Zobacz pełną wersję : odswiez serwer :]
DROZDA222
21.05.2013, 22:18
Heyka :]
Komu jeszcze poza mna dzis na Nowej Ziemi co minute wyskakuje ''odswiez serwer'' i nie moze nic zrobic w sensie poslania geologa,wejscia na przygode,polozenie bufka,itp bo jak za cos sie wezmie to go wywali ? :]
Znam na wlasnej skorze przypadek uszkodzonego serwa,ale odswiezony to dla mnie nowosc dlatego pytam czy jak poczyscilem ciasteczka,zmienialem przegladare i dalej mam jak mialem to dzis se moge isc na mia100,czy z uporem maniak liczyc na przeblysk tej wciaz zaskakujacej,odstresowywujacej,po prostu zajefanej gry ? :D
Pozdrawiam cala ekipe,szczegolne slowa uznania dla programistow i tych wszystkich pieknych twarzy z filmikow,SZACUN :))
mam to samo i nic nie da się zrobić.
od ponad godziny gra się wczytuje już chyba z 50 raz. Czyszczenia restarty nie pomagają. Łącze sprawdzone czyste.
Wszystko mogę odpalić tylko z TSO jest problem.
a u mnie wyskoczyła kolejka logowania :[
Froginius
21.05.2013, 22:44
Chyba już serwer padł....! Cytuje : "W tym obszarze wystąpił błąd, proszę spróbować ponownie" . Także do jutra panowie i panie. Yo
swirek21
21.05.2013, 23:03
Chyba już serwer padł....! Cytuje : "W tym obszarze wystąpił błąd, proszę spróbować ponownie" . Także do jutra panowie i panie. Yo
u mnie to samo
Przepiękny
21.05.2013, 23:49
U mnie moja wyspa działa jeszcze jako tako, choć też mnie kilka razy wywaliło, natomiast mam rozpoczęte "okradać bogatych" do kryzysowych i od ok 22 nie mogę wejść na przygodę, wyskakuje komunikat "wybrany obszar serwera jest uszkodzony" a czas sobie leci dalej :)
wielu ludzi to ma. cos sie dzis popsuło.
Miałam to samo wczoraj i przez to jestem do tyłu z zadaniem kryzysowym,ciekawe czy przedłużą czas.
Ja od tygodnia nie mogę zajrzeć na wyspę, podczas wczytywania mapy pojawia się informacja o uszkodzonym obszarze serwera :| nocny skrypt nie działa, support tez nie dał rady. Sprawa trafiła bezpośrednio do techników, od piątku nie mam żadnej informacji zwrotnej w tej sprawie.
Również mam komunikat o uszkodzonym obszarze serwera od wczoraj od około 21.00 nie da się wejść w przygodę (Dzieci Sawanny) na której wojo i gienki , anulować przygody również się nie daje.
To samo nie da się wejść w przygodę , ani jej anulować
Ciekawe czy kogoś oprócz graczy interesują te problemy z grą? jakoś nie widać by coś się działo co przyniosło by poprawę.
EX_Zakrecony
22.05.2013, 11:31
Czy ktoś mógłby dodać obrazek przedstawiający ten błąd?
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
screen pojawiającej się usterki
swirek21
22.05.2013, 16:22
Czy będzie coś zrobione z tym babolem z przygodami ??? kolejny dzień i super skrypt restartujacy coś w przygodach nie zadziałał..
no bo jak nie to trzeba będzie czekać aż się przygoda skończy bo nie można jej nawet ANULOWAĆ !!!
Alixgator
22.05.2013, 21:12
Ja niestety mam to samo od wczoraj !!!
Ja mogę się zalogować ale....na gołą wyspę!
Zostały tylko chodniki i trawa :(
oprócz czata nie działa nic
o, działa.... :)
No i jest poprawa ! wcześniej nie mogłem wejść do przygody , teraz nie wchodzę do gry komunikat jak na obrazku wyżej u tomasz 1.
Druga konserwacja z rzędu która nie przyniosła rozwiązania występującej usterki z grą (przynajmniej w moim przypadku). Człowiek może dostać białej gorączki czytając te schematyczne odpowiedzi supportu który nie robi nic aby rozwiązać ten problem.
Alixgator
23.05.2013, 11:12
U mnie przygoda zniknęła, wraz z gienkami, wojem, exp i znajomym !!! Tyle pomogła konserwa, Gratuluję obsłudze !!!
EX_Zakrecony
23.05.2013, 11:53
tomasz1: w tym przypadku jest to "uszkodzony obszar serwera" a skoro po nocy nadal występuje to pozostaje jedynie zgłosic sie do supportu.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
MOD_Zakrecony: problem nie jest z wczoraj a z ubiegłej środy (15.05.2013r.). Sprawa trafiła już dawno do supportu/techników w międzyczasie były dwie przerwy na konserwacje i nic się nie zmieniło. Wygląda na to że nie robicie NIC aby rozwiązać ten problem który pojawia się coraz to większej liczbie graczy.
swirek21
23.05.2013, 13:21
nie no ręce opadają... odpalam dzisiaj tso a tu... przygody nie ma ale nie ma też ani jednego Generała !!!!! przecież to jest kpina !