Zobacz pełną wersję : Pytanie o ikonę przygody
Hej, dziś zauważyłem, że niektóre przygody mają taką obwolutę żółtawą. Nie wiem czym to jest spowodowane, co oznacza. Obie przygody były przesłane przez znajomego. Później ja przesłałem do innego, on mi odesłał obwoluta była ale znikła na jednej z nich.
http://forum.thesettlersonline.pl/attachment.php?attachmentid=1087&stc=1&d=1369296824
To taki dodatkowy efekt graficzny, prawdopodobnie jakiś bug, na szczęście bez wpływu na grę. Jak się przyglądniesz przedmiotom w menu gwiazdy, to zauważysz że nie tylko przygody miewają taką obwolutę.
U mnie tylko przygody dlatego doszukiwałem się jakiegoś ukrytego znaczenia np. NAJLEPSZY DROP :D
Wysuwasz śmiałą teorię, że dropy są z góry przypisane do przygód, a nie przydzielane losowo w momencie ich ukończenia :) Jak będziesz miał jakieś konkretne dane statystyczne poparte reprezentatywną liczbą wykonań "świetlistych" przygód, to koniecznie się nimi tutaj podziel :)
Ja uwazam ze takie bugi powinny usunac.ale takie zolte obwody sa fajne:)
Stochlik
01.06.2013, 14:32
u mnie nie tylko przygody i tez mnie to irytuje :D
Bloodshed
02.06.2013, 05:55
U mnie tylko przygody dlatego doszukiwałem się jakiegoś ukrytego znaczenia np. NAJLEPSZY DROP :D
Ciekawa teoria mam nadzieje, że tak jest naprawdę w praktyce :)
Taa, a moje "podświetlone" kosze Irmy dają premię x3 :)