sie na niej logujac ale i tak mi sie to nie podoba ze musialem okrezna droga dojsc do moich praw. imho lepiej dac zwykly link a nie utrudniac ludziom zycie z jakimis okienkami co i tak poprawnie nie dzialaja. tyle mam do powiedzenia
PS. wylaczalem adbloka, AVG itp i nic nie dalo
Problem rozwiazalem sam instalujac inna przegladarke (Safari) i sie na niej logujac ale i tak mi sie to nie podoba ze musialem okrezna droga dojsc do moich praw. imho lepiej dac zwykly link a nie utrudniac ludziom zycie z jakimis okienkami co i tak poprawnie nie dzialaja. tyle mam do powiedzenia