Zobacz pełną wersję : problem z grą
maniemar
17.05.2013, 21:46
3 minuty się robiło tak samo woda non stop
Hakardrag
18.05.2013, 12:27
Natomiast ja kilka razy muszę powtarzać jedną czynność, np. odnawianie poletek zboża i w ogóle, za co sie nie wezme :(
Dam zlecenie a tu lipaaaa - resetuje się :(
TITO_CFC
18.05.2013, 16:17
mi natomiast wyskakuje informacja że dostałem wiadomość na skrzynkę,wchodze tam a tam nic nie ma
Stochlik
18.05.2013, 18:18
nie przejmujcie sie :) nie tylko wy macie takie problemy :D
hej co się dzieje cały czas info że serwer przeciążony nie ładuje się czat gildi nie ładuje się nic !!! po ostatniej konserwacji nie da się grać !!!!!
Karatachi
19.05.2013, 20:44
ja od rana nie mogę się w ogóle zalogować
wyskakuje komunikat: W tym obszarze wystąpił błąd, proszę spróbować ponownie
nie raz już próbowałem... pokasowałem historię i ciasteczka i nic się nie zmieniło
przygoda: Bandyci w plecy, kopalnie nie uzupełnione, zadanie kryzysowe - 1 dzień w plecy
czy ta gra istnieje 2 miesiące by były z nią nadal takie problemy? przecież to zniechęca
nie wspominając ostatniej promocji na kryształy :) przelew z PayPal chyba nikomu nie zadziałał... ale mi promocja
Kostuch12
19.05.2013, 20:53
też mam problem z zalogowanie dzisiaj "W tym obszarze wystąpił błąd, proszę spróbować ponownie" i tak gdzieś od 17 ciasteczka wyczyściłem w przeglądarce próbowałem się zalogować rożnymi przeglądarkami i nic dalej to samo a kumpla konto działa normalnie wiec co się dzieje ???
Co noc uruchamiane są skrypty mające na celu odblokowanie uszkodzonych obszarów, jeśli to Ci nie pomoże to jesteś w takiej sytuacji jak ja (czekam na naprawę od środy). W chwili obecnej moją sytuacją zajmują się technicy bo support nic nie wskórał.
Bloodshed
20.05.2013, 07:08
hej co się dzieje cały czas info że serwer przeciążony nie ładuje się czat gildi nie ładuje się nic !!! po ostatniej konserwacji nie da się grać !!!!!
to akurat moze byc problem dotyczacy tylko ciebie i twojego internetu upewnij sie ze nie sciagasz nic a problem powinien zginac
ja tez tak mialem jak przeciazylem buforowanie kilku filmow na raz az mi wtyczka padla :D
Kostuch12
20.05.2013, 10:12
nocka minęła a ja dalej mam komunik "W tym obszarze wystąpił błąd, proszę spróbować ponownie" własnie zgłosiłem błąd do pomocy technicznej wiec może ile zajmie im naprawa?
Jeśli support sobie nie poradzi to informacja zostanie przekazana bezpośrednio do techników a tam analizowanie problemu może potrwać, i nie mam tutaj na myśli kilku dni. Ja osobiście czekam od środy :(
Stochlik
20.05.2013, 17:59
naprawa hmmm znajac zycie dlugo ;/ ale mam nadzieje ze naprawia ci szybko