Zobacz pełną wersję : Forum Wymuszenie założenia ankiety w dziale Pomysły i sugestie
Skoro ankieta w tym dziale jest wymagana, jej brak powinien blokować możliwość zatwierdzenia nowego wątku. Skończyłyby się wtedy problemy z wątkami zamykanymi z powodu braku ankiety. A czasem szkoda, bo pomysły nierzadko dobre, ale autor nieobyty z forum i pomysł umiera dobity przez MODa.
ahoj_zeglarze
24.05.2013, 09:31
bardziej bylbym za tym, ze jak juz moderator zamyka lub pisze posta, zeby autor zrobil ankiete, lub brak ankiety zamykam- aby sam ja zrobil tyle samo czasu to mu zajmie-Magiczne tak-nie!
Pozatym moderowanie forum nie ogranicza sie tylko do zamykania, przenoszenia i dawania ostrzezen!
Nie mowie o kazdym watku i pomysle-wiele sie powtarza.
Moderator nie może decydować o opcjach ankiety w propozycji zgłaszanej przez innego gracza. Przynajmniej ja bym sobie nie życzył, aby ktoś decydował za mnie :) Poza tym poczytaj regulamin, "Magiczne tak-nie" to ciut za mało :)
romsheff
24.05.2013, 12:32
Skoro ankieta w tym dziale jest wymagana, jej brak powinien blokować możliwość zatwierdzenia nowego wątku. Skończyłyby się wtedy problemy z wątkami zamykanymi z powodu braku ankiety. A czasem szkoda, bo pomysły nierzadko dobre, ale autor nieobyty z forum i pomysł umiera dobity przez MODa.
słuszna racja ;)
Piotru70
24.05.2013, 14:12
zwolk. Wiwatuje na twój pomysł. Nawet wykonałem aplaus. Dziwne że wcześniej tego nie wprowadzili.
bardziej bylbym za tym, ze jak juz moderator zamyka lub pisze posta, zeby autor zrobil ankiete, lub brak ankiety zamykam- aby sam ja zrobil tyle samo czasu to mu zajmie-Magiczne tak-nie!
Pozatym moderowanie forum nie ogranicza sie tylko do zamykania, przenoszenia i dawania ostrzezen!
Nie mowie o kazdym watku i pomysle-wiele sie powtarza.
Moderatorzy już się wypowiadali że nie mogą robić ankiet w nie swoich wątkach.
Bloodshed
29.05.2013, 05:24
Muszę przyznać, że to dobra opcja gdyż kiedy ja zakładałem mój pierwszy wątek został właśnie zamknięty przez brak ankiety. A jeśli jest wymagana powinna zostać wprowadzona przymusowa od razu przy pisaniu posta.
Może by się ktoś odpowiedzialny za forum wypowiedział, czy taka możliwość w ogóle istnieje.
Ciekaw jestem czym kierowała się osoba, która zagłosowała na NIE :)
Marcel2727
17.11.2013, 22:24
Skoro temat może trafić za to do kosza to czemu nie jest to obowiązkowe ? :p
Pomysły bez ankiet są trochę bez celowe, ktoś się co prawda wypowiada ale nie koniecznie na temat, z resztą
ciężko by było wiedzieć czy ktoś jest na tak czy na nie jak by pisał lekko od tematu :p
+ Ankieta jest szybsza - 2 kliki - 5 sek. pisanie posta - parę minut ;)
+ Takie tematy są brane bardziej pod uwagę.
+ Pomysł podlega większej ocenie.
Oczywiście to tylko sugestia ;) Ankieta nie jest jakaś trudna do zrobienia a ma spore znaczenie w pomyśle ;)